A J-14 legkeresettebb személyei
2010. december 26. 13:12
|
|
Selenna••Jelly&Pumba•• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 103 Azonosító: 124892 offline
|
én azt nem értem hogy selena hogy lehet a 9. helyen és justin bieber hogy lehet az első helyen?és taylor lauthner a 6.on?Demi lovato meg a második?ez hülyeség! az elsőkép helyen selenának és taylornak kellene állni!
2010. december 26. 13:21
|
|
Norczi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 590 Csatolások: 230 Azonosító: 130617 offline
|
itt nem kell veszekedni. Ez az igazsag. A Justin fanok naponta 10000000szer rakattintanak a kedvencukre megnezni a kepet legalabb. Es nem csak justin, trace... igen, a botrany, hogy beszolt ennek, beszolt annak. Sokan katintottak ra legalabb azert hogy megnezzek ki is oo??? Demi? O megerdemli. Mert lehet sok gondja van mostanaba de akkor is eddig nagyon nem hallottunk botranyt rola.Selena. Ot sokan ismerik de ha nincsenek botranyai hogy is lehetne 1-o? Borzalmas hogy az embereket az erdekli akiknek a legnagyobb botranyaik (ertem Miley, Trace...) vannak..es persze szelfujta hajuk...
2010. december 26. 13:24
|
|
Cukormázas_leguánvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.30. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 139839 offline
|
ne tom nekem ez a lista nem jön be de ki tudja lehet h van benne valami
2010. december 26. 13:35
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Egyetértek Twilight6-tal
2010. december 26. 13:39
Justin Bieber? Fúj. Méghogy a kedvenc? Hát, én kivétel vagyok, az tuti. Ki nem állhatom a kis nyálgépet. Selenát viszont imádom, előbbre kellett volna tenni! Egyetértek Twilight6-tal! :S
2010. december 26. 14:26
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
selena és miley mit keres hátul, trace cyrus mit keres benn és ki az az elmebeteg aki rákeres justinra (rajtam kívül, de én negatívum-gyűjtést csináltam...
)?????????
2010. december 26. 14:48
Ez biztos hogy csalás!
Valaki átírta sztem az eredményeket!
Valaki átírta sztem az eredményeket!
2010. december 26. 14:49
És Black Máténak igaza van!
Lady Gagára is rengetegen rákeresenek,szerintem összecserélték dzsásztinkáva!
Lady Gagára is rengetegen rákeresenek,szerintem összecserélték dzsásztinkáva!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: