Lady Gaga lemezét vették meg idén a legtöbben
2010. december 28. 03:08
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Nem lep meg az eredmény. Lady Gagát sokan szeretik (bár én személy szerint utálom). Eminemnek örülök, bírom a zenéjét. Jó, hogy végre visszatért. Bieberről inkább nem mondok semmit... Nem értem mit szeretnek rajta... -.- Erről a listáról csak Eminem, Alicia Keys és Usher, akit meghallgatok. Rihanna is jó, régen nagyon szerettem, de mióta megváltozott már nem tudom úgy hallgatni a zenéjét, hogy nem jusson eszembe, hogy milyen jó volt és mi lett, ezért inkább nem is nagyon hallgatom. Ezt emberileg értem, a zenéje még mindig kitűnő, de már bezavar a személyisége. A Black Eyed Peas se rossz, de a többiek nálam nem nyerők. Van olyan, akiről még nem is hallottam.
2010. december 28. 05:31
|
|
Glambert†ℓɩττℓɛ ςℓɑɱƿɩяɛ† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 1477 Csatolások: 0 Azonosító: 132784 offline
|
Hát ez van... Nem hülye lista, csupán az eladási adatokat mutatja. :\ Nagyon örülök GaGának.
Eminemnek is, hogy beelőzte Biebert.
De azért érdekes, hogy az első három után a többi mennyire le van maradva.
2010. december 28. 09:38
Ezzel a listával megint csak az a baj, hogy éppen a két legfontosabb információ nem derül ki belőle. 1. HOL? 2. KI SZERINT? Mert ezek nélkül ez a hír hiteltelen.
2010. december 28. 10:58
az a kis Bieber menyi lemezt eladott... de én ha ő lenne az egyetlen énekes akkor sem vennék meg egy lemezt sem, amúgy én is vettem Gaga albumot
2010. december 28. 11:34
Zyta96: pl. Mexikóban Lady Gaga soha nem volt az első az eladásokban, és még Justin Bieber sem. De mondhattam volna akármelyik másik országot is... szóval miről beszélünk? Csak arra akarok ismét rávilágítani, hogy az amerikaiak eldöntenek valamit, és akkor arra ugrik az egész világ, amikor a valóságtartalma erősen megkérdőjelezhető. Ez az egész megint csak USA-ról szól, ami valahogy nem derül ki a cikkből. Ezért írtam.
2010. december 28. 11:37
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
Hajrá Gaga
2010. december 28. 11:38
Jól csinálja Gaga a munkáját. Grat.! : D
Justin milyen sok CD-ét adott el.♥ : O
Justin milyen sok CD-ét adott el.♥ : O
2010. december 28. 11:42
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
nos, ennek örülök.♥
2010. december 28. 12:15
Gratulálok a 10 éveseknek Justin Bieber miatt.Most komolyan azért megvenni egy lemezt mert cuki?(Bár ezt is megkérdőjelezném)Nem hiszem,hogy azért adott el ennyit mert szuperjó zenéje van.Persze mindenkinek megvan a maga kedvence,úgyhogy mindegy is.Az enyém is egy elég megosztó személy,de ő legalább tényleg tehetséges.A többiek teljesen megérdemelték. :meghajolo:Gratula
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: