Miért nem szereted Justin Bieber-t?
2011. augusztus 30. 13:04
|
|
Anna_Tothcalderic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.24. Hozzászólás: 1543 Csatolások: 308 Azonosító: 137063 offline
|
Azért nem szeretem mert egy nyávogó akinek nulla hangja van és azt hiszi hogy ő mindenkinek teccik meg ez a felszíneség és a kinézetéről ne is beszéljünk...
meg mi cuki rajta??egy nyápic
2011. augusztus 30. 13:12
Sugárzik belőle,hogy nagyképű.Nem tudom miért de nálam minden képnél az a szöveg jön le:
Tehetsége egy nagy kerek nulla,bár elismerem,támcolni valamilyen szinten tud.
Mindig mindenhol ott kell lenni,neki mindent szabad és Ő az Atya Úr Isten.
Bár már olyan mindegy,mert max. 1-2 év és a drága Dzseki Bőr a kukába köt ki
Idézet
Én vagyok a menő gyerek!Sok pénzem van,van egy ál barátnőm és minden tizenéves kiscsaj imád engem!Majd eladok egy pizzát a nevemen és még több pénzem lesz!Yahoo
Tehetsége egy nagy kerek nulla,bár elismerem,támcolni valamilyen szinten tud.
2011. augusztus 30. 13:18
Nem Justinnal van a baj főként, hanem azzal, hogy erre van igény. Hogy ezt szeretik. Hogy őt tisztelik. Ha ez nem így lenne, Justint ma nem is ismernénk
2011. augusztus 30. 15:20
Elárulom kedveskék azért van rá igény,mert a tizenéves csajok többsége ölne tudna Justin Bieberért,ha már véletlenül szídod vagy valami neked ugranak vagy piszkálnak,hogy miért nem szereted,elvileg a fanok mindig azt mondják,hogy imádják és,hogy milyen helyes pedig a nem kedvelői szeret nem.Én már csak tudom,mert a barátnőm Justin fan és,ha véletlen meg van az új száma könyörg neked,hogy küld már át.Nos égen elsőszámú kedvenc férfi sztárom volt,még talán akkor mikor Seannal énekelt vagy Usherrel nos akkor szerettem,mert egész jók voltak a zenéi és még pályafutása előtt jó számai voltak,de mostanra ő is egy tucat sztár lett aki nem a tehetsége miatt a tinik kedvence hanem másért.Mikor elöszőr hallgatam a zenéit simán rávágtam,hogy jó hangja van a csajnak és a barátnőim közvetítettek róla,hogy ő nem csaj hanem egy 15 éves srác,na akkor vágtam igazán furcsa fejet.Nos ezután nem tagathatja senki,de szerintem van benne egy kis melegség is hiába van együtt Selena Gomezzel.Melyik férfi sztár csinál körömlakkot vagy női parfümőt,oké csinálnak parfümőt,de férfit.Rájöttem egy idő után talán 2 hónapután,hogy őt nem azért kedvelem,mert tehetséges hanem azért,mert én is egy idióta tini csaj voltam és szerelmes voltam belé,de most már mikor meglátom poszteren vagy akár bárhol olyan elég furcsa fejeket vágok.Nos nem mondom azt,hogy tehetségtelen,de azért még sem hiper-szuper sztárocska.Vannak jó számai,de ettől függetlenül nem fogom szeretni.
2011. augusztus 31. 09:03
Nem akarok olyat mondani amivel megsérteném a rajongókat
...de Justin nagyon beképzelt,nem tud énekelni és jobban tenné ha felhagyna az énekléssel
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: