Nagy Feró: „Szulák Andrea ne bírálja Csabát”
2010. december 28. 13:08
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
LaDySmIth, sz*rom le hogy Szulák mit mondott Csabára őszintén, és ha elolvasod figyelmesen a kommentet amire reagáltam, akkor talán észreveszed hogy nem magához a témához szóltam hozzá, hanem ahhoz ahogy katikácska reagált, holott pont ő volt kiakadva a szarozáson, erre ő ugyanazt csinálta. Engem hidegen hagy igazából mindegyik.
De szerintem ott kezdődik hogy egy emberre nem mondjuk azt hogy senki.
2010. december 28. 13:10
|
|
Adry87visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.05. Hozzászólás: 337 Csatolások: 12 Azonosító: 116665 offline
|
Ferót mindig is nagyon bírtam főleg az őszintesége miatt, és teljesen igaza van.Tóth Verát nem is nevezném énekesnek, inkább törődjön saját magával.Csak irigy lehet Csabára, mert neki nincs ennyi rajongója.
2010. december 28. 13:15
Teljesen igaza van Ferónak, nagyon jól tette hogy megvédte Csabát, és nem hagyta annyiba ezeket a bukott, klimaxos p*nákat! Lehet hogy mondjuk régebben (úgy 30 évvel ezelőtt) Kovács Kati is nagy sztár volt, de manapság már szinte senki sem ismeri!
Szulák Andrea meg ki a franc??!! Nincs semmi joga hogy így beszóljon, többet ért a szomszéd néni a zenéléshez, mint ő!
Verácska is megnyerte a Megasztárt és ki lett belőle??? Egy nagy SENKI! Egy közös van mind a háromban, az hogy BUKOTTAK!!
Savanyú nekik a szőlő hogy valaki jobb mint ők és sikeresebb!
Ezzel amúgy csak még mélyebbre ásták magukat, mert most mindenki utálja őket!
Csaba megérdemelten nyert és ezek a p*nák befoghatják a szájukat!!
2010. december 28. 13:15
tökéletesen igaza van, az a Szulák meg csak ne menőzzön, túl öreg már, hogy a fiatalokat fikázza
2010. december 28. 13:18
Idézet (tina9612 @ 2010.12.28. 13:15)
Teljesen igaza van Ferónak, nagyon jól tette hogy megvédte Csabát, és nem hagyta annyiba ezeket a bukott, klimaxos p*nákat! Lehet hogy mondjuk régebben (úgy 30 évvel ezelőtt) Kovács Kati is nagy sztár volt, de manapság már szinte senki sem ismeri!
Szulák Andrea meg ki a franc??!! Nincs semmi joga hogy így beszóljon, többet ért a szomszéd néni a zenéléshez, mint ő!
Verácska is megnyerte a Megasztárt és ki lett belőle??? Egy nagy SENKI! Egy közös van mind a háromban, az hogy BUKOTTAK!!
Savanyú nekik a szőlő hogy valaki jobb mint ők és sikeresebb!
Ezzel amúgy csak még mélyebbre ásták magukat, mert most mindenki utálja őket!
Csaba megérdemelten nyert és ezek a p*nák befoghatják a szájukat!!
2010. december 28. 13:20
|
|
Gordonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.21. Hozzászólás: 200 Csatolások: 11 Azonosító: 485 offline
|
Elég durva megfogalmazás ez,de Csaba olyan számomra mint nemzetközileg a szépségkirálynőink.
Amúgy semmi bajom egyikkel sem,ő nyert,bár én nálam nem lett volna még top 5-ben sem de lehet a 12-ben. Csajokak bejött ez a lényeg,és ez tudta Feró is! De azért lehetett volna finomabban fogalmazni a nem tetszést illetően. De legalább kimondták amit gondoltak,mert ki nem szokta elmondani,itt is,meg minden hol.
Amúgy semmi bajom egyikkel sem,ő nyert,bár én nálam nem lett volna még top 5-ben sem de lehet a 12-ben. Csajokak bejött ez a lényeg,és ez tudta Feró is! De azért lehetett volna finomabban fogalmazni a nem tetszést illetően. De legalább kimondták amit gondoltak,mert ki nem szokta elmondani,itt is,meg minden hol.
2010. december 28. 13:21
|
|
gabicyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.21. Hozzászólás: 251 Csatolások: 22 Azonosító: 61509 offline
|
Hacsak tinilányok szavaztak volna, akkor az X-faktor és a Megasztár győstese is más lett volna...
Nem tudom mit kell igy felháborodni, egy tehetséges ember győzelmén, aki megdolgozott azért, hogy megnyerje ezt a versenyt?! Ki a s.ggem az a szulák andrea? tóth vera meg mit pattog, mikor ő semmire sem jutott a megasztáros győzelmével?
Kivénhedt emberek ezek, akik a búlvármajomkodással akarnak érvényesülni, s ezáltal rendesen levizsgáznak emberségből...
Nem tudom mit kell igy felháborodni, egy tehetséges ember győzelmén, aki megdolgozott azért, hogy megnyerje ezt a versenyt?! Ki a s.ggem az a szulák andrea? tóth vera meg mit pattog, mikor ő semmire sem jutott a megasztáros győzelmével?
Kivénhedt emberek ezek, akik a búlvármajomkodással akarnak érvényesülni, s ezáltal rendesen levizsgáznak emberségből...
2010. december 28. 13:22
Szulák kijelentése minősíthetetlen, egyszerűen undorító. Én őszintén sokáig nem is tudtam róla, hogy énekesként kezdte, azt hittem ő is csak egy celeb, aki kapott egy műsort aztán ennyi. Viszont mikor először hallottam énekelni, kértem a jó Istent, hagy kapjon már inkább megint egy műsort, mert ez kibírhatatlan 
Ki nem ismeri Kovács Katit? 15 évesen tisztában vagyok vele ki ő, sőt, van olyan dala, amit kiskorom óta nagyon szeretek, ő azért egy legenda. De Tóth Vera.. cöh. Lássuk be, azért nála is voltak tehetségesebbek abban a műsorban.
Természetes, hogy mindenkinek megvan a véleménye a verseny eredményéről és valóban nem szeretheti mindenki ugyanazt, csakhogy senki nem kérdezte őket a véleményükről. Ennyi erővel mi is kiállhatnánk a kamerák elé és elmondhatnánk egyes celebekről, hogy mit gondolunk, de arra se lenne kíváncsi senki! Meg azon kívül, hogy hallgathatjuk egyesek förtelmes hangját, vagy olvashatunk az ostoba kijelentéseikről még nem ártottak személyesen nekünk, ahogy Csabi sem ártott a fent felsorolt hírességeknek! Akkor meg? Nem kell tehetségkutatókat nézni, ha nem tetszik.
Ki nem ismeri Kovács Katit? 15 évesen tisztában vagyok vele ki ő, sőt, van olyan dala, amit kiskorom óta nagyon szeretek, ő azért egy legenda. De Tóth Vera.. cöh. Lássuk be, azért nála is voltak tehetségesebbek abban a műsorban.
Természetes, hogy mindenkinek megvan a véleménye a verseny eredményéről és valóban nem szeretheti mindenki ugyanazt, csakhogy senki nem kérdezte őket a véleményükről. Ennyi erővel mi is kiállhatnánk a kamerák elé és elmondhatnánk egyes celebekről, hogy mit gondolunk, de arra se lenne kíváncsi senki! Meg azon kívül, hogy hallgathatjuk egyesek förtelmes hangját, vagy olvashatunk az ostoba kijelentéseikről még nem ártottak személyesen nekünk, ahogy Csabi sem ártott a fent felsorolt hírességeknek! Akkor meg? Nem kell tehetségkutatókat nézni, ha nem tetszik.
1 felhasználónak tetszik:
katie993
2010. december 28. 13:26
Én nem értem, hogy tényleg most miért kell ebből nagy ügyet csinálni?
Szulák Andinak Csaba nem vetélytárs, tudtommal Andrea már nem énekel, akkor meg nem mindegy? Ha Norbi nyert volna, akkor vele lett volna baja.
Az ember azt gondolná, hogy képes legalább értelmesen megfogalmazni a mondandóját. Ő is a médiában dolgozik, tudja biztosan ő is, hogy mik mennek a háttérben. Csaba nyert és kész, lehetett volna rosszabb is.
Az ember azt gondolná, hogy képes legalább értelmesen megfogalmazni a mondandóját. Ő is a médiában dolgozik, tudja biztosan ő is, hogy mik mennek a háttérben. Csaba nyert és kész, lehetett volna rosszabb is.
2010. december 28. 13:30
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Nagyon bírom Ferót. Imádom a szókimondó stílusát.
Örülök, hogy megvédte Csabit, mert tényleg senkinek nem ártott és nem is tehet róla, hogy nyert. Az ország nagyobbik része megszerette és megérdemelten győzött. Szánalmas ez a féltékenykedés a magyar "énekesnők" részéről. Kovács Katit mondjuk nem venném egy kalap alá Verával és Szulákkal, mert ő azért tényleg letett már valamit az asztalra, az ő idejében kimagasló tehetség volt. Azért szomorú, hogy ő is kijelentette, hogy többet nem néz tehetségkutatót, pedig őt is egy ilyen műsorban fedezték fel. Attól, hogy nem az nyert, akivel együtt énekelt még nem kéne kiakadni. Vera és Szulák meg tényleg csak féltékenyek. Sokkal többen szeretik Csabit, mint őket, de azt is meg merem kockáztatni, hogy ha kettőjük rajongótáborát összerakom az se éri el Csabiét. Inkább foglalkozzanak a saját karrierjükkel és ne egy tehetséges énekes leszólásával kerüljenek vissza a köztudatba.
2010. december 28. 13:37
|
|
niczy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 736 Csatolások: 88 Azonosító: 124067 offline
|
ááá Feróóó *-* (LL) de csípem a pasast..
hát az a Tóth Vera nevezetű szörnyűség kussoljon csak.. Kovács Katinak más lenne a véleménye,ha Csabával énekelt volna..ezt mondta volna akkor,ha Nikolas nyer..szval KUSS!!! Szulák meg ássa el magát..ki nem állhatom .. a hangja sz@r, éljünk már az ő szavaival.. mert amit ő az Operettszínház előadásán, a Rebeccában nyújtott,na az a sz@ros szilvalekvárja.. én megetetném vele..tuti nem ízlene neki... Csabi tényleg egy érzékeny személy, rohadtul jólesik neki, h 2 semmilyen nőszemély ócsárolja.. am..visszatérve Miss Röfire, alias Tóth Vera.. hát...hangja van? a hugának több van... sláger? mi? hol? neki van? őszintén... 3-4 éve nem is hallottam felőle..csak most,mikor énekelgetett a Megaszarban...ennyi..
Kovács Kati az egyetlen,aki megszólalhat,mert lehettt vmit az asztalra..
2010. december 28. 13:40
niczy
ááá Feróóó *-* (LL) de csípem a pasast.. hát az a Tóth Vera nevezetű szörnyűség kussoljon csak.. Kovács Katinak más lenne a véleménye,ha Csabával énekelt volna..ezt mondta volna akkor,ha Nikolas nyer..szval KUSS!!! Szulák meg ássa el magát..ki nem állhatom .. a hangja sz@r, éljünk már az ő szavaival.. mert amit ő az Operettszínház előadásán, a Rebeccában nyújtott,na az a sz@ros szilvalekvárja.. én megetetném vele..tuti nem ízlene neki... Csabi tényleg egy érzékeny személy, rohadtul jólesik neki, h 2 semmilyen nőszemély ócsárolja.. am..visszatérve Miss Röfire, alias Tóth Vera.. hát...hangja van? a hugának több van... sláger? mi? hol? neki van? őszintén... 3-4 éve nem is hallottam felőle..csak most,mikor énekelgetett a Megaszarban...ennyi.. Kovács Kati az egyetlen,aki megszólalhat,mert lehettt vmit az asztalra..
Teljesen egyetértek!
ááá Feróóó *-* (LL) de csípem a pasast.. hát az a Tóth Vera nevezetű szörnyűség kussoljon csak.. Kovács Katinak más lenne a véleménye,ha Csabával énekelt volna..ezt mondta volna akkor,ha Nikolas nyer..szval KUSS!!! Szulák meg ássa el magát..ki nem állhatom .. a hangja sz@r, éljünk már az ő szavaival.. mert amit ő az Operettszínház előadásán, a Rebeccában nyújtott,na az a sz@ros szilvalekvárja.. én megetetném vele..tuti nem ízlene neki... Csabi tényleg egy érzékeny személy, rohadtul jólesik neki, h 2 semmilyen nőszemély ócsárolja.. am..visszatérve Miss Röfire, alias Tóth Vera.. hát...hangja van? a hugának több van... sláger? mi? hol? neki van? őszintén... 3-4 éve nem is hallottam felőle..csak most,mikor énekelgetett a Megaszarban...ennyi.. Kovács Kati az egyetlen,aki megszólalhat,mert lehettt vmit az asztalra..
Teljesen egyetértek!
2010. december 28. 13:41
katikacska
jó vagy Feró.Igazad van, hogy jő a biráláshoz egy senki mind pl Szulák.Egy vén majom.Irigy a fiatalok tehetségére és népszerűségére.Ő elbukott s most az akarja, hogy más is elbukjon.Gusztustalan.Ő maga a sz*
Veled is teljesen egyetértek!
jó vagy Feró.Igazad van, hogy jő a biráláshoz egy senki mind pl Szulák.Egy vén majom.Irigy a fiatalok tehetségére és népszerűségére.Ő elbukott s most az akarja, hogy más is elbukjon.Gusztustalan.Ő maga a sz*
Veled is teljesen egyetértek!
2010. december 28. 13:42
|
|
puppymore.Lvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 132435 offline
|
imádolak Feróóóóóóóóóóóó
:D
Csabi..ahw:| tőledmeg elolvadok:$
Emberek..tessék megnézni...
Tóth Vera vs. Tóth Gabi..
mindketten megasztárban indultak,a vera nyert,a gabi pedig ugy az 5. hely körül eshetett ki..
nos..manapság melyikük a sztár?? melyiknek tudnál legalább 3 saját dalt felsorolni??
merthogy én verának egyetse..sajnálom h nemhiszi el...de ő már rág elment a süllyesztőbe.. azzal pedig h mások szapulásával akar újabb sikereket elérni..nemhogy nem tisztességes,de egyenesen undorító..:|
Szulák? xD jajjjj ne.. az énekelt valaha?XD
jobb is h nem látom sehol sem a Tv-ben..

(N)
Csabi..ahw:| tőledmeg elolvadok:$
Emberek..tessék megnézni...
Tóth Vera vs. Tóth Gabi..
mindketten megasztárban indultak,a vera nyert,a gabi pedig ugy az 5. hely körül eshetett ki..
nos..manapság melyikük a sztár?? melyiknek tudnál legalább 3 saját dalt felsorolni??
merthogy én verának egyetse..sajnálom h nemhiszi el...de ő már rág elment a süllyesztőbe.. azzal pedig h mások szapulásával akar újabb sikereket elérni..nemhogy nem tisztességes,de egyenesen undorító..:|
Szulák? xD jajjjj ne.. az énekelt valaha?XD
jobb is h nem látom sehol sem a Tv-ben..
(N)
2010. december 28. 13:42
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Na, ezért bírom Ferót!
Teljes mértékben egyetértek vele.
És mellesleg, ha Szulák akkor, amikor megtehette, szavazott volna, vagy bíztatta volna az embereket, hogy szavazzanak, talán nem szégyenítette volna meg magát az ország előtt...
Vera meg egy nagy senki, úgyhogy ő se ugasson bele, amibe nem kéne...
Teljes mértékben egyetértek vele.
És mellesleg, ha Szulák akkor, amikor megtehette, szavazott volna, vagy bíztatta volna az embereket, hogy szavazzanak, talán nem szégyenítette volna meg magát az ország előtt...
Vera meg egy nagy senki, úgyhogy ő se ugasson bele, amibe nem kéne...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.