Vastag Csabát és Takács Nikolast széttépik a nők – a túlzott rajongás olykor azonban kellemetlen szituációba sodorja az énekeseket.
A teljes cikkhez kattints ide!
Az X-Faktor finalistáiért megőrülnek a nők
2010. december 25. 15:39
én egyikért sem rajongok túlzottan.
bár nem lehet nekik könnyű.
bár nem lehet nekik könnyű.
2010. december 25. 15:46
|
|
kissnikolaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 141223 offline
|
nemcsoda hisz nagyon gyönyörűek de én inkább a pasimnál maradok vagy ha a kettő közül kell választani akk NICOLAS<3
2010. december 25. 15:47
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
nem csodálom
♥Csabi♥
2010. december 25. 15:55
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2010.12.25. 15:41)
Csabikának nem adok 1-2 hónapot és arról fognak cikkezni, hogy szakítottak ...
Nem lennék benne ennyire biztos. Közel 8 éve boldogok együtt és régóta együtt is élnek. Nem hiszem, hogy ilyen könnyen tönkretenné a média a boldogságukat. Viszont nagy csalódás lenne, ha mégis Csabi fejébe szállna a siker és kidobná Katát. Mindenesetre nem sok esélyt látok rá, mert szeretik egymást és ha eddig megoldották a problémákat ezután is menni fog nekik.
2010. december 25. 16:03
Akkor én a kisebbséghez tartozom, aki pénzhajhász ripacsnak tartja őket. Ez van.
2010. december 25. 16:03
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
remélem Csabi és a barátnője kapcsolata nem fog tönkremenni, bár sztem elég valószínű.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: