Nagy Feró: „Szulák Andrea ne bírálja Csabát”
2010. december 28. 20:08
|
|
gorellannaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 139085 offline
|
hogy mondhatnak ilyeneket? kinek ártott? szerintem megérdemelte! nekik meg mi joguk van leszólni a Csabát? én nagyon szeretem Csabát is és a Ferót is..
.)
x-faktor 4ever
2010. december 28. 20:58
|
|
sziszuska29 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 130811 offline
|
minek kell veszekedni?mindenkinek lehet véleménye!!!erről ennyit...
2010. december 28. 22:46
Én is fel vagyok háborodva!
Ferónak van igaza, teljesen egyetértek vele! Megint csak nőtt a szememben, én a helyében nem tudtam volna így visszafogni magam, és ilyen szépen kezelni a dolgot. Minden elismerésem az övé!
Kovács Kati az egyetlen, aki tett le valamit az asztalra a sok elégedetlenkedő közül, pont ezért csalódtam benne, nem vártam volna tőle ilyen hisztit.
Tóth Vera egy "legenda", én mégsem illetném ezzel a jelzővel. Igaza van Ferónak, egy Vera slágert sem tudok mondani fejből.
Szulák Andrea meg... őt már ne is említsük. Amit mondott, az egyszerűen... a legrosszabb csöves sem beszél így. Na jó, talán az, de senki más! Ráadásul mit csinál ő? Beképzelt a semmire, azt képzeli, hogy van hangja, pedig nincs! Tátani a szánkat egy-egy adásban műsorvezetőként... ki nem tudja? Nem kell hozzá tehetség.
Megmondhatják a véleményüket, de így? Alpári stílus. Igaza van Ferónak: "Sikertelen emberek gyülekezete!" Szánalmasak.
Ferónak van igaza, teljesen egyetértek vele! Megint csak nőtt a szememben, én a helyében nem tudtam volna így visszafogni magam, és ilyen szépen kezelni a dolgot. Minden elismerésem az övé!
Kovács Kati az egyetlen, aki tett le valamit az asztalra a sok elégedetlenkedő közül, pont ezért csalódtam benne, nem vártam volna tőle ilyen hisztit.
Tóth Vera egy "legenda", én mégsem illetném ezzel a jelzővel. Igaza van Ferónak, egy Vera slágert sem tudok mondani fejből.
Szulák Andrea meg... őt már ne is említsük. Amit mondott, az egyszerűen... a legrosszabb csöves sem beszél így. Na jó, talán az, de senki más! Ráadásul mit csinál ő? Beképzelt a semmire, azt képzeli, hogy van hangja, pedig nincs! Tátani a szánkat egy-egy adásban műsorvezetőként... ki nem tudja? Nem kell hozzá tehetség.
Megmondhatják a véleményüket, de így? Alpári stílus. Igaza van Ferónak: "Sikertelen emberek gyülekezete!" Szánalmasak.
2010. december 28. 23:00
|
|
Georginaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.17. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 138914 offline
|
Egyátalán ki az a Szulák Andrea?? Nem hinném hogy olyan nagy valaki lenne hogy így merjen beszélni.A Vera meg ő is igen csak el van tűnve...annyira sztem jó hangja sincs.Ferónak teljes mértékben igaza van.Nagyon jó mentor!
Hajrá Csabi !!! Szeretünk (L)
Hajrá Csabi !!! Szeretünk (L)
2010. december 28. 23:31
|
|
Walakyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 134141 offline
|
Jajj,Istenem,ez nagyon kiábrándító!Szulák Andrea szebben is beszélhetett volna...A véleménykinyilvánítás nem tilos,de nem feltétel az ilyen megfogalmazás.A végeredmény nem tetszhet mindenkinek,de ez így nem korrekt...Tóth Vera meg mit tud felmutatni?Azt,hogy az ősidőkben megnyerte az első Megasztárt?Azóta sem hallottam róla túl sokat...Jó hangja van,ez tény,de ez nem jogosítja fel mindenre!Csak mellékesen,az ő győzelmétől sem volt mindenki elragadtatva...Tehát teljes mértékben egyetértek Feróval.
2010. december 28. 23:34
|
|
Tomforever♥Sherlock♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.07. Hozzászólás: 1938 Csatolások: 377 Azonosító: 36468 offline
|
Ferónak teljesen igaza van, nekem is eldurrant az agyam mikor ezt olvastam. Mit képzel magáról a Szulák? Ő akkora ember? Na meg a Tóth Vera... arról inkább nem nyilatkozom....
2010. december 29. 08:34
Ferónak teljesen igaza van.Tuti csak azért csinálták mert "már" nem híresek
2010. december 29. 09:38
|
|
xfaktor4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.24. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 137099 offline
|
Ferónak igaza volt!!
2010. december 29. 09:55
|
|
funbenceúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 134325 offline
|
mindig ez van, valaki kimondja a véleményét majd a másik hosszabban válaszol rá... ahelyett hogy nem érdekelné hogy ez a pár másik sztár mit mondd...legföljebb lesz@rja őket..de nem erről is már vitát kell indítani.. jesszus...
2010. december 29. 10:05
|
Eszti08új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 141932 offline
|
Ebben a Szulák Andreában most nagyon csalódtam. Az rendben van, hogy nem ért egyet a végeredménnyel, de azért visszafoghatná magát és nem kell a másikat sértegetni. Az lenne a legkevesebb, hogy bocsánatot kér.
Egyébként meg Csaba nagyon is megérdemelte a győzelmet, hiszen jó hangja van, és a műsor alatt tényleg sokat fejlődött. Nekem sem ő volt a kedvencem - pl. a tesója hangját jobban szerettem, meg a Wolf Katit is - de a Nicolas és a Csaba közül, én is az utóbbit tartottam jobbnak és örülök, hogy ő nyert.
Tóth Veráról meg inkább nem is nyilatkozom, mert azzal csak a Szulák Andrea szintjére süllyednék.
Egyébként meg Csaba nagyon is megérdemelte a győzelmet, hiszen jó hangja van, és a műsor alatt tényleg sokat fejlődött. Nekem sem ő volt a kedvencem - pl. a tesója hangját jobban szerettem, meg a Wolf Katit is - de a Nicolas és a Csaba közül, én is az utóbbit tartottam jobbnak és örülök, hogy ő nyert.
Tóth Veráról meg inkább nem is nyilatkozom, mert azzal csak a Szulák Andrea szintjére süllyednék.
2010. december 29. 12:39
|
Ayumu12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 141944 offline
|
Ez az Feró ne kíméld őket.
Azt még megérteném, ha azt mondják, hogy jobban tetszett nekik Nikolas, vagy bárki más, oké ez a véleményük, de az már sok, hogy ócsárolni kezdik a nyertest, mert nem az ő kedvencük az!
2010. december 29. 17:36
|
|
csenii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.03. Hozzászólás: 504 Csatolások: 43 Azonosító: 134262 offline
|
ez az feró.
.
és teljes mértékben egyetértek Feróval.
ne mondja bárki,hogy szulák,vagy tóth vera egy másodperccel is többre vitte az életben,miint most Csaba van?
jah és nem uttolsó szempont,hogy vki milyen ember.efelől Csabit már megismerhettük.NA mert,ezek szerint szulák andrea vagy tóth vera olyan nagyon kedves,aranyos,kúltúrált,intelligens ember?nanemár.húúzanak a búúsba
és teljes mértékben egyetértek Feróval.
ne mondja bárki,hogy szulák,vagy tóth vera egy másodperccel is többre vitte az életben,miint most Csaba van?
jah és nem uttolsó szempont,hogy vki milyen ember.efelől Csabit már megismerhettük.NA mert,ezek szerint szulák andrea vagy tóth vera olyan nagyon kedves,aranyos,kúltúrált,intelligens ember?nanemár.húúzanak a búúsba
2010. december 29. 18:43
|
|
Cintiisibunator ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.06. Hozzászólás: 3528 Csatolások: 56210 Azonosító: 126514 offline
|
hajrá Feró..
teljes mértékben igazavan..
) pff..egyszer hallottam a szulák andreát meg a tóth verát énekelni, azóta sem hallgattam, sőt nemisfogom..
D azért van nekem is zenei izlésem..
D de csabi összes lemezét meg fogom vennii (YYY):DDDDDDD legalább ismeri az egész ország csabi hangját, nemúgy mint szulák andreáét, és veráét.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: