Az év legjobban öltözött hírességei
2011. január 08. 11:41
sztem Gwennek kéne az elsőnek lennie, és Rachel is előrébb kerülhetett volna, nameg Oliviáról már ne is beszéljünk, mert ő is sokkal jobban öltözködik, mint ahanyaik helyen áll...na de mind1.
2011. január 08. 13:56
nekem rihanna az első:Dneki van a legjobb stílusa:Dde jessica alba stílusa sem rosz:D
2011. január 08. 17:02
Én a helyetekben inkább szégyellném, ha nem ismerek valakit egy listáról, nem pedig büszkélkednék vele... blink.gif
A másik dolog ami piszkálja a csőröm, ahogy a listát kritizáljátok. Csak azért, mert nem a kedvenceteket válogatták be, attól még nem rossz egy lista, sőt!
Diane-t pedig sokkal előrébb is el tudtam volna képzelni.
Mielőtt olyanok stílusáról alkottok véleményt két kép alapján, hogy nem is ismeritek, talán illene kicsit jobban körülnézni.
Vagy akkor már van az a híres mondás:
"Ha nem szólaltál volna, okosabb maradtál volna."
Köszönöm a figyelmet! meghajolo.gif
supervikolino írta:
én sokat nem tettem volna be pl.Diane Kruger meg Gwen Stefanide3 még van pár.
Állítom nem is ismered őket... _nevet.gif blink.gif
Képzeld ismerem őket és itt amúgy sem az alapján kell dönteni hogy ki-kicsoda hanem hogy milyenek a ruhái meg a stílusa
A másik dolog ami piszkálja a csőröm, ahogy a listát kritizáljátok. Csak azért, mert nem a kedvenceteket válogatták be, attól még nem rossz egy lista, sőt!
Diane-t pedig sokkal előrébb is el tudtam volna képzelni.
Mielőtt olyanok stílusáról alkottok véleményt két kép alapján, hogy nem is ismeritek, talán illene kicsit jobban körülnézni.
Vagy akkor már van az a híres mondás:
"Ha nem szólaltál volna, okosabb maradtál volna."
Köszönöm a figyelmet! meghajolo.gif
supervikolino írta:
én sokat nem tettem volna be pl.Diane Kruger meg Gwen Stefanide3 még van pár.
Állítom nem is ismered őket... _nevet.gif blink.gif
Képzeld ismerem őket és itt amúgy sem az alapján kell dönteni hogy ki-kicsoda hanem hogy milyenek a ruhái meg a stílusa
2011. január 08. 18:41
Idézet (vampirebieber @ 2011.01.08. 13:34)
Rihannának örülök. De hol van SELENA GOMEZ?
sehol.
2011. január 13. 14:31
|
|
Wanessaa.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 274 Csatolások: 0 Azonosító: 139646 offline
|
Pár sztárnak, itt a felsoroltak közül, tényleg nem volt rossz ruhája. Nekem legjobban Jennifer Aniston bal oldalon látható ruhája tetszett a legjobban, de a jobb oldali sem rossz.
Különben, én megértem, hogy a vörösszőnyegen mindig, minden egyes embernek, saját, egyedi stílusának kell, hogy legyen, de könyörgöm .. sokan már annyira túlzásba viszik, hogy az már nevetséges.. nekem ne magyarázza meg senki, hogy egy profi divattervező nem tud minden egyes alkalomra, az adott sztárnak egy egyedi CSODÁLATOS, GYÖNYÖRŰ ruhát tervezni. Ha megvan fizetve, meg is csinálja szal ..
Tudom, alapból divattervezők készítik a sztárok ruháit, de minek kell ennyire túlzásba vinni?? Nekik öröm, ha "klienseik" úgy néznek ki néha a Vörösszőnyegen mint egy rosszabb páva ?? Ahogy már mondtam nevetséges.. -.-".
Különben, én megértem, hogy a vörösszőnyegen mindig, minden egyes embernek, saját, egyedi stílusának kell, hogy legyen, de könyörgöm .. sokan már annyira túlzásba viszik, hogy az már nevetséges.. nekem ne magyarázza meg senki, hogy egy profi divattervező nem tud minden egyes alkalomra, az adott sztárnak egy egyedi CSODÁLATOS, GYÖNYÖRŰ ruhát tervezni. Ha megvan fizetve, meg is csinálja szal ..
Tudom, alapból divattervezők készítik a sztárok ruháit, de minek kell ennyire túlzásba vinni?? Nekik öröm, ha "klienseik" úgy néznek ki néha a Vörösszőnyegen mint egy rosszabb páva ?? Ahogy már mondtam nevetséges.. -.-".
2011. január 15. 09:57
|
|
katikaaa16új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.26. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 141671 offline
|
szerintem mindegyik jo ruha
2011. január 17. 18:58
szerintem Rihannának nem kéne rajta lennie a listán ...
2011. január 18. 10:49
|
|
bogarka_95§Dreams.for.an.insomniac§ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.26. Hozzászólás: 1061 Csatolások: 2 Azonosító: 94215 offline
|
méghogy Rihanna
ez jó vicc.A többivel nagyjából egyetértek
2011. január 19. 18:02
|
|
Orsie16ღwitchღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 3716 Csatolások: 677 Azonosító: 143213 offline
|
Szerintem a legjobb ruhái miley cyrus-nak van de inkább a hannah-s cuccai tetszenek de csak a harmadik évadig
az utolsóba kicsit gagyi x
+ sztem még Selena Gomeznek is vannak jó ruhái és Demi lovatonak is
az utolsóba kicsit gagyi x
2011. január 19. 18:11
|
|
bexellavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.19. Hozzászólás: 183 Csatolások: 14 Azonosító: 143597 offline
|
Szerintem is Rihanna egy kicsit fura választás! Nagyon szeretem de a ruhái enyhén szólva provokatívak ennyi erővel GaGa a hús ruhájával az 1 lehetne. Én személy szerint Megan Fox-ot is fel tettem volna a listára( persze nem a mackó gatyás paparazzi képekre gondolok )
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: