Beckii Cruel, a japán sikersztori
2010. december 29. 20:22
|
|
anonimuska14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 537 Csatolások: 26 Azonosító: 135267 offline
|
úristen... ez walakinek bejön gyerekek? :S
2010. december 29. 20:37
|
|
Stella babavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 305 Csatolások: 0 Azonosító: 133582 offline
|
Sztem nincs jó hangja se tánctudása sincs, de cuki és ezért felkapott lett főleg a japánok amúgy szeretik a fura dolgokat
2010. december 29. 20:57
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
És ezért vannak oda a japánok! Hol a kamerám, én is csinálok egy ilyet
Komolyra fordítva a szót, én ezt nem nevezném éneklésnek, sem táncolásnak. Komolyan nem nevezném magam tehetségnek, de nála még én is jobban éneklek és táncolok. A japán kiejtéséről, pedig ne is beszéljünk, nincs túl nagy jártasságom(egyenlőre) a nyelvben, de szebben kiejtem a szavakat, mint ő. Ha ennyitől híresnek nevezheti magát, akkor akár tényleg bárkiből lehet sztár.
2010. december 29. 22:03
|
|
Gajcsi♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.18. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 74226 Azonosító: 39575 offline
|
Ez mi? Ne haragudjatok, de ilyennel már sztár lehet az ember?
Oké, tudjuk, hogy a japánok elég fura szerzemények, na de na... ez elég epic :'DDD
1 felhasználónak tetszik:
cassy*
2010. december 29. 23:55
boy girl boy boy girl girl
Nőnemű Eminem a japánoknak
Viszont nagyon aranyos
2010. december 30. 01:16
|
|
PinkPrincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.27. Hozzászólás: 314 Csatolások: 0 Azonosító: 123580 offline
|
Hát ez kb olyan mint én kezdenék el énekelni meg táncolnixD
Akkor lehetnék sztár én is O_O" (gondolkozó arc) hm...
Akkor lehetnék sztár én is O_O" (gondolkozó arc) hm...
2010. december 30. 01:23
|
|
cassy*új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.01. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 86035 offline
|
bassssssszus. oké hogy aranyos, cuki, meg mit tudom én mi, de. :| :| komolyan, jobban éneklek nála, pedig nekem sincs valami hű de jó hangom :| :| Jézusom. most komolyan. :|
2010. december 30. 09:25
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Zsülike után nekem már csak ez kellett. Sírok. Megyek és hallgatok valami értelmes zenét, mielőtt depressziós leszek.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.