Sztárok a gyűlölködés ellen
2011. január 05. 17:02
|
|
Glambert95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.27. Hozzászólás: 217 Csatolások: 2 Azonosító: 134035 offline
|
AdamFanGirl92: nem azért de nem azt mondom h annak tartom, csa azt h mások és tévesen légyszi olvasd el figyelmesen mit írok -.-
2011. január 05. 17:04
|
|
Glambert95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.27. Hozzászólás: 217 Csatolások: 2 Azonosító: 134035 offline
|
AdamFanGirl92 ha velem értesz együtt akkor nem így foggalmazod meg azt :S
2011. január 05. 17:14
@Glambert95 sajnálom ha támadásnak vetted,nem annak szántam. Egyszerűen ilyen a stílusom. Úgy kellett volna írnom hogy "édesdrágaangyalomszívemcsücskenemértekegyetdebocsibocsibocs"?
És félreértetted,nem azt írtam hogy egyetértek veled. Hanem hogy a te oldaladon vagyok ,mert értettem hogy mire akartál kilyukadni,de konkrétan azzal a résszel nem értettem egyet amit kifogásoltam. De nem célom a veszekedés,ugyanakkor szerintem jogom van véleményt nyilvánítani. Értettem mit írtál,és köszi tudok olvasni. De ahogy látom kommunikációs szakadékok vannak ,mert te nem érted hogy mire gondolok,a másik csajszi meg beszól egy olyan mondatra hivatkozva,amit én írtam...XD Szóval lol.
Szerintem így nem is érdemes folytatni ezt a vitát,mert mindketten egyre gondolunk. Szóval elnézést kérek,ha túl heves voltam,nem a személyed ellen irányult. Én lezártam,a részemről ennyi,remélem benned sem hagyott maradandó nyomot. Mellesleg én szeretek vitatkozni,(nem veszekedni),ha mindketten érvelünk és van hogy igyekszem vitát kezdeményezni,de nem hiszem hogy ez feltétlenül rossz lenne, és nem is rossz szándékkal teszem,úgyhogy nem kell a szívedre venni.
Remélem sikerült dűlőre jutni.
További szép napot neked.
Szerintem így nem is érdemes folytatni ezt a vitát,mert mindketten egyre gondolunk. Szóval elnézést kérek,ha túl heves voltam,nem a személyed ellen irányult. Én lezártam,a részemről ennyi,remélem benned sem hagyott maradandó nyomot. Mellesleg én szeretek vitatkozni,(nem veszekedni),ha mindketten érvelünk és van hogy igyekszem vitát kezdeményezni,de nem hiszem hogy ez feltétlenül rossz lenne, és nem is rossz szándékkal teszem,úgyhogy nem kell a szívedre venni.
Remélem sikerült dűlőre jutni.
További szép napot neked.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. január 06. 19:07
|
|
harcsuszka5új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.25. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 64609 offline
|
@Necros Bocsi, hogy rosszul fogalmaztam, és félre értetted. Így jobban gondolva tényleg rosszul fogalmaztam. Én csak úgy értettem, hogy egy genetikai eltérés a heterók, és a homoszexuálisak között. Tényleg bocsi!!!
2011. január 09. 15:56
A magukat kereszténynek vallott emberek írnak olyat, hogy nem tudják elfogadni a másságot, akkor bennetek nem fogalmazódik meg magának a vallásnak a hiányossága, amely épp arról szólna, hogy fogadjuk el egymást, szeressük egymást, és legyünk békében a körülöttünk lévőkkel, hisz ők is ugyanolyan teremtményei az Istennek, mint bárki más?
Vízet prédikálnak és bort isznak...
Vízet prédikálnak és bort isznak...
2011. január 18. 15:11
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Sokan nem tudják mit beszélnek, itt valamelyik glambert feltételezte hogy mi lenne ha az azonos neműek szerelme lenne többségében és a heterók lennének kiközösítve. Tudod mi lenne? Kihalnának az emberek? Mert nem születnének gyerekek!!
2011. január 23. 09:52
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
AdamFanGirl92: Teljesen egyetértek.
Miért nem tudják elfogadni hogy vannak a világon ilyen emberek is?Pusztán véletlen hogy az utálkozók nem lettek homoszexuálisak.Igen, ez tényleg természetes, az emberek többsége ellentétes nemhez vonzódik.És lehet hogy ez így van rendjén, de hogyha nekünk jogunk van arra, hogy összeházasodjunk, és hogy azzal legyünk akit szeretünk, adjuk már meg nekik is a lehetőséget, hiszen ők sem más emberek mint mi!A gyűlölködéstől pedig nem lesz jobb semmi.Ők is Isten teremtményei, szóval ez is mondható természetesnek, de mi emberek kiáltottuk ki, hogy márpedig ez 'természetellenes'(ahogy ezt Rap4ever8 is megírta).De így is-úgy is elfogadjuk, mert el KELL fogadni, ez ellen nem tehetünk sokat.Ráerőszakolni a homoszexuális emberekre azt, hogy legyenek heterok, nem lehet, ők is emberek, érzelmekkel, csak a szexuális beállítottságuk miatt mások...Rap4ever8-el, AdamFanGirl92-vel, és a hasonló véleményű emberekkel értek egyet.
Miért nem tudják elfogadni hogy vannak a világon ilyen emberek is?Pusztán véletlen hogy az utálkozók nem lettek homoszexuálisak.Igen, ez tényleg természetes, az emberek többsége ellentétes nemhez vonzódik.És lehet hogy ez így van rendjén, de hogyha nekünk jogunk van arra, hogy összeházasodjunk, és hogy azzal legyünk akit szeretünk, adjuk már meg nekik is a lehetőséget, hiszen ők sem más emberek mint mi!A gyűlölködéstől pedig nem lesz jobb semmi.Ők is Isten teremtményei, szóval ez is mondható természetesnek, de mi emberek kiáltottuk ki, hogy márpedig ez 'természetellenes'(ahogy ezt Rap4ever8 is megírta).De így is-úgy is elfogadjuk, mert el KELL fogadni, ez ellen nem tehetünk sokat.Ráerőszakolni a homoszexuális emberekre azt, hogy legyenek heterok, nem lehet, ők is emberek, érzelmekkel, csak a szexuális beállítottságuk miatt mások...Rap4ever8-el, AdamFanGirl92-vel, és a hasonló véleményű emberekkel értek egyet.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. február 05. 05:09
|
|
Glambert†ℓɩττℓɛ ςℓɑɱƿɩяɛ† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 1477 Csatolások: 0 Azonosító: 132784 offline
|
Nem is az elfogadás a lényeg, inkább a megértés, nem? :\ Nem lehet ráerőszakolni senkire sem, hogy most higgyen nekünk, hogy mi ezt mondjuk és így van jól... Minden embernek van joga saját gondolatokhoz, egyéni véleményhez és egyéb... Inkább csak jó lenne, ha ismeretlenben senki sem ítélkezne, hanem előbb jobban utána járna a dolgoknak...
2011. február 05. 05:14
|
|
Glambert†ℓɩττℓɛ ςℓɑɱƿɩяɛ† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 1477 Csatolások: 0 Azonosító: 132784 offline
|
Ha jobban megismerné a dolgokat, tisztában lenne nagyjából mindennel, akkor talán meg sem kellene győzni, önmagától rájönne, hogy ez így meg úgy a helyes... Nem is az a lényeg, hogy mindannyian ugyanúgy gondolkodjunk, csak hogy ne gyűlöljünk senkit sem, mert más - de inkább semmiért sem!
2011. június 05. 11:57
|
|
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline
|
jó kampány!!!
2011. június 28. 19:41
|
|
hörikeWinter *--* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 3559 Csatolások: 30 Azonosító: 146816 offline
|
Szereintem attól hogy valaki meleg attól még ugyanazokhoz van joga mint a többi "normális" embernek. És ha ők is szeretnének megházasodni akkor tegyék, joguk van hozáá.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.