Elton Johnnak és férjének, David Furnishnek megszületett a kisfia, akit egy béranya hordott ki.
A teljes cikkhez kattints ide!
Apa lett Elton John
2010. december 29. 10:32
2010. december 29. 10:41
Nemtudom, bármilyen gazdagok is, én nem örülnék ha két apám lenne.
2010. december 29. 10:48
|
|
imnosupermanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.23. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 141472 offline
|
Hát ja, én sem örülnék neki...
A gyerek kiskorában még nem is fogja ezt bánni hiszen így fog felnőni, de ha suliba kerül, akkor nagyon sokat fogják ezért bántani...
A gyerek kiskorában még nem is fogja ezt bánni hiszen így fog felnőni, de ha suliba kerül, akkor nagyon sokat fogják ezért bántani...
2010. december 29. 10:52
Hat de a gyereknek is rossz lesz hisz neki az lesz a termeszetes ha egy ferfinak ferfi a parja.......
De azert grat....
De azert grat....
2010. december 29. 10:53
|
|
Stella babavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 305 Csatolások: 0 Azonosító: 133582 offline
|
Nem tudom hogy az a gyerek aki homosexuális családba nő fel az azt fogja hinni hogy ez a normális, és majd ő is az lesz, vagy komoly lelki problémái lesznek, húha sajnálom szegény gyereket.
2010. december 29. 11:07
|
|
juli és ancsi$€Ł€N@ F( )R€V€R™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 851 Csatolások: 18 Azonosító: 131210 offline
|
fújjjjjjjjjj
2010. december 29. 11:11
Attól, hogy valakinek két apja van, még felnőhet rendesen. Inkább az a baj, hogy Elton kissé bolondos -szerintem-.
De most tényleg, így is jobb sora lesz a gyereknek, mintha nem lennének szülei vagy egy olyan afrikai helyre születne ahol sok ember fertőzött stb. Néhány hete olvastam, hogy egy házaspár összeharapdálta a gyereküket mert sírt. Na az gond. Ennek a gyereknek két apja lesz meg sok pénze. Lehetne rosszabb is (de jobb is)
De most tényleg, így is jobb sora lesz a gyereknek, mintha nem lennének szülei vagy egy olyan afrikai helyre születne ahol sok ember fertőzött stb. Néhány hete olvastam, hogy egy házaspár összeharapdálta a gyereküket mert sírt. Na az gond. Ennek a gyereknek két apja lesz meg sok pénze. Lehetne rosszabb is (de jobb is)
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.

0 felhasználónak tetszik: