Igaz a hír! A 84 éves Hugh Hefner két válás után is hisz a szerelemben, szerinte ugyanis kortól független... ezért karácsonykor eljegyezte a 24 éves, playmate-ként dolgozó barátnőjét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hugh Hefner: „Igen, eljegyeztem Crystalt”
2010. december 27. 10:08
hát ez szép remélem azért írnak szerződést nehogy a végén valami "gond" legyen.
kiváncsi vagyok hogy majd Holly mit fog válaszolni lehet hogy gratulálni fog nekik de lehet hogy...
kiváncsi vagyok hogy majd Holly mit fog válaszolni lehet hogy gratulálni fog nekik de lehet hogy...
2010. december 27. 10:15
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Twilight6: pont hogy akkor VAN ESZE! szerinted mire megy a csaj? Hozzámegy egy rohadt gazdag két lábon járó múmiához. Hefnernek adok még max 5 évet, addig kell kihúznia a csajnak és utána mindent ő örököl.
Tehát ha agyad nincs, csak szép szőke hajad, meg bombázó tested, így kell meggazdagodni. =D Ennyi pénzért az ember sok mindenre képes, még arra is, hogy egy ilyen élő-halottal keféljen...
Tehát ha agyad nincs, csak szép szőke hajad, meg bombázó tested, így kell meggazdagodni. =D Ennyi pénzért az ember sok mindenre képes, még arra is, hogy egy ilyen élő-halottal keféljen...
2010. december 27. 10:20
a csajnak már csak pár évet kell kibírnia és aztán Hef vagyonával megalapozhatja az egész jövőjét. ennyi =D
2010. december 27. 10:25
jó pénzszerzési módszer... szőkéknek ( bocsi ezt ne vegye senki sértésnek)
2010. december 27. 10:56
án kedvelem crytsalt,jobban mint hollyt,nekem pont holly tűnt olyannak,aki csak a pénzéért van vele,de mindegy. azért gratulálok
2010. december 27. 11:00
|
|
dorcsyful01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 701 Csatolások: 8 Azonosító: 139116 offline
|
azért elég nagy a korkülönbség....
2010. december 27. 11:01
Tudjuk mind, Hugh is, hogy miért megy hozzá Crystal! Nem a szerelemből az bizti!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: