Újabb Disney-film van készülőben
2010. december 27. 20:01
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Ez más lesz mint a többi disney film...lesz benne bunyó és ha jól láttam több csókjelenet...ez már inkább nagyobbaknak szól szerintem a hsm egy picit már langyi...
2010. december 27. 20:45
|
|
Clare Salvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 362 Csatolások: 0 Azonosító: 132058 offline
|
Hát kiváncsi leszek.
Várom az tuti.
Szeretem a Disney Filmeket.
Szeretem a Disney Filmeket.
2010. december 27. 21:06
|
|
imitationpearlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.10. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 140488 offline
|
"repesek az örömtől"
2010. december 27. 22:51
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Mindig ugyanaz...tökéletes éretségizők akiknek komoly problémákkal kell szembenézniük mint például, hogy milyen ruhát vegyenek föl a bálra. Szerintem a Disneynek már valami újat kéne kitalálni mert ez már nagyon uncsi. Oké, a High School Musical-t szerettem 8 évesen és ennyi. Az akkor nagy siker volt és azóta egy Disney-filmnek sincs(és szerintem nem is lesz) már akkora sikere mint az volt. Várhatnak rá hátha hirtelen sikeres lesz és népszerű de már lehúztak jópár bőrt a HSM-ről, több pénzt már nem kellene beleölniük, mert ők úgysem szereznek ezzel többet csak az energiájukat pazarolják arra, hogy B kategoriás, gagyi "gyerek"filmeket csinálnak HSm alapra a szerelmes-okos-érzelgős 16 évesekről amilyenek a való életben aligha vannak. Oké lehet, hogy a szalagavató fontos egy gyerek számára életében de szerintem közel sem annyira mint hogy egy filmet kéne belőle csinálni. A vége úgyis az lesz, hogy a csajér a menő-titokzatos fiú megküzd és happy end lesz. Lehet, hogy most raknak bele bunyót meg tűzet meg csókot de ugysem tudnak "újabb" korosztályt megkőzelíteni vele. Lehet szidni de nekem ez a véleményem...
1 felhasználónak tetszik:
dóóra
2010. december 28. 10:51
|
|
Nana Kameovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 226 Csatolások: 122 Azonosító: 131784 offline
|
Rekahhh ezzel részben egyet értek.
Ezek tényleg tökéletes világban élő tinik, akiknek az a legnagyobb gondjuk, h milyen ruhát vegyenek fel. De szerintem ezen kívül nincs köze a HSM-hez, nem musical és az egész azért kicsit idősebbeknek szól. Viszont megértem, h sokaknak elege van már a HSM-feelingből.
2010. december 28. 10:54
|
|
Nana Kameovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 226 Csatolások: 122 Azonosító: 131784 offline
|
Ja és bevétel az biztos lesz bőven, főleg ha azt reklámozzák, h a HSM mintájára készült. A kiscsajok azonnal rohannak majd megnézni, mert elvonási tüneteik lesznek. :Đ
2010. december 28. 11:49
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
alig várom
2010. december 30. 11:40
én is biztos megnézem mert minden disney-sorozatot vagy filmet megnézek
kár hogy ilyen sokár lesz...de végre belehúzott a Disney Channel
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.