A színésznő egyre több erotikus, és meztelen jelenetet vállal – vajon mindezek ellenére is megkaphatja az Oscar-díjat?
A teljes cikkhez kattints ide!
Natalie Portman egyre erotikusabb
2010. december 27. 15:19
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
2010. december 27. 15:24
A színésznő egyre több erotikus, és meztelen jelenetet vállal – vajon mindezek ellenére is megkaphatja az Oscar-díjat?
Még rá is segít!
Hiszen kreatív,kezd újra kitörni,és ez csak jót jelenthet;hajrá Nat!
Még rá is segít!
2010. december 27. 15:32
|
|
dreamscometruevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 498 Csatolások: 226 Azonosító: 122968 offline
|
Igaza van, csak aztán nehogy átessen a ló túloldalára, mert az nem valami jó, ha minden filmjében levetkőzik.
2010. december 27. 16:19
|
|
ashtraygirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.14. Hozzászólás: 37 Csatolások: 66 Azonosító: 133208 offline
|
Ez a kis részlet (egy origós cikkből) tökéletesen összefoglalja amit Natalie eddigi munkáiról gondolok:
Idézet
"Az egész mégis Natalie Portmanen állt vagy bukott, hiszen neki kell megformálnia a saját egójában végzetesen eltévelyedő balerinát. Ahogyan Cassel karaktere számtalanszor elmondja neki a filmben, a fehér hattyút tökéletesen adja, de a fekete nem jön belülről. Eddig legalábbis nem jött, sőt, az a bizonyos művészi frigiditás egész eddigi filmográfiájára jellemző és hiába bájos, tehetséges színésznő, nem egy munkájára ráfért volna ha megjelenik egy Vincent Cassell és ráripakodik, hogy "Eredj haza és maszturbálj végre egyet!"."
2010. december 27. 20:26
Meg is értem, hogy elege van már. Mindazonáltal, azt is tudni kell, ha az a bizonyos jelenet miatt nem nyerhet Oscart, akkor nem is fog, vele nem fognak kivételezni.
Egyéni vélemény, de szerintem ha valaki Oscar esélyes filmet akar csinálni, az nem tesz bele olyan jelenetet, ami miatt kiesnének a versenyből. Láttam már ezt a filmet és én sem hiszem, hogy nyerni fog. De nem azért, mert nem jó, hanem azért, mert sokan nem értékelik ezt a fajta stílust. A szabály pedig szabály, ha nem fog nyerni, én akkor sem fogok letörni, mert minden más nagyobb és nevesebb díjkiosztón jelölték, amik sokkal de sokkal többet érnek egy Oscarnál
Egyéni vélemény, de szerintem ha valaki Oscar esélyes filmet akar csinálni, az nem tesz bele olyan jelenetet, ami miatt kiesnének a versenyből. Láttam már ezt a filmet és én sem hiszem, hogy nyerni fog. De nem azért, mert nem jó, hanem azért, mert sokan nem értékelik ezt a fajta stílust. A szabály pedig szabály, ha nem fog nyerni, én akkor sem fogok letörni, mert minden más nagyobb és nevesebb díjkiosztón jelölték, amik sokkal de sokkal többet érnek egy Oscarnál
2010. december 27. 23:08
|
|
Gordonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.21. Hozzászólás: 200 Csatolások: 11 Azonosító: 485 offline
|
Jó film volt,és Natalie még mindig szép,bájos.
Az,hogy vetkőzik,egyre többet,semmi gond,amíg nem közönségesen teszi,és azért nem céltalanul lébecol meztelenül,és csak azért,hogy többen nézzék. Meg amúgy sem kislány már,így semmi gond vele. És tetszik ez a nem álszent viselkedés,és teljesen igaza van,hogy a csajok sokkal durvábbakat művelnek bizonyos helyzetekben!
Az,hogy vetkőzik,egyre többet,semmi gond,amíg nem közönségesen teszi,és azért nem céltalanul lébecol meztelenül,és csak azért,hogy többen nézzék. Meg amúgy sem kislány már,így semmi gond vele. És tetszik ez a nem álszent viselkedés,és teljesen igaza van,hogy a csajok sokkal durvábbakat művelnek bizonyos helyzetekben!
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2010. december 28. 14:26
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Remélem, hogy ez nem befolyásolja majd a bírákat az Oscar odaítélésében. Nagyon megérdemelné, mert fantasztikus színésznő. Inkább javítani kéne az esélyeit, hiszen ezzel újabb oldalát mutatta meg. Bebizonyította, hogy ebben is jó. Sokszínűsége miatt még inkább megérdemelné a díjat.
2010. december 30. 11:36
Idézet (Rap4ever8 @ 2010.12.28. 14:26)
Remélem, hogy ez nem befolyásolja majd a bírákat az Oscar odaítélésében. Nagyon megérdemelné, mert fantasztikus színésznő. Inkább javítani kéne az esélyeit, hiszen ezzel újabb oldalát mutatta meg. Bebizonyította, hogy ebben is jó. Sokszínűsége miatt még inkább megérdemelné a díjat.
A szabály az szabály. Ha van benne olyan jelenet, ami kizárja a lehetőségét a listára kerülésnek, akkor nem fog esélyes lenni.
2011. január 03. 15:43
|
|
DaveChrisvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.11. Hozzászólás: 246 Csatolások: 202 Azonosító: 136208 offline
|
Hát nem tudom, én megnéztem a filmet és nekem tetszett, de ettől függetlenül nagyon szeretem Natalie Portmant mint színésznőt, és szerintem nagyon álszent és igazságtalan lenne ha egy párperces erotikus jelenet miatt nem kapná meg az Oscart, habár megérdemelné.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.