Takács Nikolas győztesnek érzi magát a sok koncertfelkérés és a rengeteg szeretet miatt, amit rajongóitól kap.
A teljes cikkhez kattints ide!
Takács Nikolas: „Győztesnek érzem magam!”
2010. december 26. 23:05
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Szerintem ugyanígy lehet ezzel a többi X-Faktor döntős is, aki már a 12-be bejutott, annak júliusig tele a naptár.. Aztán majd kiderül, ki marad meg, és ki nem. Mindig így működik ez.
Azért Nikolasra valószínűleg emlékezni fogunk, mert mégiscsak a második lett. De akkor sem első.
2010. december 26. 23:07
Ez mind szép és jó, de nem hinném, hogy mindent annyira szívből csinál mint Csaba, vagy valaki más.
2010. december 26. 23:07
|
|
Eszbertúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 138099 offline
|
Nikolasra emlékezni fogunk. Nem ő lett az első. de szerintem ő volt a legjobb( és Veca).ÉS senkinek nincs még egy olyan gyönyörű és tiszta hangja mint neki,ezt sosem lehet elfelejteni =)
2010. december 26. 23:14
|
|
gillanyi13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.25. Hozzászólás: 256 Csatolások: 27 Azonosító: 64594 offline
|
Számomra Nikolas volt a legjobb és örülök neki,hogy már ennyire népszerű,hogy ennyi fellépése lesz! Remélem többre viszi,mint bárki más az X-faktorban!
2010. december 26. 23:33
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
es gyoztes is vagy! Szamomra te v a gyoztes nem Csabika
1 felhasználónak tetszik:
gillanyi13
2010. december 26. 23:33
Nekem mind a 2-en győztesek!
A CSABA IS MEG A NIKOLASZ IS!
A CSABA IS MEG A NIKOLASZ IS!
2010. december 27. 07:48
hiszen annyian szeretnek, és annyi nézőnek vagyok én a kedvence
kicsit sem beképzelt
kicsit sem beképzelt
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.