Starity

Nagy Feró: „Szulák Andrea ne bírálja Csabát”

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2010. december 28. 12:59 #61
wildgirl
wildgirl
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 310
Csatolások: 0
Azonosító: 131296
100%-ig igaza van Ferónak,a Megasztár biztos akkor is csalt...
2010. december 28. 13:06 #62
Celeron
Celeron

StátuszHa valakinek valami nem tetszik,az koccolhat!Köszi
Hozzászólás: 1026
Csatolások: 147
Azonosító: 108403
Minek veszekedni, amikor verekedni is lehet?
2010. december 28. 13:08 #63
Kiim
Kiim

StátuszThe toxicity of our city..
Hozzászólás: 1079
Azonosító: 135455
LaDySmIth, sz*rom le hogy Szulák mit mondott Csabára őszintén, és ha elolvasod figyelmesen a kommentet amire reagáltam, akkor talán észreveszed hogy nem magához a témához szóltam hozzá, hanem ahhoz ahogy katikácska reagált, holott pont ő volt kiakadva a szarozáson, erre ő ugyanazt csinálta. Engem hidegen hagy igazából mindegyik. biggrin.gif De szerintem ott kezdődik hogy egy emberre nem mondjuk azt hogy senki.
2010. december 28. 13:08 #64
- törölt felhasználó -    
Lol,igaza van Ferónak.biggrin.gif
2010. december 28. 13:10 #65
Adry87
Adry87
visszatérő vendég

Státusz"I'm gonna feel guilty about this"-Damon
Hozzászólás: 337
Csatolások: 12
Azonosító: 116665
Ferót mindig is nagyon bírtam főleg az őszintesége miatt, és teljesen igaza van.Tóth Verát nem is nevezném énekesnek, inkább törődjön saját magával.Csak irigy lehet Csabára, mert neki nincs ennyi rajongója.
2010. december 28. 13:10 #66
- törölt felhasználó -    
teljesen igaza van !
2010. december 28. 13:15 #67
- törölt felhasználó -    
Teljesen igaza van Ferónak, nagyon jól tette hogy megvédte Csabát, és nem hagyta annyiba ezeket a bukott, klimaxos p*nákat! Lehet hogy mondjuk régebben (úgy 30 évvel ezelőtt) Kovács Kati is nagy sztár volt, de manapság már szinte senki sem ismeri! tongue.gif Szulák Andrea meg ki a franc??!! Nincs semmi joga hogy így beszóljon, többet ért a szomszéd néni a zenéléshez, mint ő! tongue.gif Verácska is megnyerte a Megasztárt és ki lett belőle??? Egy nagy SENKI! Egy közös van mind a háromban, az hogy BUKOTTAK!! tongue.gif Savanyú nekik a szőlő hogy valaki jobb mint ők és sikeresebb! dry.gif Ezzel amúgy csak még mélyebbre ásták magukat, mert most mindenki utálja őket! rohog.gif Csaba megérdemelten nyert és ezek a p*nák befoghatják a szájukat!!
2010. december 28. 13:15 #68
- törölt felhasználó -    
tökéletesen igaza van, az a Szulák meg csak ne menőzzön, túl öreg már, hogy a fiatalokat fikázza rohog.gif rohog.gif
2010. december 28. 13:18 #69
- törölt felhasználó -    
Idézet (tina9612 @ 2010.12.28. 13:15)
Teljesen igaza van Ferónak, nagyon jól tette hogy megvédte Csabát, és nem hagyta annyiba ezeket a bukott, klimaxos p*nákat! Lehet hogy mondjuk régebben (úgy 30 évvel ezelőtt) Kovács Kati is nagy sztár volt, de manapság már szinte senki sem ismeri! tongue.gif Szulák Andrea meg ki a franc??!! Nincs semmi joga hogy így beszóljon, többet ért a szomszéd néni a zenéléshez, mint ő!  tongue.gif  Verácska is megnyerte a Megasztárt és ki lett belőle??? Egy nagy SENKI! Egy közös van mind a háromban, az hogy BUKOTTAK!! tongue.gif  Savanyú nekik a szőlő hogy valaki jobb mint ők és sikeresebb! dry.gif  Ezzel amúgy csak még mélyebbre ásták magukat, mert most mindenki utálja őket! rohog.gif  Csaba megérdemelten nyert és ezek a p*nák befoghatják a szájukat!!

meghajolo.gif meghajolo.gif thumbsup.gif
2010. december 28. 13:20 #70
Gordon
Gordon
visszatérő vendég

StátuszPihengetés van..izgalom mentesen :-)
Hozzászólás: 200
Csatolások: 11
Azonosító: 485
Elég durva megfogalmazás ez,de Csaba olyan számomra mint nemzetközileg a szépségkirálynőink.
Amúgy semmi bajom egyikkel sem,ő nyert,bár én nálam nem lett volna még top 5-ben sem de lehet a 12-ben. Csajokak bejött ez a lényeg,és ez tudta Feró is! De azért lehetett volna finomabban fogalmazni a nem tetszést illetően. De legalább kimondták amit gondoltak,mert ki nem szokta elmondani,itt is,meg minden hol.
2010. december 28. 13:21 #71
gabicy
gabicy
visszatérő vendég
Hozzászólás: 251
Csatolások: 22
Azonosító: 61509
Hacsak tinilányok szavaztak volna, akkor az X-faktor és a Megasztár győstese is más lett volna...

Nem tudom mit kell igy felháborodni, egy tehetséges ember győzelmén, aki megdolgozott azért, hogy megnyerje ezt a versenyt?! Ki a s.ggem az a szulák andrea? tóth vera meg mit pattog, mikor ő semmire sem jutott a megasztáros győzelmével?
Kivénhedt emberek ezek, akik a búlvármajomkodással akarnak érvényesülni, s ezáltal rendesen levizsgáznak emberségből...
2010. december 28. 13:22 #72
- törölt felhasználó -    
Szulák kijelentése minősíthetetlen, egyszerűen undorító. Én őszintén sokáig nem is tudtam róla, hogy énekesként kezdte, azt hittem ő is csak egy celeb, aki kapott egy műsort aztán ennyi. Viszont mikor először hallottam énekelni, kértem a jó Istent, hagy kapjon már inkább megint egy műsort, mert ez kibírhatatlan biggrin.gif
Ki nem ismeri Kovács Katit? 15 évesen tisztában vagyok vele ki ő, sőt, van olyan dala, amit kiskorom óta nagyon szeretek, ő azért egy legenda. De Tóth Vera.. cöh. Lássuk be, azért nála is voltak tehetségesebbek abban a műsorban.
Természetes, hogy mindenkinek megvan a véleménye a verseny eredményéről és valóban nem szeretheti mindenki ugyanazt, csakhogy senki nem kérdezte őket a véleményükről. Ennyi erővel mi is kiállhatnánk a kamerák elé és elmondhatnánk egyes celebekről, hogy mit gondolunk, de arra se lenne kíváncsi senki! Meg azon kívül, hogy hallgathatjuk egyesek förtelmes hangját, vagy olvashatunk az ostoba kijelentéseikről még nem ártottak személyesen nekünk, ahogy Csabi sem ártott a fent felsorolt hírességeknek! Akkor meg? Nem kell tehetségkutatókat nézni, ha nem tetszik.
1 felhasználónak tetszik: katie993
2010. december 28. 13:24 #73
Babykéém
Babykéém
Alexis testvérkéje ♥

Státuszfuck off o.O
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 884
Csatolások: 42
Azonosító: 123568
A Nikolas inkább megérdemelte volna,de a Szulák és meg a Vera is csak shup up
2010. december 28. 13:26 #74
- törölt felhasználó -    
Én nem értem, hogy tényleg most miért kell ebből nagy ügyet csinálni? 110.gif Szulák Andinak Csaba nem vetélytárs, tudtommal Andrea már nem énekel, akkor meg nem mindegy? Ha Norbi nyert volna, akkor vele lett volna baja.
Az ember azt gondolná, hogy képes legalább értelmesen megfogalmazni a mondandóját. Ő is a médiában dolgozik, tudja biztosan ő is, hogy mik mennek a háttérben. Csaba nyert és kész, lehetett volna rosszabb is. mellow.gif
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, katie993
2010. december 28. 13:30 #75
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
Hozzászólás: 9535
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956
Nagyon bírom Ferót. Imádom a szókimondó stílusát. biggrin.gif Örülök, hogy megvédte Csabit, mert tényleg senkinek nem ártott és nem is tehet róla, hogy nyert. Az ország nagyobbik része megszerette és megérdemelten győzött. Szánalmas ez a féltékenykedés a magyar "énekesnők" részéről. Kovács Katit mondjuk nem venném egy kalap alá Verával és Szulákkal, mert ő azért tényleg letett már valamit az asztalra, az ő idejében kimagasló tehetség volt. Azért szomorú, hogy ő is kijelentette, hogy többet nem néz tehetségkutatót, pedig őt is egy ilyen műsorban fedezték fel. Attól, hogy nem az nyert, akivel együtt énekelt még nem kéne kiakadni. Vera és Szulák meg tényleg csak féltékenyek. Sokkal többen szeretik Csabit, mint őket, de azt is meg merem kockáztatni, hogy ha kettőjük rajongótáborát összerakom az se éri el Csabiét. Inkább foglalkozzanak a saját karrierjükkel és ne egy tehetséges énekes leszólásával kerüljenek vissza a köztudatba.
2010. december 28. 13:37 #76
niczy
niczy

Státusz"...csak te maradj meg nekem,csak te maradj meg...♥LeanderRising♥
Hozzászólás: 736
Csatolások: 88
Azonosító: 124067
ááá Feróóó *-* (LL) de csípem a pasast..smileeee.gif hát az a Tóth Vera nevezetű szörnyűség kussoljon csak.. Kovács Katinak más lenne a véleménye,ha Csabával énekelt volna..ezt mondta volna akkor,ha Nikolas nyer..szval KUSS!!! Szulák meg ássa el magát..ki nem állhatom .. a hangja sz@r, éljünk már az ő szavaival.. mert amit ő az Operettszínház előadásán, a Rebeccában nyújtott,na az a sz@ros szilvalekvárja.. én megetetném vele..tuti nem ízlene neki... Csabi tényleg egy érzékeny személy, rohadtul jólesik neki, h 2 semmilyen nőszemély ócsárolja.. am..visszatérve Miss Röfire, alias Tóth Vera.. hát...hangja van? a hugának több van... sláger? mi? hol? neki van? őszintén... 3-4 éve nem is hallottam felőle..csak most,mikor énekelgetett a Megaszarban...ennyi..smileeee.gif Kovács Kati az egyetlen,aki megszólalhat,mert lehettt vmit az asztalra..tongue.gif
2010. december 28. 13:40 #77
- törölt felhasználó -    
niczy
ááá Feróóó *-* (LL) de csípem a pasast.. hát az a Tóth Vera nevezetű szörnyűség kussoljon csak.. Kovács Katinak más lenne a véleménye,ha Csabával énekelt volna..ezt mondta volna akkor,ha Nikolas nyer..szval KUSS!!! Szulák meg ássa el magát..ki nem állhatom .. a hangja sz@r, éljünk már az ő szavaival.. mert amit ő az Operettszínház előadásán, a Rebeccában nyújtott,na az a sz@ros szilvalekvárja.. én megetetném vele..tuti nem ízlene neki... Csabi tényleg egy érzékeny személy, rohadtul jólesik neki, h 2 semmilyen nőszemély ócsárolja.. am..visszatérve Miss Röfire, alias Tóth Vera.. hát...hangja van? a hugának több van... sláger? mi? hol? neki van? őszintén... 3-4 éve nem is hallottam felőle..csak most,mikor énekelgetett a Megaszarban...ennyi.. Kovács Kati az egyetlen,aki megszólalhat,mert lehettt vmit az asztalra..

Teljesen egyetértek! meghajolo.gif thumbsup.gif
2010. december 28. 13:41 #78
- törölt felhasználó -    
katikacska

jó vagy Feró.Igazad van, hogy jő a biráláshoz egy senki mind pl Szulák.Egy vén majom.Irigy a fiatalok tehetségére és népszerűségére.Ő elbukott s most az akarja, hogy más is elbukjon.Gusztustalan.Ő maga a sz*

Veled is teljesen egyetértek!
2010. december 28. 13:42 #79
puppymore.L
puppymore.L
visszatérő vendég

StátuszYou are beautiful. Remember that ♥
Hozzászólás: 350
Azonosító: 132435
imádolak Feróóóóóóóóóóóóbiggrin.gif:D
Csabi..ahw:| tőledmeg elolvadok:$ biggrin.gif

Emberek..tessék megnézni...
Tóth Vera vs. Tóth Gabi..
mindketten megasztárban indultak,a vera nyert,a gabi pedig ugy az 5. hely körül eshetett ki..
nos..manapság melyikük a sztár?? melyiknek tudnál legalább 3 saját dalt felsorolni??
merthogy én verának egyetse..sajnálom h nemhiszi el...de ő már rág elment a süllyesztőbe.. azzal pedig h mások szapulásával akar újabb sikereket elérni..nemhogy nem tisztességes,de egyenesen undorító..:|
Szulák? xD jajjjj ne.. az énekelt valaha?XD
jobb is h nem látom sehol sem a Tv-ben..smileeee.gifsmileeee.gif
(N)
2010. december 28. 13:42 #80
wannascream
wannascream
-
Hozzászólás: 1866
Csatolások: 3203
Azonosító: 126443
Na, ezért bírom Ferót!
Teljes mértékben egyetértek vele. meghajolo.gif
És mellesleg, ha Szulák akkor, amikor megtehette, szavazott volna, vagy bíztatta volna az embereket, hogy szavazzanak, talán nem szégyenítette volna meg magát az ország előtt...
Vera meg egy nagy senki, úgyhogy ő se ugasson bele, amibe nem kéne...
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok