Hugh Hefner: „Igen, eljegyeztem Crystalt”
2010. december 27. 17:22
máris? hát szép mit ne mondjak...persze Holly évekig volt nála ez a csaj meg még alig egy éve...
2010. december 27. 18:26
Csak a pénzért kell a macának. Amúgy undorító ez a perverz vén tata.
2010. december 27. 19:21
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
elképesztő ez az öregember
2010. december 27. 19:33
Két variáció van:
- vagy a pénzért és a hírnévért van vele (ami a legvalószínűbb),
- vagy pedig csak egyszerűen ízlésficama van, vagy hülye...
- vagy a pénzért és a hírnévért van vele (ami a legvalószínűbb),
- vagy pedig csak egyszerűen ízlésficama van, vagy hülye...
2010. december 27. 19:36
Ha tudná ez a csaj, hogy mekkora hibát követ el... De ha ez neki megéri, akkor egészségére.
Rosszul vagyok...
Rosszul vagyok...
2010. december 27. 20:48
|
|
Clare Salvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 362 Csatolások: 0 Azonosító: 132058 offline
|
Na ne!!!! Ez.... :S
De hogy érte el a csaj??
Hisz Holly♥ sem tudta ezt elérni..
De hogy érte el a csaj??
2010. december 27. 21:12
|
|
vdcsalankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.15. Hozzászólás: 352 Csatolások: 20 Azonosító: 131272 offline
|
2010. december 27. 23:19
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Szerintem baromság...az oké ha még barátnő meg minden de az a 60 év mégiscsak 60 év. Nem akarok hülyeséget mondani és nem rosszindulatból írom de Hefner mégiscsak 84 éves ergo nem nagyon tud már gyereketcsinálni a csajnak és hát...bármikor meghalhat...csak még több fájdalom lenne a butaság mellett. Na és Holly? 5 évig próbálta ezt elérni ami Crystal-nak 1-2 év alatt sikerült. Nekem nem szimpi a csaj és eleve: Miért ha nem a pénzéért és a hírnévért lenne Hugh-val? Ha összeházasodnak és neadjisten Hefner meghal...na ki kap sok millió dolcsit? hát persze, hogy ő. :/
2010. december 28. 10:04
Már nem azért de ilyen korban eljegyezni. És már nem azért de a csaj csak a pénzéért van vele és eddig Holly volt és most ő. És Rekahh nagyon egyetértek!
2010. december 28. 12:52
|
|
Glambert95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.27. Hozzászólás: 217 Csatolások: 2 Azonosító: 134035 offline
|
ez undorító! Egy fiatal lűány és egy ilyen vén... Oh fúj... Nem hord pelenkát? Bakker menni alig tud és most meg eljegyez egy 24 éves nőt? pff.. tuti, hogy aa csaj nem szerelem miatt mondott igent! Vajon mennyibe kerülhetett az a gyűrű?? Ha Heff alulról szagolja majd az ibolyákat akkor majd virul a feje, de persze ő majd szomorú lesz mert elvesztette a "szerelmét". Az öregapja lehetne... Ez nagyon gusztustalan
:\
2010. december 28. 13:34
Hogyha már annyira elakart venni valakit,akkor legalább Hollyt kellett volna,mert ő akár elhisszük,akár nem,szerintem nem azért volt vele,mert csak arra várt,hogy meghaljon,és övé legyen a pénz. Viszont ennek a csajnak még a szeme sem áll jól. Hát gratula -.-"
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: