Miley Cyrus meg szeretne változni
2010. december 29. 13:06
Dejó
Én nagyon szeretem ,de amikor egy csomó botránya volt már kevésbé szeretem:DNagyon örülök hogy nem lesz több botrány:DAzthittem megörül majd mint Britney ,mert ő is tiniként lett hires és teljesen megörült:(Szerencsére Miley időben jött rá hogy ez nemjó
2010. december 29. 13:06
|
|
Black Bunnyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 140695 offline
|
ő iylen ezen nincs mit változtatni ő így jó!
ez a stílusa nem annyira tetszik de ő ilyen!
ez van!
ez a stílusa nem annyira tetszik de ő ilyen!
ez van!
2010. december 29. 13:08
Ha megváltozik,talán újra szeretni fogom.
Igen,lehet hogy nem kellett volna,mert hát sok ember úgy vélte,már megunt mindent,és ki akarta próbálni az "édes életet".De hát az ő döntése volt,és remélem,tényleg megváltozik.
Igen,lehet hogy nem kellett volna,mert hát sok ember úgy vélte,már megunt mindent,és ki akarta próbálni az "édes életet".De hát az ő döntése volt,és remélem,tényleg megváltozik.
2010. december 29. 13:09
A zene stilusa rem nem változik meg de az hogy ennyi botránya van azon változtathatna és szerencsére fog is:D
2010. december 29. 13:10
Én mindenhogy szeretem,de azért jobb lenne ha kicsit tényleg megváltozna,de remélem a zenéje ilyen marad mert szerintem most sokkal jobbak a dalai mint régebben.
2010. december 29. 13:16
2010. december 29. 13:18
|
|
Fruzsyka11Princess❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 530 Azonosító: 126243 offline
|
Én nekem így is tetszik ahogy most van!
2010. december 29. 13:20
|
|
FuNkYpUnKy27 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 603 Csatolások: 4 Azonosító: 125109 offline
|
Idősebb lett, és ha a kicsik elfordultak tőle nem az ő hibája. Hiszen nem lehet örökké ugyanaz. Nekem am. tetszik a Can't be tamed
2010. december 29. 13:26
|
|
Fruzsyka11Princess❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 530 Azonosító: 126243 offline
|
x maite x
nekem is, de ő tudja hisz már felnőtt és más nem szólhat bele mit csináljon!
nekem is, de ő tudja hisz már felnőtt és más nem szólhat bele mit csináljon!
2010. december 29. 13:31
|
|
B.BessLos Angeles |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2454 Csatolások: 0 Azonosító: 131871 offline
|
Istenem végre megjött Miley esze!!! Köszönöm
Úgylátszik most telt be nála a pohrá és végre megint jó akar lenni. Nem azt mondom, hogy legyen álszent hanem találja meg a saját stílusát.
sok sikert Miley!
Úgylátszik most telt be nála a pohrá és végre megint jó akar lenni. Nem azt mondom, hogy legyen álszent hanem találja meg a saját stílusát.
sok sikert Miley!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: