Matt Cardle szexőrült lenne?
2010. december 27. 20:42
Idézet (Cheryl Cole fan @ 2010.12.27. 13:16)
Biztos, hogy nincs ilyen betegsége, csak az angol sajtó imádja felfújni a dolgokat. De ezt már régóta tudjuk.
De hogy mennyire. Mindig mindenből olyan nagy ügyet csinálnak és előszeretettel ferdítenek az elhangzott dolgokon. Eszméletlen, hogy élő adásban lement dolgokra azt mondják, hogy nem is úgy történt, a beszédekre pedig azt, hogy nem is úgy mondták. De az a kedvencem, mikor valakiből sztárt csinálnak, és egy, a sztárt gyalázó cikkben egy 'insider' személyt vagy a sztár exét hozzák fel mint felbújtó
2010. december 28. 15:07
|
|
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline
|
Idézet (kateblock @ 2010.12.27. 20:42)
De hogy mennyire. Mindig mindenből olyan nagy ügyet csinálnak és előszeretettel ferdítenek az elhangzott dolgokon. Eszméletlen, hogy élő adásban lement dolgokra azt mondják, hogy nem is úgy történt, a beszédekre pedig azt, hogy nem is úgy mondták. De az a kedvencem, mikor valakiből sztárt csinálnak, és egy, a sztárt gyalázó cikkben egy 'insider' személyt vagy a sztár exét hozzák fel mint felbújtó 
Na ez az! Mivel csak ezt a példát tudom, ezért ezt mondanám el. Pl. Cheryl 2 és fél év alatt 1800-szor szerepelt a magazinokban. Az azt jelenti, hogy napi szinten. Ebben a 2 és fél évben volt megcsalás, megbocsájtás, X Factor, megint megcsalás, óriási botrány, malária és válás. De tényleg minden nap benne van/volt valamelyik magazinban. Néha természetesen fele se volt igaz. Ezért nem bírom az angol sajtót, ha valakire nagyon rámásznak az nem szabadulhat.
2010. december 28. 16:41
Idézet (Cheryl Cole fan @ 2010.12.28. 15:07)
Na ez az! Mivel csak ezt a példát tudom, ezért ezt mondanám el. Pl. Cheryl 2 és fél év alatt 1800-szor szerepelt a magazinokban. Az azt jelenti, hogy napi szinten. Ebben a 2 és fél évben volt megcsalás, megbocsájtás, X Factor, megint megcsalás, óriási botrány, malária és válás. De tényleg minden nap benne van/volt valamelyik magazinban. Néha természetesen fele se volt igaz. Ezért nem bírom az angol sajtót, ha valakire nagyon rámásznak az nem szabadulhat. 
És kifelejtetted azokat, amikor a cikkek szószerint semmiről sem szóltak, csak ott voltak. Lefényképezték, hogy néz ki smink nélkül és oda tették mellé egy hajsamponos reklám promót. Ugyan már
Múltkor a Daily Fail (én hívom így
2010. december 29. 16:51
|
|
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline
|
Idézet (kateblock @ 2010.12.28. 16:41)
És kifelejtetted azokat, amikor a cikkek szószerint semmiről sem szóltak, csak ott voltak. Lefényképezték, hogy néz ki smink nélkül és oda tették mellé egy hajsamponos reklám promót. Ugyan már
Egy photoshopolt képen mindenki szebben néz ki, mint élőben de különben is, Cheryl smink nélkül is jobban néz ki, mint Madonna vagy Cameron Diaz
) írt egy cikket arról, hogy Cheryl feltett magáról egy képet, amin egy torta volt a kezében. Wow. És a szöveg aljára minden odaböknek valami hihetetlenül fontos dolgot, mintpéldául ez meg az volt a legutolsó botránya, így meg úgy állt a haja az X-Faktorban, úgy nézett ki mint Mickey egér. Komolyan mondom, nem is értem miért olvas valaki főleg Daily Failt ha csak nem az angolja fejlesztéséért teszi 
Ennyi, nagy szar az egész kit érdekel, hogy, hogy állt a haj és mi volt az utolsó botránya, úgyis tudja mindenki hisz millió cikk volt arról, hogy megcsalták. De az a legszarabb, hogy volt ez a Piers Morgan-es interjúja na ott mindent elmondott, azt hittem le is szálnak róla végre de természetesen nem.
2010. december 29. 16:51
|
|
emilycody69visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.21. Hozzászólás: 429 Csatolások: 53 Azonosító: 141288 offline
|
lehet nem kizárt dolog
2010. december 29. 22:01
|
|
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline
|
jó hangja nekem csak eza lényeg... meg hogy a barátoknk ezt elmondom ők azt mondják hogy úr isten és le van tudva a dolog szal nem nagy cucc csak kicsit undorító főleg hofy ilyen nyíltan ki mondja!!
max szeretem hallgatni a zenéjét de ennyi
nem szívesen ismerném meg amúgy sem
max szeretem hallgatni a zenéjét de ennyi
nem szívesen ismerném meg amúgy sem
2010. december 30. 11:30
Idézet (Cheryl Cole fan @ 2010.12.29. 16:51)
Ennyi, nagy szar az egész kit érdekel, hogy, hogy állt a haj és mi volt az utolsó botránya, úgyis tudja mindenki hisz millió cikk volt arról, hogy megcsalták. De az a legszarabb, hogy volt ez a Piers Morgan-es interjúja na ott mindent elmondott, azt hittem le is szálnak róla végre de természetesen nem. 
Szerintem nem volt a legokosabb dolog elmenni Piershez. Tisztelem Cherylt de szerintem ez nem volt jó húzás. Tudod ki az a Piers Morgan?
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: