Starity

Miért nem szereted Justin Bieber-t?

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. január 11. 15:04 #61
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Hú, de fura téma. Miért nem szeretem? Az a helyzet, hogy amíg nem regisztráltam a starityre, azt se tudtam, hogy JB létezik. Most is kábé ennyi vizet zavar az életemben. Nem utálom, de nem is szeretem. Egyszerűen nem érdekel, mert nem tartom rá érdemesnek. Az isten szerelmére, hiszen csak egy kisfiú!! Van a médiának, vagy bárkinek fogalma arról, hogy mekkora rombolást vitt már most végbe benne ez a hatalmas, beteges sztárolás? Csak egy átlagos, hétköznapi kisfiú, semmi különös. Nem is fogja tudni feldolgozni mindazt, ami vele történik. Már most egy ellenszenves kis mitugrász, mi lesz vele később? Az a legszomorúbb, hogy ez nem az ő hibája. Sosem a gyerek a hibás, hanem a szülő, meg azok, akik a gyerekért felelősséget vállaltak. Közröhej, hogy ennek a kisfiúnak életrajzi könyve jelent meg, és filmet is csináltak róla. Mégis milyen alapon? Egy éve sincs még a szakmában! Miért nem mindjárt életműdíjjal hajítják meg? Pénz, pénz, pénz és ez akkora hatalom, hogy még a gyerekek se szentek. sad.gif
6 felhasználónak tetszik: Encsy19, Dancsy, UnhappyMeals, An_d_a, Lady Suzy, Black Hearth2
2011. január 11. 15:09 #62
- törölt felhasználó -    
Én nem kívánok neki rosszat, semmi rosszat, mert nem magát a személyt enm szeretem.Azt nem szeretem, hogy nem egy óriási szám, de olyan nagyon nagyra tartja magát.Attól függetlenül nem mondok rá rosszat, csak ez a véleményem róla wink.gif
2011. január 11. 19:35 #63
- törölt felhasználó -    
Én a nyáron nagy rajongója voltam.Még CD-t is vettem,de most már nem érek velem semmit,már nem a kedvencem...Amúgy semmi bajom vele.Nagyon cuky wub.gif és tehetséges.
2011. február 02. 21:20 #64
- törölt felhasználó -    
nyávog nyálas nagyképű és még annyi ok van úristen rolleyes.gif
2011. február 02. 21:23 #65
- törölt felhasználó -    
Ha leírnám letiltanának az oldalról! mellow.gif rohog.gif
2011. február 02. 21:28 #66
hana001
hana001
звезда ♥

Státusz- Family don’t end with blood -
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1716
Csatolások: 1266
Azonosító: 98592
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.11. 15:04)
Hú, de fura téma. Miért nem szeretem? Az a helyzet, hogy amíg nem regisztráltam a starityre, azt se tudtam, hogy JB létezik. Most is kábé ennyi vizet zavar az életemben. Nem utálom, de nem is szeretem. Egyszerűen nem érdekel, mert nem tartom rá érdemesnek. Az isten szerelmére, hiszen csak egy kisfiú!! Van a médiának, vagy bárkinek fogalma arról, hogy mekkora rombolást vitt már most végbe benne ez a hatalmas, beteges sztárolás? Csak egy átlagos, hétköznapi kisfiú, semmi különös. Nem is fogja tudni feldolgozni mindazt, ami vele történik. Már most egy ellenszenves kis mitugrász, mi lesz vele később? Az a legszomorúbb, hogy ez nem az ő hibája. Sosem a gyerek a hibás, hanem a szülő, meg azok, akik a gyerekért felelősséget vállaltak. Közröhej, hogy ennek a kisfiúnak életrajzi könyve jelent meg, és filmet is csináltak róla. Mégis milyen alapon? Egy éve sincs még a szakmában! Miért nem mindjárt életműdíjjal hajítják meg? Pénz, pénz, pénz és ez akkora hatalom, hogy még a gyerekek se szentek.  sad.gif

Teljesen egyetértek veled.
2011. február 02. 21:37 #67
- törölt felhasználó -    
Nem utálom justint. Szeretem, de nem őrülök meg érte. Nem sikítok mint a többi rajongó, pedig 2009 nyár óta bírom és hallgatom zenéit. Valahogy a stílusa bejön. De nem tehet róla h. a csapból folyik, és hogy lányos a hangja. De mégis sokan tehetségesnek tartják, és helyesnek. smileeee.gif
2011. február 02. 21:38 #68
- törölt felhasználó -    
Engem az egész gyerek hidegen hagy mellow.gif
2011. február 03. 16:12 #69
eva tarko
eva tarko
єxpєc†o pα†ronum™
Hozzászólás: 2133
Csatolások: 7196
Azonosító: 114770
Mert nincs miert szeressem
2011. február 05. 09:47 #70
FeketeSzeder
FeketeSzeder
új tag

StátuszSOHA SEMMIT NE LOPJ EL TŐLEM!!!!!!
Hozzászólás: 89
Csatolások: 1
Azonosító: 142328
Mert nem tetszenek a dalai és olyan lányos hangja van! Egyszer a barátnőm berakta és hirtelen azt hittem Miley Cyrus!! Nem utálom Miley-t de nem is a kedvencem de Miley Cyrus-nak jobb hangja van mint Justinkának!
2011. február 05. 15:16 #71
cseszt
cseszt

StátuszI still call Australia home... ^^ Let's go Bulls ♥
Hozzászólás: 735
Csatolások: 452
Azonosító: 79973
Idézet (FeketeSzeder @ 2011.02.05. 09:47)
Mert nem tetszenek a dalai és olyan lányos hangja van! Egyszer a barátnőm berakta és hirtelen azt hittem Miley Cyrus!! Nem utálom Miley-t de nem is a kedvencem de Miley Cyrus-nak jobb hangja van mint Justinkának!

Mert szívja a levegőt a többi ember elől...Meg sz*rok a dalai, mind ny*las tömegcikk, nem szólnak semmiről...Azért mert b*zi, és rossz b*zi, nem lehet bírni. A hangja, ha hangnak vesszük egyáltalán, olyan mint egy kislányé. És hogy ő 16 éves? Persze, én meg az USA elnöke vagyok... Szörnyen fölösleges ember. Én cápacsalinak használnám legszívesebben...Bár lehet, hogy szegény csak kasztrálva van...XDXDXD vagy nem szálltak le a heréi...XDXDXD
2 felhasználónak tetszik: Long Fart, NikiBlack
2011. február 07. 14:40 #72
- törölt felhasználó -    
Idézet (Anett vok @ 2010.12.26. 10:14)
Túl sok Topic van arról hogy utálom Justin Biebert és ott rengetegen írnak akkor itt írd meg mi oka van hogy utálod! 
Én bevállalom imádom Biebert !

az a múlt anett vok az a múlt! wink.gif már nem szeretem annyira
2011. február 07. 18:10 #73
- törölt felhasználó -    
Nyálas, beképzelt, semmi hangja, de azért fújják egyre feljebb. dry.gif
2011. április 13. 18:23 #74
- törölt felhasználó -    
mert...
napokig sorolhatnám,ezért nem is érdemes leírnom rohog.gif
2011. augusztus 29. 17:22 #75
Long Fart
Long Fart
visszatérő vendég

StátuszA SlipKnoT HALOTT..........
Hozzászólás: 279
Csatolások: 0
Azonosító: 152383
1. Ránézek és hányok
2. számainak mondanivalója semmi -.-"
3. Beképzelt, nagyképű
4. A szomszéd macskája szebben nyávog...
5. Idegesít, hogy a világ hülyítéséért kap nem is kevés pénzt... -.-"
1 felhasználónak tetszik: Adrirexi
2011. augusztus 29. 18:22 #76
- törölt felhasználó -    
Most komolyan? 110.gif Ha ránézek,elkap a rókázás... Komolyan ez az önfejűség,ez a sok kihasználás,amit ő csinál.Az a bilihaj. 110.gif Bocs már,hogy ilyeneket mondok,de inkább nem fejezném ki,azt az utálot... rolleyes.gif
2011. augusztus 29. 19:15 #77
WhiteRosee
WhiteRosee
Zzz.

Státusz~ I'M BACK!!
Hozzászólás: 1349
Csatolások: 2329
Azonosító: 159173
Régen nagyon szerettem,olyan kb.1 éve.Már amár teljesen irritál a feje és a hangja is(hiába mélyült).Az agyon nyálazott számait,borzalmasnak találom és eléggé beképzeltnek is tűnik,nagyon fent hordja az orrát,de mit is tet le az asztalra? 110.gif Berobbant a Béjbi c.számával egyértelmű sok tinilány belezúgott a kis gomba fejbe(ahogy sajna én is).És a Selenával való műkapcsolata is irritál.
1 felhasználónak tetszik: An_d_a
2011. augusztus 30. 11:51 #78
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
lehet,hogy elképzelhetetlen,de több,mint 2 évig nagyon szerettem.mára már egyáltalán nem,egyszerűen nem értem,hogy anno mi foghatott meg benne.
bántani nem fogom,mert ami történik,nem teljes mértékben az ő hibája.persze,ő ugrál úgy a menedzsere szavára,mint egy bábu,de ezeket nem ő találja ki.
például a videómegosztó portálon,amikor feltöltötte a videóit,nem írta alájuk,hogy:˝fedezz fel,csinálj belőlem sztárt˝
nem.egyszerűen csak aki befutatta,már előre látta,hogy mennyi pénzt nyerhet a gyerekből.és a válasz:az illető okos,folyamatosan dől a pénz.amióta van ez az érdekkapcsolata szelikével,azóta mégtöbben ismerik a nevét.márcsak ha leszólják is,de nem az a lényeg,hogy mennyi fanja van.hanem az,hogy mekkora a hírneve.és az a helyzet,hogy ÓRIÁSI.
én őszintén,csak sajnálni tudom.már előre látom,hogy mennyire ki fog égni szegény kölyök,miközben az okos menedzserek és producerek,akik megszedték magukat belőle,vígan és dalolva fognak élni,miközben ő talán a drogokhoz fog nyúlni..
2 felhasználónak tetszik: WhiteRosee, DreamerGirl
2011. augusztus 30. 12:48 #79
Lady Suzy
Lady Suzy
Hozzászólás: 8501
Csatolások: 349848
Azonosító: 98426
Alapból semmi bajom nem lenne vele, de kissé már irritál, hogy mindenhol ott van. Mikor még elkezdett híres lenni, még semmi bajom nem volt vele, én nem azt a Justin Biebert utálom. Én azt utálom, ami lett belőle. Hogy mi lett belőle? Egy nagyképű, felfuvalkodott gyerek, aki azt hiszi, hogy mindenben ő a legjobb. Elvette az eszét a hírnév és a pénz, pedig még csak egy és fél éve híres. És olyannyira el van szállva magától, hogy a pénzt mindennél fontosabbnak tartja, és 100%-osan meg van róla győződve, hogy ő milyen tökéletes, közben pedig nem veszi észre, hogy mit is csinál.
2 felhasználónak tetszik: WhiteRosee, DreamerGirl
2011. augusztus 30. 13:00 #80
NikiBlack
NikiBlack
D a r e T o D r e a m

Státuszthe hunger games....♥
Hozzászólás: 1021
Csatolások: 415
Azonosító: 157599
Hogy miért nem szeretem? Mert semmi hangja nincs csak nyávog. Túl sokra tarja magát, azt hiszi ő a legjobb. Irritál, hogy mindenhol ott van, meg az is, hogy csak azért lett híres, mert a tinilányok cukinak tartják (amit én nem is értek). Meg hát Selenával való mű kapcsolata...
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok