Bella Thorne sorozata januárban jön
2010. december 28. 11:55
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
biztos jó lesz!
2010. december 30. 11:32
megnéztem angolul nagyon jó sorozat igaz nem sokat értettem belőlle de a lényeget fel tudtam fogni!!
am nagyon jó alig várom már
2010. december 30. 11:37
avrildemihayley igazad van a szerepe tényleg egy kicsit beképzelt de lehet ha máshol is kap majd szerepet akkor normálisabb lesz
csak attol tartok hogy ne legyen olyan mint Miley!!!!! a másik csaj egyáltalán nem, tűnik beképzeltnek de nekem az egy kicsit szimpatikusabb de azért nem kel mindenkit a látszattról megítélni mert szemtől szembe senki sem ismeri különben is most lettek sztárok ne így kezdjék már el hogy ti piszkáljátok!!!
2011. január 04. 16:18
|
zsoficiXPvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.17. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 138913 offline
|
Magát Bellát nem tartom nagyra, mert úgy pózol a kamerának mintha ő lenne a legnagyob sztár. És az sem igaz, hogy ő a 2. Miley (ez nagy hülyeség). Egyébként várom a sorozatot,mert semmi sincs nagyjából a a Disney csatornán, így
hogy nem forgatnak már több Hannah Montanna-t,
és a WOWP-nak is vége lesz:-(
hogy nem forgatnak már több Hannah Montanna-t,
és a WOWP-nak is vége lesz:-(
2011. január 22. 10:45
|
|
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline
|
Én nagyon várom,főleg,hogy Bella is benne lesz
2011. január 23. 15:23
|
|
Reniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.08. Hozzászólás: 708 Csatolások: 38 Azonosító: 142870 offline
|
Amúúgy mielőtt dícsérnétek hogy milyen jó hangja van Bellának,,ez SELENA...csk azért mondom mert valahol láttam...:PAmúgy meg nekem szimpatikusabb a másik csaj...sokkal...
2011. február 09. 19:16
Imádom a Shake It Up!-ot! Az a kedvenc sorozatom... Kár, hogy nem adnak le belőle többet, de láttam a neten, hogy rengeteg epizód lesz!!!
2011. február 12. 09:35
én imádom a sahke it upot főleg mert táncos sorozat és énis szeretek tácolni.!
2011. március 15. 18:33
|
|
Kiingaa.97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.13. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 147171 offline
|
Mindennap nézem nagyon jól táncol
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: