Hugh Hefner: „Igen, eljegyeztem Crystalt”
2010. december 27. 11:52
|
|
Nessi♥Blingers♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.19. Hozzászólás: 1533 Csatolások: 335 Azonosító: 129537 offline
|
Na széép.Nem tudja Heff sem hogy mit csináljon a maradék kis életével...Nem elég neki a villa,a csajok még kell egy újabb feleség is xD Miért nem állapodik meg egy idősebb nő mellet??Jah mert az kevesebbet nyújtana az ágyban és több szeretetet ! Igaz
2010. december 27. 11:55
|
|
Erzsike15(L)Robsten (L) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.04. Hozzászólás: 1793 Csatolások: 3823 Azonosító: 97814 offline
|
Hát nem tudom de szerintem biztos nem szerelemből megy hozzá hanem a hírnév és a pénz miatt !!Ha meg véletlenül még is Szerelemből megy hozzá akkor Legyenek Boldogok!!!!
Am Gratulálok nekik
Am Gratulálok nekik
2010. december 27. 12:07
Számomra elég gyomorforgató az egész hír
Valahogy én sosem vetemednék ilyenre, viszont ha Crystal tényleg a pénzre utazik, akkor nem hiszem hogy szerencséje lesz, mert az ilyenek élnek a legtovább
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2010. december 27. 12:09
|
|
puppymore.Lvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 132435 offline
|
Elsem hiszem h Hef fenntwan a twitteren.XDXD
Viszont ez a csaj nekem nemszimpi. nekem Holly,Kendra,És Bridget voltak a kedvenceim.
azok az ikrek meg..Xd ááááhh...:|
Viszont ez a csaj nekem nemszimpi. nekem Holly,Kendra,És Bridget voltak a kedvenceim.
azok az ikrek meg..Xd ááááhh...:|
1 felhasználónak tetszik:
Erzsike15
2010. december 27. 13:03
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
tuti, hogy csak a pénz miatt megy hozzá...
2010. december 27. 13:43
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
hát.. mindenesetre gratulálok!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.