Sztárok a gyűlölködés ellen
2010. december 31. 14:45
|
|
Brigiii0913visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 133832 offline
|
ez nagynjo ez a kampány:D
2011. január 01. 18:26
|
|
Esmeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.01. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 135498 offline
|
támogatom a kampányt!!!
ha már két azonos nemű szereti egymást akkor miért ne házasodhatna össze? ők ugyanúgy szerelmesek egymásba mint két hetero!Az "igazi" melegekkel nincs semmi bajom de amikor viszont már valaki bebeszéli magának azzal van a baj!!
remélem ezzel nem bántok meg senkit, nem célom!
ÉN TÁMOGATOM A KAMPÁNYT!!
(sztem a legjobb kép a Tommy J. Ratliff-é)
ha már két azonos nemű szereti egymást akkor miért ne házasodhatna össze? ők ugyanúgy szerelmesek egymásba mint két hetero!Az "igazi" melegekkel nincs semmi bajom de amikor viszont már valaki bebeszéli magának azzal van a baj!!
remélem ezzel nem bántok meg senkit, nem célom!
ÉN TÁMOGATOM A KAMPÁNYT!!
(sztem a legjobb kép a Tommy J. Ratliff-é)
2011. január 01. 23:34
|
|
Glambert95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.27. Hozzászólás: 217 Csatolások: 2 Azonosító: 134035 offline
|
igenigenigen
február 10-én nagyon sko Glambert fel fogja festeni az arcára ezt aa feliratot
és ne feledjök el h Tommy Joe Ratliff is szerepel egy fotón
am nem értem ezt a gyűlőlködést,mert ha az emebr egy kcisit is mást, egy kcsiit is különbözik a másiktól akkor már nem ember?? pff
ink magára kéne ezt mondania, de nem mondom ezt mert akkor én se lennék különb
Tommy & Adam kép a legjobb *-*
http://blog-imgs-36.fc2.com/y/s/l/ysluvsal/20101010_images.jpg
http://1.bp.blogspot.com/_PJaGZ04T00s/TQqBf-hJT0I/AAAAAAAACT8/zekAxGeU6qQ/s1600/noh8tomy.jpg
február 10-én nagyon sko Glambert fel fogja festeni az arcára ezt aa feliratot
és ne feledjök el h Tommy Joe Ratliff is szerepel egy fotón
am nem értem ezt a gyűlőlködést,mert ha az emebr egy kcisit is mást, egy kcsiit is különbözik a másiktól akkor már nem ember?? pff
ink magára kéne ezt mondania, de nem mondom ezt mert akkor én se lennék különb
Tommy & Adam kép a legjobb *-*
http://blog-imgs-36.fc2.com/y/s/l/ysluvsal/20101010_images.jpg
http://1.bp.blogspot.com/_PJaGZ04T00s/TQqBf-hJT0I/AAAAAAAACT8/zekAxGeU6qQ/s1600/noh8tomy.jpg
2011. január 01. 23:39
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.27. Hozzászólás: 217 Csatolások: 2 Azonosító: 134035 offline
|
@Csinibaba:
nem akarlak megbántani de baromságokat beszélsz-.-
A homosexualitás, nem akarom bántóan mondani, mert emmi bajom vele, sőt, de egy betegség. Sajnos ennek hívják. És nem úgy van h egy meleg mikormegszületik, heterú és bebszéli magának, hogy ő meleg akar lenni... Hanem mindig is a sajátneméhez vonzódott, csak később veszi észre hogy más... És még ha akarná se tudná senki sem belebeszélni a saját fejébe hogy ő homosexuális. Lehetetlen! Kicsit járj utána a dolgoknak lécci
A homosexualitás, nem akarom bántóan mondani, mert emmi bajom vele, sőt, de egy betegség. Sajnos ennek hívják. És nem úgy van h egy meleg mikormegszületik, heterú és bebszéli magának, hogy ő meleg akar lenni... Hanem mindig is a sajátneméhez vonzódott, csak később veszi észre hogy más... És még ha akarná se tudná senki sem belebeszélni a saját fejébe hogy ő homosexuális. Lehetetlen! Kicsit járj utána a dolgoknak lécci
2011. január 01. 23:40
|
|
|
Jah és a vallás hogy a fenébe jön ide? jó lehet hogy nekem nagyobb mértékben szórja a szemem mert ateista vok, de ink adamist, de akkor sem tér a témához.
2011. január 01. 23:47
|
|
|
Idézet (El Mexicano @ 2010.12.29. 13:19)
Én az egész alapfelfogást nem értem. Ha valaki valamit ellenez vagy nem ért egyet vele, akkor az máris gyűlölködés, rasszizmus stb.? Én pl. nagyon is ellenzem a melegházasságot és azt is, hogy kampányolnak az engedélyezéséért. És nem azért, mert utálom őket, hanem egyszerűen azért, mert természetellenes, nem normális dolog, nem ez a természet rendje...
Szerk.: Kampányolnak a környezetszennyezés ellen (sok esetben nulla tudással és tájékozottsággal, tehát feleslegesen, lásd pl. a radarügyet), kampányolnak az erdők pusztítása, az állatkínzás ellen stb., ez ugyanolyan: most éppen egy olyan dolog mellett kampányolnak, ami az emberi létfenntartás és szaparodás, és a természet ellen szól.
Szerk.: Kampányolnak a környezetszennyezés ellen (sok esetben nulla tudással és tájékozottsággal, tehát feleslegesen, lásd pl. a radarügyet), kampányolnak az erdők pusztítása, az állatkínzás ellen stb., ez ugyanolyan: most éppen egy olyan dolog mellett kampányolnak, ami az emberi létfenntartás és szaparodás, és a természet ellen szól.
Csak kicsit szúr szemet hogy mekkora egy rasszista vagy! és am igen annak számíít, ha már ekkora mértékben kiterjedt. Látszik hogy semmit sem tudsz a szerelemről. Ha szeretesz vkit, vónzódsz vkihez, tők mind1 h fiú e vagy lány. És lehet hogy nem éppen a szaporodás ellen van, de ez nem épp rossz mikor a Földön több mint 6 milliárdan élnek. Még több ember még nagyobb környezetszennyezés még jobban pusztítják a földet. Ráadásul van olyan h béranya szal ha akarnak gyereket akkor válalnak, mert attól h még melegek van spermájuk, tehát örökítőanyaguk. Szal nem értem, hogy hogy jön ez ide
2011. január 02. 15:48
Idézet (Glambert95 @ 2011.01.01. 23:39)
@Csinibaba:
A HOMOSZEXUALITÁS NEM ,HANGSÚLYOZOM N-E-M EGY BETEGSÉG! Régen valóban annak tartották,de azóta fejlődött a társadalom és az orvostudomány és nem betegség. Megtalálod az orvosi lexikonokba ,mint betegséget? Nem. Nem beszólni akarok,de ez is hülyeség volt amit te írtál. Akkor mi,heterok is betegek vagyunk? Gondolj már bele. Én tudom hogy jót akartál,de kérlek te is egy kicsit járj utána.
2011. január 02. 18:01
|
|
|
Idézet (AdamFanGirl92 @ 2011.01.02. 15:48)
A HOMOSZEXUALITÁS NEM ,HANGSÚLYOZOM N-E-M EGY BETEGSÉG! Régen valóban annak tartották,de azóta fejlődött a társadalom és az orvostudomány és nem betegség. Megtalálod az orvosi lexikonokba ,mint betegséget? Nem. Nem beszólni akarok,de ez is hülyeség volt amit te írtál. Akkor mi,heterok is betegek vagyunk? Gondolj már bele. Én tudom hogy jót akartál,de kérlek te is egy kicsit járj utána.
mi az h járjak utána? miért nem olvasod el azt amit írok és utána esel nekem??
2011. január 02. 19:13
@Glambert95 nem neked estem,csak kifogásoltam a szóhasználatodat. De ha értelmezted volna amit írtam ,akkor érzékelted volna,hogy a te oldaladon vagyok,csak ne nevezzük betegségnek ,mert nem az.
2011. január 03. 20:48
|
|
harcsuszka5új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.25. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 64609 offline
|
A melegség nem betegség, hanem egy genetikai hiba, vagy a hormonok okozzák, még a tudósok is vitatkoznak rajta.
2011. január 03. 21:03
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Idézet (harcsuszka5 @ 2011.01.03. 20:48)
A melegség nem betegség, hanem egy genetikai hiba, vagy a hormonok okozzák, még a tudósok is vitatkoznak rajta.
Megállapították, hogy a homoszexuális embereknek sokkal intenzívebben működik a jobb agyféltekéjük, mint a heteroknak. Ez az oka, hogy a saját nemükhöz vonódnak. Éppen ezért van az is, hogy a homoszexuális emberek sokkal inkább fogékonyabbak a művészetekre és kifinomultabb a szépérzékük, hiszen ezt is a jobb agyfélteke irányítja. A melegek közül pont ezért találják meg sokan a hivatásukat a művészetek világában. Tehát nem tehetnek róla. (Pontosan nem tudom, hogy hogyan befolyásolja a jobb agyfélteke túlzott működése a nemi identitást, de majd utána nézek és leírom azt is. Az viszont teljesen biztos, hogy ez az ok, tudósok állapították meg, de már nem emlékszem milyen magyarázat volt hozzá.)
2011. január 03. 21:33
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Bocsánat rosszul emlékeztem. A jobb agyfélteke intenzívebb működése csak a homoszexuális férfiaknál fordul elő, a leszbikusoknál pont ellenkezőleg, a bal agyfélteke a dominánsabb.
Remélem ez a cikk végleg meggyőz mindenkit, hogy a melegek nem tehetnek a szexuális beállítottságukról. Ez nem egy választott dolog.
Idézet
A kilencvenes években a kutatások új fordulatot vettek:kiderítették, hogy amíg heteroszexuális férfiak esetében a bal agyfélteke dominál(azaz a férfiak realisztikusabban, logikusabban gondolkodnak, jobbak a "kétkezi" dolgokban) homoszexuális férfiakra a két félteke egyenrangúbb és kiegyensúlyozottabb működése jellemző. Ennek oka, hogy az úgy nevezett „suprachiasmatic nucleus” majdnem kétszer akkora homoszexuális férfiakban,mint heteroszexuális társaikban. Ez meleg férfiaknál mintegy 34%-kal több idegrostot jelent , a nőkhöz hasonlóan lehetővé téve a két félteke intenzívebb együttműködését. A férfi-női gondolkodásmód jellegzetes sajátosságai is megváltoznak. A nőkre kifejezett jobb verbalitás, míg a férfiakra a jobb térbeli tájékozódási képesség jellemző. Homoszexuális férfiak esetében azonban pont fordítva van:a verbalitás jobb (gondoljunk csak a homoszexuális költőkre, írókra: Oscar Wilde, Hans Christian Andersen,stb.) a térbeli tájékozódó képesség rosszabb heteroszexuális társaikhoz viszonyítva. Leszbikus nők esetében viszont pont ennek ellenkezője mutatkozik.
Két tudós, Ivan Savic, és Per Lindström nemrég kilencven vállalkozó szellemű embert, homo-és heteroszexuálisok agyát vizsgálta meg MRI-vel, majd PET CT-vel. Az MRI mágneses rétegfelvétel, tulajdonképpen egy jóval nagyobb felbontású röntgen, amely "szeleteket"mutat az adott szerv működéséről. Kiderült, hogy a heteroszexuális férfiak és a leszbikus nők agya hasonlóságot mutat:a jobb félteke kissé nagyobb, mint a bal, a meleg férfiak azonban szimmetrikusabb agyfelépítéssel rendelkeztek, csakúgy, mint a hetero nők. Ezután következett a PET CT, a pozitron emissziós komputertomográfia, amivel szintén nagyfelbontású képeket lehet készíteni az agyról, immár működés közben. Arra voltak kíváncsiak, hogy az amygdala, amely az fontos érzelmekért felelős, úgy mint félelem, agresszió, hogyan aktiválódik meleg férfiaknál, és heteroszexuális férfiaknál, leszbikus nőknél és hetero nőknél. Arra a megállapítsra jutottak, hogy a meleg férfiaknál és a hetero nőknél az amygdala jobban kapcsolódott olyan agyterületekhez, amelyek a depresszióval, aggodalmaskodással vannak összefüggésben. (A melegek között-persze nem csak ezzel összefüggésben-jóval nagyobb az öngyilkosság aránya, mint heteroszexuálisoknál.) A hetero férfiaknál, és leszbikus lányoknál az amygdala a striatum nevű törzsdúccal, és a szenzomotoros kéreggel volt összefüggésben-ez a terület a "harcolj vagy menekülj"viselkedésért felelős.A leszbikus lányok ezek szerint jóval akcióközpontúbb agyműködéssel rendelkeznek, mint a hetero nők.
Két tudós, Ivan Savic, és Per Lindström nemrég kilencven vállalkozó szellemű embert, homo-és heteroszexuálisok agyát vizsgálta meg MRI-vel, majd PET CT-vel. Az MRI mágneses rétegfelvétel, tulajdonképpen egy jóval nagyobb felbontású röntgen, amely "szeleteket"mutat az adott szerv működéséről. Kiderült, hogy a heteroszexuális férfiak és a leszbikus nők agya hasonlóságot mutat:a jobb félteke kissé nagyobb, mint a bal, a meleg férfiak azonban szimmetrikusabb agyfelépítéssel rendelkeztek, csakúgy, mint a hetero nők. Ezután következett a PET CT, a pozitron emissziós komputertomográfia, amivel szintén nagyfelbontású képeket lehet készíteni az agyról, immár működés közben. Arra voltak kíváncsiak, hogy az amygdala, amely az fontos érzelmekért felelős, úgy mint félelem, agresszió, hogyan aktiválódik meleg férfiaknál, és heteroszexuális férfiaknál, leszbikus nőknél és hetero nőknél. Arra a megállapítsra jutottak, hogy a meleg férfiaknál és a hetero nőknél az amygdala jobban kapcsolódott olyan agyterületekhez, amelyek a depresszióval, aggodalmaskodással vannak összefüggésben. (A melegek között-persze nem csak ezzel összefüggésben-jóval nagyobb az öngyilkosság aránya, mint heteroszexuálisoknál.) A hetero férfiaknál, és leszbikus lányoknál az amygdala a striatum nevű törzsdúccal, és a szenzomotoros kéreggel volt összefüggésben-ez a terület a "harcolj vagy menekülj"viselkedésért felelős.A leszbikus lányok ezek szerint jóval akcióközpontúbb agyműködéssel rendelkeznek, mint a hetero nők.
Remélem ez a cikk végleg meggyőz mindenkit, hogy a melegek nem tehetnek a szexuális beállítottságukról. Ez nem egy választott dolog.
2011. január 03. 21:37
Idézet (AdamFanGirl92 @ 2011.01.02. 19:13)
@Glambert95 nem neked estem,csak kifogásoltam a szóhasználatodat. De ha értelmezted volna amit írtam ,akkor érzékelted volna,hogy a te oldaladon vagyok,csak ne nevezzük betegségnek ,mert nem az.
Glambert95 ezt írta: "Régen valóban annak tartották,de azóta fejlődött a társadalom és az orvostudomány és nem betegség. Megtalálod az orvosi lexikonokba ,mint betegséget? Nem"
Nem tudom, te hogy értelmezted, de pont azt mondta, hogy a homoszexualitás nem minősül betegségnek.
2011. január 04. 12:42
@Encsy19 drágaságom az ÉN írtam Glambert95-nek! Figyelj kicsit jobban
2011. január 04. 12:54
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Idézet (Rap4ever8 @ 2010.12.29. 13:42)
Ezt nem figyelemfelkeltésből csinálják. Egyszerűen nem vonzódnak az ellenkező nemhez és nem kényszerítheti rájuk senki, hogy szenvedjenek és eljátsszák a heteroszexuálist. Nem ők fújják fel az ügyet, hanem a többi ember, akik ezt nem értik meg. Ők se örülnek, hogy társadalmi kérdést csináltak a szerelmi életükből. Jobb lenne nekik is, ha ezt is természetesen kezelnék. Az pedig nem igaz, hogy születésünktől fogva az ellenkező nemhez vonzódunk. Születéskor még nincs kialakult szexuális vonzódás egyik nem iránt se. Ez a tinédzserkorban kezd kialakulni, de nem egy döntés alapján. Egyszerűen a testük, a vonzódásuk határozza meg, hogy melyik nem kelti fel az érdeklődésüket. Ezt nem lehet irányítani.
Veled és a hasonlóan gondolkodókkal értek egyet!
Nem véletlenül teszem oda ezt a kis jelet a twitter ikonjaimra:
Mindjárt megbuherálom az itteni gif ikont is...
El Mexicano, szerinted ez káros, szerintem meg a vallás, az emberiség legnagyobb hibája, amit eddig elkövetett...
Idézet (harcsuszka5 @ 2011.01.03. 20:48)
Miért lenne hiba? Csak azért mert egy mesekönyv vagy a szüleid/a tv azt mondják?
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: