Starity

Sztárok a gyűlölködés ellen

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. december 29. 18:38 #41
Amymya15
Amymya15
We ♥ John's 1.25

StátuszBread Section
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1320
Csatolások: 32
Azonosító: 118559
jó az első kép Pete-ről és Ashley-ről smileeee.gif
2010. december 29. 18:41 #42
rideawhitehorse
rideawhitehorse
miss wrestlemania

StátuszI chew gum and smoke in your face, I'm absurd.
Hozzászólás: 1145
Csatolások: 31
Azonosító: 136706
Csodálkozom, hogy csak most lett cikk írva erről, mert már régóta van ez! Nagyon jó cikk lett, köszönöm Nana.B !!smileeee.gif
2010. december 29. 18:42 #43
imitationpearl
imitationpearl
visszatérő vendég
Hozzászólás: 176
Csatolások: 0
Azonosító: 140488
A pete és ashlee kép tényleg nagyon jó (:
2010. december 29. 18:52 #44
- törölt felhasználó -    
Ez a kampányolás szerintem igen szép dolog. smileeee.gif
Én nem ítélem el őket, mert ez nem egy választható dolog meg mindenkinek joga van ahhoz, hogy eldöntse, kit szeret.
Akik elítélik a melegeket, azoktól kérdezném: Hogyha kiderülne egy rokonodról, ismerősödről, hogy nem hetero, elfordulnál tőle?
2 felhasználónak tetszik: janet7, Black Hearth2
2010. december 29. 19:00 #45
- törölt felhasználó -    
ez jó dolog:)
2010. december 29. 21:21 #46
- törölt felhasználó -    
Úgy gondolom ez egy nagyon szép dolog! Sajnos nap mint nap találkozom ezzel a problémával, például itt van Adam Lambert, rengeteg embernek az az első reakciója ha meglátja hogy jajj ez meleg... de könyörgöm hallották ezek az emberek élőben énekelni? Olvastak már egyetlen vele készült (igazi és nem a Bravo-ból szedett mocskot) interjút is? Tudják miről szólnak a dalszövegei? Néztek már végig egyetlen koncert felvételt is? Sajnos rengetegen ítélnek szexualitás alapján ami undorító dolog!
És könyörgöm mi az hogy bebeszélik maguknak? Tudod te hány tinit üldöznek halálba a társai? Szerinted ők szeretnék ezt? Bebeszélik maguknak hogy aztán szétkürtölhessék, és öngyilkosak legyenek mert néhány undorító homofób a halálba üldözi őket? Gondolj csak bele ez egyáltalán nem így van...
Ugyanolyan emberek mint mi heterok, nem jobbak de semmivel sem rosszabbak, ugyanolyan jogaik vannak mint nekünk, nem kéne hogy ez alapján döntsük el egy emberről hogy milyen! wink.gif
5 felhasználónak tetszik: Rap4ever8, Encsy19, LaDiabla, janet7, Black Hearth2
2010. december 29. 21:32 #47
- törölt felhasználó -    
Jó dolog.
2010. december 29. 22:41 #48
funbence
funbence
új tag

Státuszuncsi :/
Hozzászólás: 78
Azonosító: 134325
szerintem jó célt szolgálnak csak nem tom hogy az emberek mit reagálnak erre... Én nem vagyok meleg mégsem undorodom el ha két nő vagy két férfi kézen fogva jár.. Ez jó ötlet hogy a sztárokat bevonták ebbe és úgy gondolom hogy minél több ilyen No H8-as képet kellene készíteni.. Valóban nem kell első benyomás alapján ítélni, el kell fogadni de viszont a túl nagy publikum elé való tárás is veszélyes lehet, mivel lehet hogy akiket mutatnak meleg példának az már cirkuszban érzi magát. szerintem el kell fogadni, de nem túlzottam támogatni és legfőképpen nem elnyomni!!
3 felhasználónak tetszik: Rap4ever8, Encsy19, Black Hearth2
2010. december 29. 23:25 #49
Bibor24
Bibor24
visszatérő vendég
Hozzászólás: 107
Azonosító: 125892
jaj én teljes mértékben elfogadom a melegeket és imádom adamet meg gagát biggrin.gif bár tudom h gaga nem lezbi, de nagy aktivista ilyen téren biggrin.gif csodálom őket ezért biggrin.gif és imádom őket biggrin.gif
2010. december 29. 23:29 #50
Bibor24
Bibor24
visszatérő vendég
Hozzászólás: 107
Azonosító: 125892
jó lenne ha a sztárok hatására az emberek rájönnének h semmi rossz nincs abban ha valaki meleg smileeee.gif de hülye emberek mindig is voltak és lesznek sajnos sad.gif
2010. december 29. 23:53 #51
- törölt felhasználó -    
Szerintem nagyon jó ötlet hogy ezekkel a képekkel próbálják felhívni a figyelmet a meleg házasságra és azokat az embereket meg nem értem miért fáj nekik hogy a melegek is házasodnak
2010. december 30. 11:02 #52
- törölt felhasználó -    
Én meg azt az alapfelfogást nem értem,aki ezt természetellenesnek tartja. Miért természetellenes? Mert valaki azt mondta az a normális ha fiú lánnyal és fordítva. De gondoljatok már bele,mi lenne ha fordítva szoktuk volna meg és az azonos neműek kapcsolata lenne a normális. Akkor mi ,heterok lennénk furák és kitaszítottak?
Minden ember egyenlő.Ha én megtehetem hogy a barátommal kézen fogva sétálok az utcán,ha én pár év múlva összeházasodhatok a párommal,ha boldog lehetek vele,akkor egy azonos nemű pár miért ne tehetné ugyanezt?
Miből gondolja néhány ember hogy akármit is megtilthat bárkinek is? Attól ,hogy heterok vagyunk ,miért lennénk felsőbbrendűek? Mitől vagyunk mi jobbak?
Mindenkinek ugyanazok a jogai. Mindenkinek joga van a boldogsághoz és a szerelemhez. ÉS itt nincsenek melegek vagy heterok. Szerelem van,ami mindenképp gyönyörű dolog ,mindegy hogy kik között zajlik.
Egyébként elég nagy problémák vannak a társadalomban. Amíg gyűlölnek és elítélnek valakit a szexualitása miatt,amíg fiatalok lesznek öngyilkosok ,mert megkeserítik az életüket a homofóbok,addig nagyon rossz irányba halad a társadalom "fejlődése". És nem a melegek jelenléte okozza a problémát,hiszen senkinek nem ártanak azzal ,hogy szeretnek és keresik a boldogságot.
Miért nem tudunk mindenkit egyformán,EMBERként kezelni?
4 felhasználónak tetszik: Encsy19, Rap4ever8, janet7, Black Hearth2
2010. december 30. 11:24 #53
- törölt felhasználó -    
szerintem ez a kampány jó ötlet volt smileeee.gif
2010. december 30. 14:56 #54
Lilly GaGa
Lilly GaGa
GagaMania.♥

Státuszfuck wha† †hey †hink .!!!!!
Hozzászólás: 1242
Csatolások: 114
Azonosító: 132581
Na ez egy nagyon ló ötlet és tisztelem őket érte smileeee.gif csak így tovább és kívánom,hogy egyre többen csatlakozzanak.. biggrin.gif
2010. december 30. 16:32 #55
- törölt felhasználó -    
Szerintem is jó ötlet.
2010. december 30. 17:54 #56
- törölt felhasználó -    
Idézet (Csinibaba @ 2010.12.29. 13:31)
El Mexicano mond igazat, én legalábbis egyetértek vele. Ezt az emberek egyébként bebeszélik magukba, hogy a saját nemüket szeretik, mert ilyen egyébként nincs. Amikor születünk mindenki a másik neméhez vonzódik(szóval értsétek jól..), csak ezt bebeszélik maguknak hogy ők mást szeretnek. Rap4ever8 neked is igazad van ugyan, de ez nem alakulna ki, ha az emberek normálisan élnének, és nem hívnák fel magukra a figyelmet mindenféle dologgal, mint például hogy a saját neméhez vonzódnak.
DemiSelena sajnos csak ő tehetnek ezért wink.gif És ezt be is bizonyították, hogy természetesen ilyen nincs..

Ne haragudj de ha fogalmad sincs valamiről akkor miért szólsz bele? Nem gondolod hogy ostoba vagy? A vallásnak pedig ehhez semmi köze,csak állandóan belekeverik. Senki nem beszélt a vallásról. Nézz utána kicsit annak amiről beszélsz... Biztos nagyon jó nekik,mikor titkolózniuk kell és megalázzák őket.
2010. december 30. 18:44 #57
szmötyike
szmötyike
visszatérő vendég

StátuszR.I.P. Marco $imoncelli.. :'( ♥
Hozzászólás: 264
Csatolások: 16
Azonosító: 123360
AdamfanGirl92 teljesen egyetértek veled....
2010. december 30. 20:45 #58
harcsuszka5
harcsuszka5
új tag
Hozzászólás: 4
Azonosító: 64609
AdamFanGirl92 teljesen igazad van.
Egyáltalán nem tehetnek róla.
A vallás is zárjuk ki ebből, mert én meg Isten létezésében kételkedem... Mert ha létezen, és állítólag A heteróság a természetes, és a melegség természetellenes, akkor minek teremt melegeket? Szóval ennyit erről.
Én támogatom a kampányt. Szerintem nagyon jó ötlet, csak nem igen fog használni... teljesen ki tudok készülni, amikor valaki elkezdi ócsárolni őket! Persze nem azt mondom, hogy istenítsük, de miben különböznek tőlünk heteróktól a szexualitásukon kívül??? Én is nap mint nap találkozom a témával, mivel Adam meleg, és megszámolni nem tudom hányszor hallottam azt, hogy "fúúúj de ő buzi!" és meg sem hallgatják a zenéjét, a hangját, a szövegeit. Pedig igen kevés olyan tehetség van mint ő.
2010. december 30. 22:16 #59
glambert._12
glambert._12
visszatérő vendég

Státusza padlizsánherceg.nő.szerűség.:)
Hozzászólás: 156
Azonosító: 136347
támogatom a kampányt,teljes mértékben!!!!
Csinibaba! te csak ne szolj semmit!! az,hogy melyik nemhez vonzodunk,már anyunkban eldől..olyan nincs,hogy bebeszéli magába..
AdamFanGirl12,teljesen egyet értek veled!!kár,hogy ennyire elitálik a melegeket,hisz semmiről nem tehetnek..és nem mások,mint mi.csak sajnos ezt sokan nem értik meg..ha csak egy kicsit is belegondolnának abba,hogy milyen lehet egy meleg ember élete,akkor tudnák,milyen lehet nekik,mikor nem foghatják meg egymás kezét,stb..a szexualitás nem befolyásol sokat..vegyük példának azt,hogy Adam Lambert marha jol énekel,és meleg,ehez képest a hetero Justinka semmit nem tud.!!(bocsi a rajongoktol)
2010. december 30. 22:27 #60
AMaya
AMaya
Átérző *-*

StátuszKit szeretünk igazán? Akiben az álmunk és a valóságunk egybeesik.
Hozzászólás: 2108
Csatolások: 755
Azonosító: 43838
Jogos a kampány!!!
De Istent hagyjuk ki a témából.Köszi
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!