Sokan hitték azt, hogy Christina Aguilera hatalmasat bukott karrierjében... Kiderült: mégsem, mindössze az illegális letöltések vitték lejjebb eladott albumainak számát!
A teljes cikkhez kattints ide!
Xtinát a letöltések keverték bajba
2010. december 29. 10:32
|
|
dorcsyful01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 701 Csatolások: 8 Azonosító: 139116 offline
|
én is részben így gondolkodom de csak azért mert 5000Ft-t azért nem költök el egy albumra
2010. december 29. 10:37
Ez megint csak egy kiragadott felfújt dolog, MINDEN előadó ezzel bajlódik a világon, nem véletlen, hogy manapság ilyen kevés felkapott énekes van, azért van így, mert mert az összes többinek az illegális letöltések miatt nem fogynak az albumai... s ezért is kénytelenek az eladási minősítéseket végző szervezetek egyre inkább lejjebb vinni a küszöböt, mert már egyre kevesebben vesznek eredeti CD-ket. Szóval ugyanezt a hírt meg lehetne írni a világ összes többi előadójára is, vannak, akiknek az albumai évek óta megbuknak emiatt, mégsem csinálnak belőle ekkora műbalhét.
2010. december 29. 10:48
|
|
Stella babavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 305 Csatolások: 0 Azonosító: 133582 offline
|
Márcsak ilyen ez a világ, igaz hogy az előadóknak nem jó hogy vannak illegális letöltések, de az embereknek nincs rá annyi pénzük hogy megvegyék a drága albumot, főleg ha nem is minden szám tetszik rajta.
2010. december 29. 10:54
Idézet (Stella baba @ 2010.12.29. 10:48)
Márcsak ilyen ez a világ, igaz hogy az előadóknak nem jó hogy vannak illegális letöltések, de az embereknek nincs rá annyi pénzük hogy megvegyék a drága albumot, főleg ha nem is minden szám tetszik rajta.
Ezt az egészet a kiadók intézték el maguknak egyébként, teljes mértékben az ő hibájuk.
1. Irreálisan magas áron adják az albumokat, és ebből az előadó nem kap szinte semmit, a legtöbbet ők teszik zsebre;
2. Nem promótálják az albumokat, tehát miért is várják el, hogy az emberek tudjanak róla és megvegyék (kivétel a futtatott sztárokét, akikért jól belenyúl a zsebébe a menedzserük);
3. Nem egy kiadóval volt már dolgom, és általános tapasztalatom, hogy mintha nem is az lenne az érdekük, hogy az emberek megvegyék az albumokat, elzárkóznak a külvilágtól, nem lehet felvenni velük a kapcsolatot, nem segítőkészek, nem ügyfélközpontúak, ezért aztán leszarja őket mindenki, jogosan, és inkább megszerzi ingyen az internetről.
2010. december 29. 11:08
Idézet (El Mexicano @ 2010.12.29. 10:54)
Ezt az egészet a kiadók intézték el maguknak egyébként, teljes mértékben az ő hibájuk.
1. Irreálisan magas áron adják az albumokat, és ebből az előadó nem kap szinte semmit, a legtöbbet ők teszik zsebre;
2. Nem promótálják az albumokat, tehát miért is várják el, hogy az emberek tudjanak róla és megvegyék (kivétel a futtatott sztárokét, akikért jól belenyúl a zsebébe a menedzserük);
3. Nem egy kiadóval volt már dolgom, és általános tapasztalatom, hogy mintha nem is az lenne az érdekük, hogy az emberek megvegyék az albumokat, elzárkóznak a külvilágtól, nem lehet felvenni velük a kapcsolatot, nem segítőkészek, nem ügyfélközpontúak, ezért aztán leszarja őket mindenki, jogosan, és inkább megszerzi ingyen az internetről.
Nos..amilyen a mosdó olyan a törölköző..
2010. december 29. 11:09
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
Én soha nem voltam annak a híve, hogy letöltök albumokat, inkább 1-2 dalt. Ugyebár az összes eladott példány 500 ezer világszerte. Én egy kicsit sokallom, hogy 2 hét alatt több millióan letöltötték, de mindegy. Annyira nem is promotálta az albumot, talán csak az MTV Movie Awards- on.
2010. december 29. 11:11
Idézet (inspiredboy @ 2010.12.29. 10:33)
Az album hanganyaga nagyon rossz. Ezen még a letöltések sem segítettek.
volt már jobb albuma is de nekem ez is tetszik.nekem megvan ez az album is és volt olyan szám amire rácsodálkoztam hogy "ezt tényleg ő énekli??"annyira más volt a hangja pl.:Bionic, Desnudate,elastik love,...de lassússzámok nagyon szépen szólnak.pl.:You Lost Me,lift me up,Stronger than ever,(mondjuk ez nem lassú de ezen is nagyon hallatszik hogy ez ő).mindent összevéve én szeretem ezt a lemezt és nagyon tetszik meg minden de drága.inkább letöltöm a YouTube-ról ingyen.de az olyan albumait mint például a back to basic érdemes megvenni a Bionic-ot is de ahoz képest hogy van olyan szám amit ő énekelt és nem ismeretem fel a hangját...de én imádom christinát(
2010. december 29. 11:14
Oda ne rohanjak meg vissza. A világon mindenhol probléma ez, nem csak nála.
2010. december 29. 11:15
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
És megnéztem, hogy Rihanna Loud albuma az első, ahhoz képest mégis eladott több, mint 2 millió lemezt legálisan!
2010. december 29. 11:21
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Soha nem fogom tudni megérteni, hogy ha valaki szereti egy sztár zenéjét miért nem tudja megtisztelni azzal, hogy megveszi a lemezét... Én soha nem töltöttem le egyetlen albumot se. Előfordul, hogy néhány dalt letöltök, de ha egy albumról több dal is tetszik akkor inkább megveszem a lemezt és nem töltöm le.
2010. december 29. 11:24
|
|
cinthyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.16. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 136527 offline
|
Igen, mindenkinél probléma, de Christina-t találták be.. Éppen ezért írtam RÓLA a cikket.. És tény, hogy elég gyenge album volt, de az nem igaz, hogy a rjaongói nem tartottak ki mellette.. Én is megvettem az albumot, akármennyire is először azt hittem, hogy nem fogom! És megszerettem!
2010. december 29. 11:28
|
|
|
de a lényegen nem változtat, mert itt nem az illegális letöltéseket lehet hibáztatni, hanem az albumot
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: