huh, ez nagyon gonosz.. de szemet apja van :/ pfuj
de egyet ertek Eszty Morgannal
Apja miatt lett harmadik Király L. Norbi?
2010. december 28. 15:04
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
2010. december 28. 15:08
|
|
Eszterkeeezeeko™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 684 Csatolások: 7 Azonosító: 134619 offline
|
azta...
2010. december 28. 15:10
|
|
Eszterkeeezeeko™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 684 Csatolások: 7 Azonosító: 134619 offline
|
Idézet (Pancsikakaoh @ 2010.12.28. 15:01)
ez egy szemét..mármint az apja
jaja
2010. december 28. 15:16
Rossz tudni,hogy léteznek ilyen szemét emberek.Ha még csak nem is szereti akkor is a fia.
2010. december 28. 15:17
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
ez nagyon szemétség volt...
a saját fia ellen volt/van...
szomorú, hogy ilyen emberek vannak!
a saját fia ellen volt/van...
szomorú, hogy ilyen emberek vannak!
2010. december 28. 15:54
szegény
nem értem mire volt jó az apjának h ezt csinálta...
2010. december 28. 15:58
Szegény
Szerintem tiszta szemét apja van. Nem foglalkozik a gyerekkel, ha meg foglalkozik is akkor is csak a rosszat akarja neki
2010. december 28. 16:05
|
|
duracellmockingjay™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 2089 Csatolások: 34566 Azonosító: 133509 offline
|
Lehet, hogy az apja ilyen bunkó, de
1. szerintem a szomszédokat rohadtul nem érdekli, mit mondott nekik - én se arra fogok szavazni az x-faktorban, akit a szembeszomszéd kioszt
2. ahogy először elolvastam a címet, mondom: "Na bakker, tudtam, hogy magától nem jutott volna el idáig".
Számomra ugyanis hihetőbb lett volna, ha az apja segítségével ér el ilyen jó helyet - amilyen hangja van/nincs.
1. szerintem a szomszédokat rohadtul nem érdekli, mit mondott nekik - én se arra fogok szavazni az x-faktorban, akit a szembeszomszéd kioszt
2. ahogy először elolvastam a címet, mondom: "Na bakker, tudtam, hogy magától nem jutott volna el idáig".
Számomra ugyanis hihetőbb lett volna, ha az apja segítségével ér el ilyen jó helyet - amilyen hangja van/nincs.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: