Nagy Feró: „Szulák Andrea ne bírálja Csabát”
2010. december 28. 11:52
Idézet (sipy97 @ 2010.12.28. 11:51)
A Starity-n 39. Kovács Kati, Tóth Vera meg Szulák túl vannak az 1000. helyen. Ugyhogy fogják csak be a szájukat!!!
igen, mert.. hogy is mondjam... " nem szexyk"..
félreértés ne essék én nem utálom Csabát
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2010. december 28. 11:53
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Idézet (gertii @ 2010.12.28. 11:47)
azt aláírom, hogy Szulák most egy "kicsit" túllőtt a célon. De kérem..! azért Tóth Vera nem egy csoportban említendő Szulákkal. Ahogy Kovács Kati sem.. meg az mi, hogy ő elismert zenész a Kati meg a Vera nem ?! Azért őket sem a két szép szemükért hallgatja az ember, és Vera nem a kinézete miatt nyerte meg a versenyt. Vera egy szóval nem mondta, hogy igénytelen!!! Ha jól vettem ki arra utalt, hogy amikor az ő szériájuk ment az emberek nem a kinézetre szavaztak hanem a tehetségre. Csaba tehetséges, de azért el kell ismerni, hogy a kinézete is szerepet játszott. Aláírom persze védje Feró a "gyermekeit" DE akkor sem flegma és nagyképű stílusban, mert szerintem neki is az XFaktor miatt indult be a szekér eddig a kutya sem volt ennyire kíváncsi rá. Köszöntem.
Idézet (sipy97 @ 2010.12.28. 11:51)
A Starity-n 39. Kovács Kati, Tóth Vera meg Szulák túl vannak az 1000. helyen. Ugyhogy fogják csak be a szájukat!!!
Nem minősítek egy olyan listát, ahol a NAGYOK pl. Freddie Mercury vagy Alfred Hitchkok ilyen hátul van.
Idézet (sipy97 @ 2010.12.28. 11:48)
Menjenek a Pi**ába! Hogy van bátorságuk ahoz h szidják az embert. Vera ne is szóljon semmit, bakker, 18-as karika kéne ide, mert olyat mondok hogy csak na! Kovács Kati meg ki? Az ország fele se ismeri. Szulák? Hát a vén nyanyák kategóriába tartozik...pff
Ez az Feró, jól megmondtad!
Csaba a legjobb :*
Ez az Feró, jól megmondtad!
Csaba a legjobb :*
Azért az nem igaz hogy Kovács Katit nem ismeri az ország fele.Csak nem annyira ismert a tinik körében.
katie993
2010. december 28. 11:54
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet (Kiim @ 2010.12.28. 11:51)
most erre mit mondjak ?
nyílván nem tetszhet mindenkinek ugyanaz. Magyarországon már megszokott hogy köpködünk egymásra 
Igen , sajnos ez Magyarország
2010. december 28. 11:56
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
De akkora hülyeség hogy a mostani sztárokat hasonlítjátok össze Kovács Katival :S az ő idejében ő igenis nagy énekesnő volt, és mindenki ismeri. Az hogy te, 13-14 évesen nem ismered, valamilyen szinten rád nézve szégyenítő. Akinek nem inge..
Rap4ever8
2010. december 28. 11:59
|
|
katikacskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.16. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 136542 offline
|
jó vagy Feró.Igazad van, hogy jő a biráláshoz egy senki mind pl Szulák.Egy vén majom.Irigy a fiatalok tehetségére és népszerűségére.Ő elbukott s most az akarja, hogy más is elbukjon.Gusztustalan.Ő maga a sz*r
2010. december 28. 12:00
Idézet (inspiredboy @ 2010.12.28. 11:53)
Nem minősítek egy olyan listát, ahol a NAGYOK pl. Freddie Mercury vagy Alfred Hitchkok ilyen hátul van. 
osztom
2010. december 28. 12:01
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
Én személy szerint nem Csabának szurkoltam, hanem Nikolasnak, de amit Szulák mondott az már sztem egy kicsit durv...
Vera tényleg arra akart kilyukadni, h a Megasztárban amikor ő nyert nem a kinézet volt fontos. Az is igaz h Csabát egy kicsit az is segítette a győzelemhez, h jól néz ki , na de az azért igaz, h a kinézetére Nikolas sem panaszkodhat(
).
Feró jól tette h kiállt mellette.
Ja és sipy97:attól h te nem tudod ki Kovács Kati, más még tudhatja.
Vera tényleg arra akart kilyukadni, h a Megasztárban amikor ő nyert nem a kinézet volt fontos. Az is igaz h Csabát egy kicsit az is segítette a győzelemhez, h jól néz ki , na de az azért igaz, h a kinézetére Nikolas sem panaszkodhat(
Feró jól tette h kiállt mellette.
Ja és sipy97:attól h te nem tudod ki Kovács Kati, más még tudhatja.
2010. december 28. 12:02
|
|
katie993kp |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.17. Hozzászólás: 4442 Csatolások: 9860 Azonosító: 105388 offline
|
Azt megértem, hogy nem mindenki kedveli Csabát, de nem kellett volna ilyen hangsúllyal leszólni. Mindenkinek van véleménye, de az ilyen jellegűt inkább megtarthatná magának, és rendes ember módjára elmondhatta volna MINDENKI a véleményét. Így azt szűri le az ember, hogy nem is civilizált emberek élnek itt, hanem barbárok.
2010. december 28. 12:02
már nem azért de mindenkinek van véleménye. Eldöndthei, hogy magában tartja vagy nem. De ők nem tartották is kímerték mondani és nekem erről az a véleményem: hogy csak féltékenyek. Ferónak igaza van
2010. december 28. 12:03
|
|
miss_areocatnip™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1351 Csatolások: 9795 Azonosító: 123720 offline
|
nem arról van szó, hogy kik ők akik ócsárolják, hanem hogy honnan veszik a bátorságot? kik ők? azt hiszik mindent megtehetnek? ha már úgynevezett hírességek, akkor legalább kultúráltan fogalmazzanak már kérem... tiszta szégyen! szerintem Ferónak teljesen - vagy legalábbis nagy mértékben - igaza volt!!!
2010. december 28. 12:05
Én pedig azt nem értem, hogy az üzenegetésnek mi értelme van? Most jobb lett bármelyiknek is ezzel?
Ez van, Csaba nyert és kész. Aki nem akar több tehetségkutatót nézni, az ne nézzen, de mi értelme a médián keresztüli üzenegetésnek?
Szánalom a köbön.
Ez van, Csaba nyert és kész. Aki nem akar több tehetségkutatót nézni, az ne nézzen, de mi értelme a médián keresztüli üzenegetésnek?
2010. december 28. 12:05
|
|
Kiim |
|
Idézet (katikacska @ 2010.12.28. 11:59)
jó vagy Feró.Igazad van, hogy jő a biráláshoz egy senki mind pl Szulák.Egy vén majom.Irigy a fiatalok tehetségére és népszerűségére.Ő elbukott s most az akarja, hogy más is elbukjon.Gusztustalan.Ő maga a sz*r
Már ne is haragudj de pont te írod hogy valaki hogy jön ahhoz hogy így bíráljon valakit stb.. erre te olyan stílusban senkized le Szulák Andreát ami kicsit bosszantó, mert Szulák nem senki, nem vén majom, nem gusztustalan etc.
2010. december 28. 12:06
egetértek Feróval :-) köbö ugyan így mondtam volna meg a magamét énis :-) ^.^
és bárki is nyert ilyen tehetség kutatókon, aki nem volt a kedvencem nem mondtam rá semmit, kicsit rossz volt, hogy nem a kedvencem nyert, meg hogy kiesett, de aztán ennyi belenugodtam :-) lehet azért nyert, mert jó a hangja, meg ilyenek, és megérdemelte :-)
és bárki is nyert ilyen tehetség kutatókon, aki nem volt a kedvencem nem mondtam rá semmit, kicsit rossz volt, hogy nem a kedvencem nyert, meg hogy kiesett, de aztán ennyi belenugodtam :-) lehet azért nyert, mert jó a hangja, meg ilyenek, és megérdemelte :-)
Rap4ever8
2010. december 28. 12:07
Na ezen én is nagyon felháborodtam!! Ferónak igaza van! Egy sikertelen ne szóljon bele a sikeres életébe! De azt el kell ismerni hogy Nikolas is jó volt... De Csaba mi rosszat mondott arról a három nőről?? Úgyhogy szerintem Nagyon durva volt ez a beszólás! Pláne a Szulák.... Jaj annak még ezerszer kevesebb hangja van!!! Úgyhogy én kiállok Csaba mellett!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.