Starity

Miért nem szereted Justin Bieber-t?

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 30. 13:04 #81
Anna_Toth
Anna_Toth
calderic

Státuszda on ne može biti istina, ali to može biti vrlo
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1543
Csatolások: 308
Azonosító: 137063
Azért nem szeretem mert egy nyávogó akinek nulla hangja van és azt hiszi hogy ő mindenkinek teccik meg ez a felszíneség és a kinézetéről ne is beszéljünk... 110.gif meg mi cuki rajta??egy nyápic
2011. augusztus 30. 13:12 #82
- törölt felhasználó -    
Sugárzik belőle,hogy nagyképű.Nem tudom miért de nálam minden képnél az a szöveg jön le:
Idézet
Én vagyok a menő gyerek!Sok pénzem van,van egy ál barátnőm és minden tizenéves kiscsaj imád engem!Majd eladok egy pizzát a nevemen és még több pénzem lesz!Yahoo

Tehetsége egy nagy kerek nulla,bár elismerem,támcolni valamilyen szinten tud. rolleyes.gif Mindig mindenhol ott kell lenni,neki mindent szabad és Ő az Atya Úr Isten. sleep.gif Bár már olyan mindegy,mert max. 1-2 év és a drága Dzseki Bőr a kukába köt ki pardon.gif
3 felhasználónak tetszik: An_d_a, KathPierce., Black Hearth2
2011. augusztus 30. 13:18 #83
- törölt felhasználó -    
Nem Justinnal van a baj főként, hanem azzal, hogy erre van igény. Hogy ezt szeretik. Hogy őt tisztelik. Ha ez nem így lenne, Justint ma nem is ismernénk smileeee.gif
2011. augusztus 30. 15:20 #84
- törölt felhasználó -    
Elárulom kedveskék azért van rá igény,mert a tizenéves csajok többsége ölne tudna Justin Bieberért,ha már véletlenül szídod vagy valami neked ugranak vagy piszkálnak,hogy miért nem szereted,elvileg a fanok mindig azt mondják,hogy imádják és,hogy milyen helyes pedig a nem kedvelői szeret nem.Én már csak tudom,mert a barátnőm Justin fan és,ha véletlen meg van az új száma könyörg neked,hogy küld már át.Nos égen elsőszámú kedvenc férfi sztárom volt,még talán akkor mikor Seannal énekelt vagy Usherrel nos akkor szerettem,mert egész jók voltak a zenéi és még pályafutása előtt jó számai voltak,de mostanra ő is egy tucat sztár lett aki nem a tehetsége miatt a tinik kedvence hanem másért.Mikor elöszőr hallgatam a zenéit simán rávágtam,hogy jó hangja van a csajnak és a barátnőim közvetítettek róla,hogy ő nem csaj hanem egy 15 éves srác,na akkor vágtam igazán furcsa fejet.Nos ezután nem tagathatja senki,de szerintem van benne egy kis melegség is hiába van együtt Selena Gomezzel.Melyik férfi sztár csinál körömlakkot vagy női parfümőt,oké csinálnak parfümőt,de férfit.Rájöttem egy idő után talán 2 hónapután,hogy őt nem azért kedvelem,mert tehetséges hanem azért,mert én is egy idióta tini csaj voltam és szerelmes voltam belé,de most már mikor meglátom poszteren vagy akár bárhol olyan elég furcsa fejeket vágok.Nos nem mondom azt,hogy tehetségtelen,de azért még sem hiper-szuper sztárocska.Vannak jó számai,de ettől függetlenül nem fogom szeretni.
2011. augusztus 31. 09:03 #85
- törölt felhasználó -    
Nem akarok olyat mondani amivel megsérteném a rajongókat smileeee.gif ...de Justin nagyon beképzelt,nem tud énekelni és jobban tenné ha felhagyna az énekléssel cool.gif
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok