Ki a kedvenc magyar énekesetek?
2013. december 15. 12:16
|
|
RebekaGrant.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.13. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 216733 offline
|
Tóth Gabi
2013. december 27. 12:13
|
|
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline
|
Polyák Lilla! Természetesen!
1 felhasználónak tetszik:
Omega0402
2013. december 27. 12:20
|
|
Ginaa19új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.05. Hozzászólás: 8 Csatolások: 2 Azonosító: 205315 offline
|
Én inkább külföldi zenét halgatok azon belül is általában csak Kpopot, de a leg normálisabb magyar énekes szerintem Tóth Gabi ő a kedvencem meg talán még Bereczki Zoltán.
2014. október 27. 01:04
|
|
Ewanon96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.23. Hozzászólás: 233 Csatolások: 84 Azonosító: 232071 offline
|
Rengeteg magyar énekest és énekesnőt imádok, és rengeteget rühellek. Ám mégis van néhány, aki kiemelkedik a kedvenceim közül.
nő: Antal Tímea - fantasztikus hanggal, illetve személyiséggel rendelkezik, Oláh Gergő mellett neki szurkoltam az X-faktorban. Gyönyörű hangja van, de tényleg.
Danics Dóra - szintén X-faktor során ismerhettem meg, rögtön elkápráztatott a hangja, az a már-már duzzadó tehetség, ami belőle áradt. Igaz, hogy a verseny vége felé kezdett orrhanggá átmenni az az egyedi hang, de engem nem zavart.
Muri Enikő - ő rá is X-faktor során figyeltem fel, és örülök annak, hogy megismerhettem. A három saját dalát imádom, azaz a Késő már - t, a Botladozva - t és a(z) Amikor minden összedől - t. Mind a három egy frenetikus dal, őszinte rajongója vagyok.
férfi: nem olyan sok magyar férfi énekest hallgatok, de két ember abszolúte megfogott, ők pedig Kocsis Tibor és Oláh Gergő. Igen, mindegyikük X-faktoros mentorált, de kissé sem izgat, hiszen végülis ősztől a verseny végeztéig nézni szoktam a magyar tehetségkutatókat, és talán az X-faktor az egyetlen olyan, amely rögtön eltalálta az ízlésemet. Mindezek mellett Amerikai és Angol X-faktort is nézni szoktam, a minap egy beteg kislány énekelt. Azt hittem, hogy profi énekesnő, és amikor odanéztem, egy göndör hajú 13 éves kislány öntötte ki a hangját.
Szóval itt, Magyarországon is sok tehetséges ember él, csak még nem mutatkoztak meg. Ki tudja? Lehetséges, hogy a következő születendő magyar gyermek az évszázad színésze, vagy énekese lesz.
nő: Antal Tímea - fantasztikus hanggal, illetve személyiséggel rendelkezik, Oláh Gergő mellett neki szurkoltam az X-faktorban. Gyönyörű hangja van, de tényleg.
Danics Dóra - szintén X-faktor során ismerhettem meg, rögtön elkápráztatott a hangja, az a már-már duzzadó tehetség, ami belőle áradt. Igaz, hogy a verseny vége felé kezdett orrhanggá átmenni az az egyedi hang, de engem nem zavart.
Muri Enikő - ő rá is X-faktor során figyeltem fel, és örülök annak, hogy megismerhettem. A három saját dalát imádom, azaz a Késő már - t, a Botladozva - t és a(z) Amikor minden összedől - t. Mind a három egy frenetikus dal, őszinte rajongója vagyok.
férfi: nem olyan sok magyar férfi énekest hallgatok, de két ember abszolúte megfogott, ők pedig Kocsis Tibor és Oláh Gergő. Igen, mindegyikük X-faktoros mentorált, de kissé sem izgat, hiszen végülis ősztől a verseny végeztéig nézni szoktam a magyar tehetségkutatókat, és talán az X-faktor az egyetlen olyan, amely rögtön eltalálta az ízlésemet. Mindezek mellett Amerikai és Angol X-faktort is nézni szoktam, a minap egy beteg kislány énekelt. Azt hittem, hogy profi énekesnő, és amikor odanéztem, egy göndör hajú 13 éves kislány öntötte ki a hangját.
Szóval itt, Magyarországon is sok tehetséges ember él, csak még nem mutatkoztak meg. Ki tudja? Lehetséges, hogy a következő születendő magyar gyermek az évszázad színésze, vagy énekese lesz.
2014. október 27. 01:06
|
|
ApusztákBoszorkánya♥Alexandra♥xD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 5000 Csatolások: 0 Azonosító: 228068 offline
|
Ákos:
2014. október 29. 18:37
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
énekes: Kállay Saunders András
énekesnő: Lola
énekesnő: Lola
2014. december 13. 19:26
Nekem x faktorból vannak:
Tóth Andi
Jakab-Péter Izabella
Tóth Andi
Jakab-Péter Izabella
2015. augusztus 15. 17:53
Nem is tudom, nem igazán hallgatok magyar énekeseket vagy énekesnőket, de aki szerintem a legtehetségesebb az Pál Dénes.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.