Starity

Nagy Feró: „Szulák Andrea ne bírálja Csabát”

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. január 01. 23:42 #181
Tina baby
Tina baby
új tag

Státuszhot! hotter!! ERIC SAADE!!!♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 37
Csatolások: 0
Azonosító: 132533
Aki netalán, egészen véletlenül, valami csoda folytán nem szereti CSABIt, azt én (egy rajongó) kérem szépen hogy ne kritizálja, mert ezzel nem csak egy igazán tehetséges művészt,hanem minket, rajongókat is bántanak. unsure.gif
2011. január 02. 10:08 #182
Amy Darkness
Amy Darkness
új tag

StátuszÚjra itt. :D Hosszú idő telt el. :D
Hozzászólás: 93
Csatolások: 34
Azonosító: 131238
Én tegnap megfogalmaztam magamban egy remélem hatásos visszaszólást:
Először is Kovács Katalint tisztelem, nagy, sikeres énekes volt! Itt van a múlt idő! Már nem az és ha neki nehéz elfogadni, hogy új tehetséges fiatalok törnek fel, akkor csak sajnálni tudom... Fogadja el. Ez van.
Tóth Verának én sem tudok egy dalára sem visszaemlékezni, talán mert eleve nem is érdekelt hogy mit csinál. Rég volt már, hogy nyert. Új nyertesek lesznek, Vera, nem te leszel mindig a legjobb...
Na Szulák Andreán én is kiakadtam. Mi jogon bántja bárki is Csabit??? Ő nem tett semmi rosszat senkivel, esetleg nem az nyert akit szerettek volna, de ez nem Csabi hibája. A többit nem szerették annyira, nem volt benne annyira az X! El kell fogadni az eredmény! Visszatérve Andreára az én szememben nem más mint egy kiégett, idézőjelben "énekes", aki néha-néha feltűnt még a TV-ben, de feleslegesen. És most, hogy még meg is alázta magát ezzel a nem nők szájába való,eléggé utcai stílusú kijelentéssel, nem is veszem emberszámba!
Végeredményképpen szegény Csabi, aki csak énekelni akart és soha nem hitte volna hogy megnyeri, mert nem volt önbizalma, igenis megérdemelte a győzelmet. Mondjon bárki bármit, Feró kiáll mellette és én is! Csabi ne is figyelj ezekre a rosszakarókra <3
2011. január 02. 13:31 #183
Andyka98
Andyka98

StátuszBuli van ♥♥
Hozzászólás: 647
Csatolások: 5
Azonosító: 130361
Igaza van Ferónak,nagyon is igaza!!!!
2011. január 05. 20:58 #184
Hippi_Babusz
Hippi_Babusz
új tag

StátuszJames és Oliver Phelps <3
Hozzászólás: 41
Azonosító: 142202
Feró szavai mindent elmondtak helyettem...
2011. január 06. 13:48 #185
Adri1999
Adri1999
új tag
Hozzászólás: 11
Azonosító: 142661
uff.. ezgáz:S de jah téll igaza van Ferónak!biggrin.gif
2011. január 07. 14:51 #186
gy.ágica
gy.ágica
új tag
Hozzászólás: 1
Azonosító: 142767
Ferónak teljesen igaza van.A két töltött galamb meg nézzen tükörbe.A S zuláknak meg azt kívánom ,hogy anyaként ő is élje át ezeket az ízléstelen megjegyzéseket amiket esetleg majd az ő lányára mondanak!!
2011. január 08. 18:50 #187
Cintii
Cintii
sibunator ♥

Státusz:)
Hozzászólás: 3528
Csatolások: 56210
Azonosító: 126514
annyira egyetértek mindannyiótokkal aki aztmondja,hogy mijogon bántalmazzák ők csabit. wink.gif
2011. január 15. 11:08 #188
- törölt felhasználó -    
ki ez a Szulák Andrea egyáltalán? -.-"
valami műsort vezetett, de erre lenne olyan büszke? mire fel itélkezik Csabiról?
szerintem az összes döntős nagyobb tehetség, mint ő, úgyhogy főleg a nyertesről ne beszéljen így...
szánalmas, hogyha már nincs fellépés, meg nincs róluk műsor, akkor balhét kell kelteni...
(amúgy Kovács Kati Nikolassal lépett fel az Xben, nyilván ezért sem örült, hogy Csaba nyert...)
2011. január 23. 17:56 #189
FeketeCseresznye
FeketeCseresznye
that's gay

StátuszSaving people, hunting things
Hozzászólás: 1372
Csatolások: 17
Azonosító: 140689
Feró mindent elmondott helyettem. biggrin.gif És teljesen egyet értek vele. Szulák meg egyáltalán hogy mer ilyet mondani? Igazság szerint nem nagyon tudom ki ez, de már hallottam róla. Tóth Vera már rég győzött. Már feledésbe merült. Kovács Kati ideje meg elmúlt, de elismerem őt. De el kellene viselni-e, hogy jönnek az új énekesek, fogadja el. dry.gif Csabit meg csak ne sértegessék. wub.gif
2011. február 04. 19:10 #190
Rita1989
Rita1989
új tag
Hozzászólás: 9
Azonosító: 108396
Ferónak teljesen igaza van:)
2011. február 17. 23:57 #191
szulakmania
szulakmania
új tag
Hozzászólás: 2
Azonosító: 145423
Üdv mindenkinek!
Ferónak csak annyit üzenek, hogy tanuljon meg énekelni. Ok az igaz, hogy az ő műfajában erre nincs szükség, de akkor hogy lesz valakiből mentor ha nem tud énekelni akkor mit tanít?! Én a nyáron voltam egy szabadtéri koncertjén, ingyen volt azért mentem el, Feróra egy fillért nem költenék! Gyönyörű volt a látvány: Csupa kitetovált részeg i.d.i.ó.t.a. akik azt se tudták hol vannak, azoknak akár én is énekelhettem volna akkor is tombol. Ott fetrengtek előttem. Akik a Szulák Andreát annyira utálják, voltak akár egy koncerten is tudják mit csinál? Voltak egyszer is egy előadáson vagy egyáltalán a színház környékén? Nem hiszem!!!!!!! Ha véleményt mondasz valakiről előbb ismerd meg te g.y.ö.k.é.r aztán szólj!
Na csók mindenkinek remélem többet nem találkozunk
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. február 18. 22:24 #192
jen43
jen43
visszatérő vendég

Státusz:) zenét hallgatok
Hozzászólás: 140
Azonosító: 145692
Ferónak igaza van, de vegyük csak sorjában: Kovács Kati: el kell ismerni, nagyon jó énekes volt, DE: az ő ideje már lejárt, és attól hogy még énekesnő, még nem biztos, hogy az a legjobb, aki szerinte az. Tóth Vera: jó énekesnő, de nem tartom a legnépszerűbbek közé és engem inkább irritál sokszor. Szulák Andi: hát ő egy olyan énekesnő, akinek hangja alig van, sőt, azt hallottam róla hogy egy bukott énekesnő. Csabi meg nagyon tehetséges énekes, és a közönség inkább rá kiváncsi, mint erre a HÁROM GRÁCIA nevezetű énekesre.
2011. március 14. 23:27 #193
saroktiborne
saroktiborne
új tag
Hozzászólás: 3
Azonosító: 61198
Kedves Jen 43! Vegyük csak sorjában Ferónak semmi hangja nincs szóval azt sem tudom mit keresett egyáltalán a zsűriben! A másik ki mondta azt a nagy baromságot,hogy a Szulák Andinak nincs hangja te kis köcsög legallább halllottad már énekelni ? És ha Andi bukott énekesnő akkor miért van teltház a koncertjén és miért megy teltházzal a darab amiben játszik? Szóval ha a Csabi annyit el fog érni a szakmában mint akit ti bukott énekedksnőnek tartotok akkor jó lesz neki! Erról ennyit és hallgassatok csak Feróra nektek ő a jó énekes!
2011. március 14. 23:30 #194
davidub
davidub
új tag
Hozzászólás: 1
Azonosító: 60191
Jen43!!!
Voltál Te már egyetlen Szulák Andrea koncerten, vagy egy zenés-énekes előadásán????? Látatlanban megmondom, hogy nem, mert akkor nem írnál ekkora böszmeségeket!!!! ...vagy ha voltál, és ilyet mondasz, akkor olyan lehet a hallásod, mint a 85 éves Nagymamámnak!!! Andreának 12 lemeze jelent meg, 2 színházban, 4 darabban játszik, amiből 3 énekes darab!! Te milyen jogon mondasz véleményt???!!! Te dilettáns idióta!! Ajánlom, hogy menj el egy koncertjére, vagy előadására, és utána gondold át magadban azt amit írtál, és rájössz (ha van egy minimális realitási érzéked), hogy mekkora egy hülyeséget mondtál!!!! Továbbá Andrea nem bírálta Csabát, Sőt! Sok sikert kívánt Neki, bár erről Ti nem tudhattok, mert ezt a sajtó már nem írta meg!!!!!!!! Bukott???? Az maximum Te vagy év végén a suliban!!! Ha valaki nem tudja az egész sztorit, ne próbáljon okoskodni!!! Csaba és Andrea nem egy karakter, így nem hinném, hogy pont egymásra jelentenének "veszélyt" hírnév kapcsán. Kedves Jen, a 43 a neved után, az IQ-dat jelzi??? Bár, Andreának jelent meg lemeze IQ néven, szerintem vedd meg, és hallgasd, majd rájössz, hogy van-e hangja!!!!!! Viszontlátásra!!!
2011. március 14. 23:31 #195
szulakmania
szulakmania
új tag
Hozzászólás: 2
Azonosító: 145423
Jen43! Szerinted, ha valaki nem 19 éves akkor már lejárt az ideje? Mit képzelsz te magadról? És mi az hogy azt hallottad?! Ha nem ismersz valakit miért mondasz véleményt róla? Előbb ismerd meg, majd utána véleményezz!!!!! Meglepődnél ha ismernéd! tudod valaki minőségi zenét csinál, valaki divatot ami nem egyenlő a józenével és az énektudással! Na amik most mennek azok az utóbbiak, Andi viszont a minőségi zenéhez ért és csodás hangja van és nagyszerű ember. Abban viszont tévedsz, hogy a közönség a Csabira kíváncsi, max a tizenévesek. Hallottál már arról hogy célközönség? Nem? Látszik!!!
2011. március 19. 12:53 #196
jen43
jen43
visszatérő vendég

Nagyszerü ember, ki mondta azt, hogy Sz.r a befőttes üvegben? Nyilván nem a ujságok irták csak ugy unalomból? Még hogy sok sikert kivánt neki? Akkor az ujságok nyilván tévednek, nem? Lehet, hogy SZ.Andi jó énekesnő, meg régebben kedveltem én is, mert néztem a műsorait, de ezzel eléggé leminősitette maát előttem. És Csabiért nemcsak a 19-évesek vannak oda, hanem minden korosztályból. Ki mondta azt, hogy Sz.r a befőttes üvegben? Nyilván csak az ujságok szüleménye. Ha ő mondhat ilyesmit, hadd irjam én le a véleményem. Nagy baj az ha valaki nagyon tehetséges és jól is néz ki, mert abba kötött bele a ti csillagotok. Mert csak a külseje, azért nyert. Lehet, hogy jó, de nekem nem tetszik a hangja és ennyi. Hállottam amugy de nem az én izlésem, ha nektek tetszik, hát legyen. De én csak azért irtam igy le a véleményem, mert egyszerüen felháboritónak tartottam a beszólását. SZ.R A BEFŐTTESÜVEGBEN? HA EZ NEKTEK KEDVES DOLOG, AKKOR SAJNÁLOM, MERT HA VALAMI NEM TETSZIK, NEKI, AKKOR IS FOGALMAZZON FINOMAN! AKKOR ÉN SE IRNÉK IGY RÓLA. AZ HOGY MEG TI IGY LEIDIÓTÁTOK, AZ OLYAN, MINT AMIT A SZULÁK ANDI MONDOTT!!!!!!!!!UGYANAZ A SZINT. MERT HA SZULÁK ANDI IGY BESZÉL MÁSRÓL, AKKOR MIT MONDJAK? AZT, HOGY MILYEN SZÉPEN FEJEZTE KI MAGÁT? HÁT NEM! SZAR A BEFŐTTES ÜVEGBEN! AZ! NYILVÁN.
1 felhasználónak tetszik: Rap4ever8
2011. március 19. 12:55 #197
jen43
jen43
visszatérő vendég

OLVASSÁTOK EL A CIKKET!NYILVÁN NEM VÉLETLENÜL IRTÁK!
2011. március 20. 19:42 #198
saroktiborne
saroktiborne
új tag
Hozzászólás: 3
Azonosító: 61198
Te meg hallgasd meg Andit énekelni és ne csak hallomás után itélj meg valakit kicsikém!
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok