Starity

Predator / Ragadozó / Depredador (1987)

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. december 29. 19:53 #1
- törölt felhasználó -    
1987-ben készült amerikai–mexikói sci-fi akciófilm, Arnold Schwarzenegger főszereplésével. Épp tegnap néztem meg újra a HD-médialejátszómon, már nem emlékeztem rá, de nagyon jó film.
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2011. január 05. 17:41 #2
Hesztia
Hesztia
anglomán
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 4103
Csatolások: 26677
Azonosító: 19294
Rendező: John McTiernan
Szereplők: Arnold Schwarzenegger, Carl Weathers, Elpidia Carrillo, Bill Duke, Jesse Ventura, Sonny Landham, Shane Black, Kevin Peter Hall, R.G. Armstrong, Richard Chaves
Műfaj: akció, kaland, sci-fi
Bemutató: 1987. június 12. (USA)
Sztori: A különlegesen képzett kommandót egy dél-amerikai dzsungelbe vezénylik, hogy felkutassák és kimentsék bajba jutott társaikat - akik a környéken tűntek el, és akik egy ideje nem adnak életjelet magukról. A veszélyes terepen rutinosan mozognak a minden lehetséges veszélyre felkészült férfiak, ám az igazi fenyegetést nem a vadállatok, nem az embertelen éghajlat és környezet, de nem is fegyveres terroristák jelentik, hanem egy titokzatos, arctalan lény, akiről csak akkor vesznek tudomást, amikor már majdnem késő. A láthatatlan teremtmény sorra végez áldozataival, de nem a bosszú hajtja, hanem a puszta vadászszenvedély: egy másik bolygó lakója, aki azért látogatott a földre, hogy trófeákat gyűjtsön.
2 felhasználónak tetszik: gonzales7, Marina Salvatore
2011. február 19. 14:33 #3
gayboy
gayboy
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1175
Csatolások: 0
Azonosító: 115121
COOL! THAN YOU!!! meghajolo.gif
2011. május 15. 17:28 #4
Marina Salvatore
Marina Salvatore
Goth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333

Státuszhttp://www.youtube.com/watch?v=OyzI2hrmGgI&feature=related *-*
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5443
Csatolások: 2807
Azonosító: 150271
Tegnap néztem meg*.*..jó volt*o*
2013. december 19. 01:58 #5
- törölt felhasználó -    
meghajolo.gif meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: standoffan
2016. szeptember 11. 23:01 #6
- törölt felhasználó -    
Megnéztem megint Isten tudja már hányszor láttam de talán az egyetlen film amit ha este nézek még mindig nézelődök a hátam mögé miközben nézem! biggrin.gif Nem mintha bármit is tehetnék ha egyszer ott állna mögöttem egy Ragadozó! biggrin.gif
Zseniális film ami azért működik még mindig mert iszonyat badass és laza és az egyetlen film amiben még Arnold Schwarzenegger is be van xarva!!!! De úgy teljesen igazán! meghajolo.gif thumbsup.gif
Meg egy biztos Alan Silvestri zseniális zenét írt a filmnek!
2016. szeptember 24. 11:10 #7
- törölt felhasználó -    
thumbsup.gif meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: standoffan
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok