Az X-Faktor finalistáiért megőrülnek a nők
2010. december 25. 16:14
Idézet (Rap4ever8 @ 2010.12.25. 15:55)
Nem lennék benne ennyire biztos. Közel 8 éve boldogok együtt és régóta együtt is élnek. Nem hiszem, hogy ilyen könnyen tönkretenné a média a boldogságukat. Viszont nagy csalódás lenne, ha mégis Csabi fejébe szállna a siker és kidobná Katát. Mindenesetre nem sok esélyt látok rá, mert szeretik egymást és ha eddig megoldották a problémákat ezután is menni fog nekik.
ÉN pedig ebben nem lennék biztos. A média bármire képes, az egyik legnagyobb és legbefolyásosabb dolog a világon. Megörjíti az embereket (akik hajlamosak rá) és ez kapcsolatok széthullásához is vezethet.
1 felhasználónak tetszik:
Dancsy
2010. december 25. 16:24
Dancsy milyen derűlátó vagy
Amúgy én is inkább maradok a pasimnál.
2010. december 25. 16:28
|
|
PPrinceúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.25. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 141606 offline
|
szó szerint???xDDD (széttépik a nők.)
mert az elég durva lenne :'D
amugy kicsit gáz hogy magyar nők ilyen kis senkiháziakért vannak oda akik szarul néznek ki..
szánalam.com
mert az elég durva lenne :'D
amugy kicsit gáz hogy magyar nők ilyen kis senkiháziakért vannak oda akik szarul néznek ki..
szánalam.com
2010. december 25. 16:29
|
|
TheBettynaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.19. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 141109 offline
|
Nem csodálnám, ha a média tönkretenné Csabi és Kati között a 'nagy románct', hiszen ők abból élnek, hogy tönkretegyék a hírességek életét...
Dancsy
2010. december 25. 16:52
|
Barbyka188új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 138194 offline
|
hát igen
ez ezzel jár
én is megőrülök csabiért
ez ezzel jár
én is megőrülök csabiért
2010. december 25. 16:54
|
|
MileyCyrus13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.25. Hozzászólás: 839 Csatolások: 135 Azonosító: 94141 offline
|
2010. december 25. 17:05
|
|
imitationpearlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.10. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 140488 offline
|
*röhögamarkában*
2010. december 25. 17:09
|
|
iloveu2ATL shawty ♥. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 2615 Csatolások: 0 Azonosító: 139671 offline
|
szegény Kata
lehet h megbízik benne és nem féltékeny de akkoris nagyon szar lehet h a pasidat "csábítják".de szerintem mindenkinél van egy kis féltékenység mert nem akarod elveszíteni.
Dancsy
2010. december 25. 17:17
Idézet (Antimiley @ 2010.12.25. 16:24)
Dancsy milyen derűlátó vagy
Nem félreérteni, egyébként igyekszem optimista lenni, de ezen most nem lehet mit szépíteni
2010. december 25. 17:42
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Mindketten helyes fiúk, tehetségesek, jó kisugárzásuk van, nem csoda, hogy odáig vagyunk értük. Viszont túlzásokba esni nem kellene. Egy kis kamaszlány még csak-csak megcsinálja a hülyeségeit, de egy felnőtt nőnek már illene józanul viselkednie. Én is kedvelem Nikolast, de megelégszem azzal, hogy hallgathatom a nagyszerű hangját és nem is vágyom többre. Másoknak is be kellene érniük ennyivel, mert a többi már nem egészséges.
2010. december 25. 18:02
|
|
Kath M.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.21. Hozzászólás: 291 Csatolások: 1627 Azonosító: 139220 offline
|
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.25. 17:42)
Mindketten helyes fiúk, tehetségesek, jó kisugárzásuk van, nem csoda, hogy odáig vagyunk értük. Viszont túlzásokba esni nem kellene. Egy kis kamaszlány még csak-csak megcsinálja a hülyeségeit, de egy felnőtt nőnek már illene józanul viselkednie. Én is kedvelem Nikolast, de megelégszem azzal, hogy hallgathatom a nagyszerű hangját és nem is vágyom többre. Másoknak is be kellene érniük ennyivel, mert a többi már nem egészséges.
Teljesen egyetértek, én is így vagyok, és szerintem ez a normális hozzáállás.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.