OFFTopic VII.
2010. december 26. 20:11
Látom, rosszkor jöttem, mindenki megy Candies feliratát nézni
2010. december 26. 20:13
Idézet (zoeygirl @ 2010.12.26. 20:11)
Én vagyok a hibás
2010. december 26. 20:13
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
2010. december 26. 20:15
|
|
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline
|
Idézet (zoeygirl @ 2010.12.26. 20:11)
Én nem megyek
2010. december 26. 20:16
Idézet (twilightgirl0910 @ 2010.12.26. 20:15)
Én nem megyek 
Fancsipancsikám
1 felhasználónak tetszik:
twilightgirl0910
2010. december 26. 20:23
Bazz, már hurkát töltenek.
2010. december 26. 20:25
Idézet (nOmiee @ 2010.12.26. 20:23)
Bazz, már hurkát töltenek. 
2010. december 26. 20:34
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline
|
A kis Zsófika nem túl jeles tanuló, különösen hittanból gyenge. Egyik nap éppen hittanórán ülnek, amikor a tanár feltesz neki egy kérdést:
- Na, Zsófia, meg tudod mondani, ki teremtette a világot?
Zsófika gondterhelten ül a helyén, emlékei között kutat, de nem nagyon talál, amikor a mögötte levő padban Pistike megszúrja egy tűvel.
- Úristen! - ugrik fel Zsófika.
- Kitűnő - mondja elégedetten a tanár. Kicsit később újabb kérdést tesz fel a kislánynak:
- És hogyan hívják a Megváltót, Isten fiát?
Pistike ismét beledöfi a tűt Zsófikába.
- Jézus! - ugrik fel ismét a lány.
- Helyes a válasz - dicséri meg a tanár. - És azt is meg tudod mondani, mit mondott Éva Ádámnak, amikor megszületett a huszonharmadik gyerekük? Pistike ismét megszúrja.
- Ha még egyszer belém döföd azt a micsodát, letépem a tökeidet! - kiáltja a kislány.
Zsófika gondterhelten ül a helyén, emlékei között kutat, de nem nagyon talál, amikor a mögötte levő padban Pistike megszúrja egy tűvel.
- Kitűnő - mondja elégedetten a tanár. Kicsit később újabb kérdést tesz fel a kislánynak:
- Helyes a válasz - dicséri meg a tanár. - És azt is meg tudod mondani, mit mondott Éva Ádámnak, amikor megszületett a huszonharmadik gyerekük? Pistike ismét megszúrja.
- Ha még egyszer belém döföd azt a micsodát, letépem a tökeidet! - kiáltja a kislány.
2010. december 26. 20:36
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
Idézet (twilightgirl0910 @ 2010.12.26. 20:34)
A kis Zsófika nem túl jeles tanuló, különösen hittanból gyenge. Egyik nap éppen hittanórán ülnek, amikor a tanár feltesz neki egy kérdést:

twilightgirl0910
2010. december 26. 20:44
Én is vissza jöttem mert reklám van
2010. december 26. 20:47
|
|
|
Aztaa. ezt már nem bírom...
Három férfi ül meztelenül a szaunában. Egyszer csak egy pittyegő hangot hallanak. Az első megnyom egy pontot az alkarján, mire a pittyegő hang elhallgat. A többiek kérdően néznek rá:
- Ez a személyhívóm volt – mondja – Nekem egy mikrochip van
A bőröm alá ültetve.
Néhány perccel később telefoncsengést hallanak.
A második férfi a füléhez emeli a tenyerét. Miután végzett a beszélgetéssel, megmagyarázza a dolgot:
- Ez az én mobil telefonom. Egy speciális mikrochip van a kézfejemben.
A harmadik férfi úgy érzi neki is fel kell mutatnia valamit.
Kimegy a szaunából, át a mosdóba. Mikor visszatér egy darab vécépapír lóg ki a hátsójából. A többiek csodálkozva néznek rá.
- Na, mi van?!
- Kaptam egy faxot…
Három férfi ül meztelenül a szaunában. Egyszer csak egy pittyegő hangot hallanak. Az első megnyom egy pontot az alkarján, mire a pittyegő hang elhallgat. A többiek kérdően néznek rá:
- Ez a személyhívóm volt – mondja – Nekem egy mikrochip van
A bőröm alá ültetve.
Néhány perccel később telefoncsengést hallanak.
A második férfi a füléhez emeli a tenyerét. Miután végzett a beszélgetéssel, megmagyarázza a dolgot:
- Ez az én mobil telefonom. Egy speciális mikrochip van a kézfejemben.
A harmadik férfi úgy érzi neki is fel kell mutatnia valamit.
Kimegy a szaunából, át a mosdóba. Mikor visszatér egy darab vécépapír lóg ki a hátsójából. A többiek csodálkozva néznek rá.
- Na, mi van?!
- Kaptam egy faxot…
2010. december 26. 20:47
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Idézet (Pattii @ 2010.12.26. 20:40)
Újra itt vagyok.
Lehet örülni.
Velük voltál, ugye?
Pattii
2010. december 26. 20:48
A Reszkessetek betörőket miért kell minden karácsonykor leadni? Már nagyon unom, a reklámját is
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Kiderült, milyen névvel írt alá.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.