Miley Cyrus meg szeretne változni
2010. december 30. 15:24
|
|
Selena Clonjaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.23. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 135123 offline
|
Hajrá
Biztos sikerül és én mindenhogyan szeretem melleted vagyunk Miley
Biztos sikerül és én mindenhogyan szeretem melleted vagyunk Miley
2010. december 30. 15:25
Idézet (SmileyZ @ 2010.12.29. 22:50)
Szerintem természetes,hogy változik.Nem lehet örökké gyerek.Én mindenképpen szeretem és támogatom.Azért őszintén:nem lenne furcsa ha még 30 éves korában is kislányként viselkedne?
ugyan,de ugyan ezt akartam írni
2010. december 30. 15:29
nekem az "új" miley is tetszik...csinálja azat ami neki jó,és végül is jó h meg akar változni,de ne gyerek legyen belőle megint,hanem felnőtt
2010. december 30. 15:30
Hajrá Miley
én biztos ki fogok mellette tartani. mind a két stílusát szeretem, és lehet hogy sok rajongó elfordult tőle, de jó hogy elfordultak, mert így kiderült hogy nem is voltak igazi rajongók. az igazi rajongók mindig is ki fognak mellette állni
én biztos ki fogok mellette tartani. mind a két stílusát szeretem, és lehet hogy sok rajongó elfordult tőle, de jó hogy elfordultak, mert így kiderült hogy nem is voltak igazi rajongók. az igazi rajongók mindig is ki fognak mellette állni
2010. december 30. 15:31
hát én nem vagyok Miley rajongó és szerintem jól tette, h stílust váltott mert úgynézett ki Hannah Montanaként mint egy elcseszett barbie baba..meg mondjuk meg az őszintét..16 évesen elég vicces volt ahogy abban a szőke hajában táncikált.
De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy amikor a rockosabb stílusra váltott szintén átlépte a határt kicsit a magamutogatásásval, de ha igaz a, h most bűntudatot érez és nem akar egy újabb hollywoodi gyártmány lenni a sok közül, akkor én csak sok szerencsét kívánok neki!! Nem kell az USA-ba még egy felelőtlen drogos énekes tini..
De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy amikor a rockosabb stílusra váltott szintén átlépte a határt kicsit a magamutogatásásval, de ha igaz a, h most bűntudatot érez és nem akar egy újabb hollywoodi gyártmány lenni a sok közül, akkor én csak sok szerencsét kívánok neki!! Nem kell az USA-ba még egy felelőtlen drogos énekes tini..
2010. december 30. 16:00
Én így is szeretem, de azért jó lenne ha megváltozna.
2010. december 30. 17:19
|
|
dorcika 96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.01. Hozzászólás: 100 Csatolások: 8 Azonosító: 132384 offline
|
Én minden hogy szeretem!!!!És ha stílust vált akkor is szeretni fogom!Az ő élete azt csinál amit akar!!!!De akármit tesz én mindig szeretni fogom!!!!!!!!!!
2010. december 30. 21:20
|
|
bogarka_95§Dreams.for.an.insomniac§ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.26. Hozzászólás: 1061 Csatolások: 2 Azonosító: 94215 offline
|
örülök,hogy Miley így gondolkodik
szerintem vissza fog találni a helyes útra,ha igazán akarja
2010. december 30. 21:24
remélem betartja szavát...bár nemtudom mi rosszat követettel....
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: