Készül Justin Bieber és Chris Brown duettje
2010. december 28. 19:23
|
|
anonimuska14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 537 Csatolások: 26 Azonosító: 135267 offline
|
Jajj de wárom már *-*
♥Justin♥
♥Justin♥
2010. december 28. 19:45
|
|
kristenmackelzie1994visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.20. Hozzászólás: 190 Csatolások: 242 Azonosító: 136822 offline
|
Idézet (anonimuska14 @ 2010.12.28. 19:23)
Jajj de wárom már *-*
♥Justin♥
♥Justin♥
Én is várom.
Justin
2010. december 28. 20:14
|
|
The crazy Emilyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.09. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 138356 offline
|
kiváncsi leszek:D
2010. december 28. 20:47
|
glambert._12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.13. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 136347 offline
|
jaaj debirnám ha Chris megverné jusztikát,mert rosszul nyivákolt ki egy hangot.
2010. december 28. 21:07
|
|
dodoka5visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 422 Csatolások: 0 Azonosító: 133060 offline
|
remélem jó lesz mert ugyebár justinnak nincs rossz száma akkor is ha mással énekel én szeretem ki mit gondol izlések és pofonok:D<3<3♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
2010. december 28. 21:33
l0ryka .. nem a mennyiség a lényeg, hanem a minőség.
egyébként nem a tehetsége miatt lett híres, hanem miattatok, mert ti sztároljátok őt! ő is csak egy pár éven belül éltűnő senki, aki rivaldafénybe került, mert sok lánykát lehet befolyásolni az üres cukormázzal...
egyébként nem a tehetsége miatt lett híres, hanem miattatok, mert ti sztároljátok őt! ő is csak egy pár éven belül éltűnő senki, aki rivaldafénybe került, mert sok lánykát lehet befolyásolni az üres cukormázzal...
2010. december 29. 09:00
Idézet (l0ryka @ 2010.12.28. 19:00)
Amy_Lee,Em31 ...stb:
Szerintem a 2 év alatt kiadott 4 album meg a 4 AMA trófea és a 2 Grammy jelölés magáért beszél.
Szerintem a 2 év alatt kiadott 4 album meg a 4 AMA trófea és a 2 Grammy jelölés magáért beszél.
Kiadott két tökéletesen igénytelen albumot, magába bolondított millió tökéletesen igénytelen lányt, és elénekli azt, amit a dalszövegírói adnak neki. (Márha éneklésnek nevezhető amit csinál, mert ezen is elvitatkoznék) Valóban elismerésre méltó...
2010. december 29. 10:45
Idézet (Em31 @ 2010.12.29. 09:00)
Kiadott két tökéletesen igénytelen albumot, magába bolondított millió tökéletesen igénytelen lányt, és elénekli azt, amit a dalszövegírói adnak neki. (Márha éneklésnek nevezhető amit csinál, mert ezen is elvitatkoznék) Valóban elismerésre méltó...

Miért lenne igénytelen az album? Tudod milyen k*rvasok munkájába telt? Amit te le igénytelenezel azon ők hónapokig dolgoztak! És miért igénytelenek a lányok akik szeretik? A legjobb barátnőm is szereti és tudod mit? nekem ez nem számít. Mert én nem ezek alapkán ítélek meg egy embert! Ti a zenei ízlés szerint ítélitek meg az embereket és ez szánalmas! Mi van ha szeretik? Ha zavar akkor nem muszáj Justinos cikkeket nézegetni.. valamennyire csak érdekel a srác ha már rákattintasz ezekre a cikkekre -.-"
2010. december 29. 12:38
Idézet (gitii @ 2010.12.29. 10:45)
Miért lenne igénytelen az album? Tudod milyen k*rvasok munkájába telt? Amit te le igénytelenezel azon ők hónapokig dolgoztak! És miért igénytelenek a lányok akik szeretik? A legjobb barátnőm is szereti és tudod mit? nekem ez nem számít. Mert én nem ezek alapkán ítélek meg egy embert! Ti a zenei ízlés szerint ítélitek meg az embereket és ez szánalmas! Mi van ha szeretik? Ha zavar akkor nem muszáj Justinos cikkeket nézegetni.. valamennyire csak érdekel a srác ha már rákattintasz ezekre a cikkekre -.-"
Nem kezdem el magyarázni, hogy mért igénytelen, mert ennyi erővel a falnak is beszélhetnék. Amúgy tényleg, baromi nagy erőfeszítés kell ahhoz, hogy elénekeljen egy előre megírt, szenny szövegű számot. Én sem ezek alapján ítélek meg egy embert, elvégre lehet valaki kedves, értelmes ember attól, hogy zeneileg igénytelen, és minden mocskot meghallgat.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: