OFFTopic VII.
2011. január 14. 20:35
Anyaa hova tetted a ruhámat? /- ott van a szekráényedben/-de itt nincs/-de ott van, oda tettem. /- gyere nézd meg, itt nincs. /- de ha ott lesz, akkora pofont kapsz, hogy a fal adja a másikat./-jó, gyere nézd meg. / na hol a ruha?/ -jaaa jól van na
nem láttam
D
1 felhasználónak tetszik:
Dargo9
2011. január 14. 20:38
Idézet (Dargo9 @ 2011.01.14. 20:34)
Megjöttem a kínzásból.
Miért,hol jártál?
2011. január 14. 20:42
Idézet (Pattii @ 2011.01.14. 20:37)
Karina itt hagyott.
de én még ittvagyok tezsvír
2011. január 14. 20:42
Idézet (Dargo9 @ 2011.01.14. 20:40)
Edzés, van egy új amerikai muki edzőnk aki egy szadista állat 
Jaa,így már értem
2011. január 14. 20:44
Wáá dejó
A középkori Angliában az emberek nem szexelhettek, csak a király jóváhagyásával (kivétel a királyi család). Mikor egy család gyereket akart, a királyhoz kellett fordulniuk kérelemért, aki küldött nekik egy táblát, amit az ajtóra kellett kitűzniük, amikor házas életet éltek. A táblán ez állt: Fornication Under Consent of the King. ( F. U. C. K. ), azaz paráználkodás a király engedélyével. Innen ered a mai “fuck” angol szó.
A középkori Angliában az emberek nem szexelhettek, csak a király jóváhagyásával (kivétel a királyi család). Mikor egy család gyereket akart, a királyhoz kellett fordulniuk kérelemért, aki küldött nekik egy táblát, amit az ajtóra kellett kitűzniük, amikor házas életet éltek. A táblán ez állt: Fornication Under Consent of the King. ( F. U. C. K. ), azaz paráználkodás a király engedélyével. Innen ered a mai “fuck” angol szó.
2011. január 14. 20:45
|
|
Pattii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.28. Hozzászólás: 4097 Csatolások: 36 Azonosító: 123676 offline
|
Idézet (itsmeflora @ 2011.01.14. 20:42)
de én még ittvagyok tezsvír 
Még az a szerencse.
itsmeflora
2011. január 14. 20:45
|
|
Dargo9anyád tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.07. Hozzászólás: 3930 Csatolások: 51 Azonosító: 109540 offline
|
Idézet (Rileah @ 2011.01.14. 20:44)
Wáá dejó
LOLOL
itsmeflora
2011. január 14. 20:52
Nagypapa horgászik a nyolc éves unokájával, és az öreg rágyújt, mire a kissrác: - Nagypapa, kaphatnék én is egy cigit? - Eléri a farkad a segged? - Nem. - Akkor még kicsi vagy te ehhez. Horgásznak tovább, egy idő után az öreg kinyit egy doboz sört. A srác megint megszólítja: - Nagypapa, kaphatnék én is egy sört? - Eléri a farkad a segged? - Nem. - Akkor kicsi vagy te még ehhez. A srác morog magában, de aztán előveszi az anyukája pakolta sütiket, és enni kezd. Az öreg odafordul hozzá: - Kaphatok én is a sütikből? Mire a kis srác: - Eléri a farkad a segged? A papa önelégülten: - Bizony, hogy eléri! - Na, akkor b@szd meg magad, mert ebből egy darabot nem eszel.
2011. január 14. 20:54
|
|
Pattii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.28. Hozzászólás: 4097 Csatolások: 36 Azonosító: 123676 offline
|
Idézet (Rileah @ 2011.01.14. 20:52)
Nagypapa horgászik a nyolc éves unokájával, és az öreg rágyújt, mire a kissrác: - Nagypapa, kaphatnék én is egy cigit? - Eléri a farkad a segged? - Nem. - Akkor még kicsi vagy te ehhez. Horgásznak tovább, egy idő után az öreg kinyit egy doboz sört. A srác megint megszólítja: - Nagypapa, kaphatnék én is egy sört? - Eléri a farkad a segged? - Nem. - Akkor kicsi vagy te még ehhez. A srác morog magában, de aztán előveszi az anyukája pakolta sütiket, és enni kezd. Az öreg odafordul hozzá: - Kaphatok én is a sütikből? Mire a kis srác: - Eléri a farkad a segged? A papa önelégülten: - Bizony, hogy eléri! - Na, akkor b@szd meg magad, mert ebből egy darabot nem eszel.

2011. január 14. 20:56
Amikor az általános iskola 8. osztályába jártam beceneveket adtunk egymásnak, úgy, h vezeték- és keresztneveink első két-két hangzóját egymás után illesztettük. Így lett pl. Erdélyi Zsuzsából Erzsu, Bognár Józsefből Bojó. A ...gimnáziumban befuccsolt ez a módszer, mert ott olyan osztálytársakkal találkoztam, mint pl. Gerendás Cilike, Katona Kinga,vagy Pilisi Csaba.
Apropó, kinek mi így a neve?
Nekem Tóvi
Szerk: Avagy Rileah Beckett - Ribe
Nekem Tóvi
Szerk: Avagy Rileah Beckett - Ribe
Pattii
2011. január 14. 20:58
|
|
Pattii |
|
Idézet (Rileah @ 2011.01.14. 20:56)
Amikor az általános iskola 8. osztályába jártam beceneveket adtunk egymásnak, úgy, h vezeték- és keresztneveink első két-két hangzóját egymás után illesztettük. Így lett pl. Erdélyi Zsuzsából Erzsu, Bognár Józsefből Bojó. A ...gimnáziumban befuccsolt ez a módszer, mert ott olyan osztálytársakkal találkoztam, mint pl. Gerendás Cilike, Katona Kinga,vagy Pilisi Csaba.
Nekem Tóvi

Nekem Tóvi
Mopa.
2011. január 14. 20:59
Én: Tóvi
Patti: Mopa
Angel: Suva
Dani: Ordá
Candies: Debe
Cinti: Vici
Zsüdi: Juju
Effy: Vátí
Gerti: Kage
Karina: Vaka
Zsofeeh: Csuzsó
Mystar: Tókr
Becca: Váesz
Sourire: Maan
Boszika: Buvi
Bibicsibi: Csani
Lolla: Pávi
Picilány: Sócha
Twilightgirl: Jufa
Mano: Ollá
Flóra: Fefl
Cassiecica: Kual
Patti: Mopa
Angel: Suva
Dani: Ordá
Candies: Debe
Cinti: Vici
Zsüdi: Juju
Effy: Vátí
Gerti: Kage
Karina: Vaka
Zsofeeh: Csuzsó
Mystar: Tókr
Becca: Váesz
Sourire: Maan
Boszika: Buvi
Bibicsibi: Csani
Lolla: Pávi
Picilány: Sócha
Twilightgirl: Jufa
Mano: Ollá
Flóra: Fefl
Cassiecica: Kual
Pattii
2011. január 14. 21:01
Idézet (Pattii @ 2011.01.14. 21:00)
Ki jön kamozni? 
Húnapra van megbeszélve nem?
2011. január 14. 21:05
Idézet (Pattii @ 2011.01.14. 21:02)
Miért, meg van beszélve? 
Asszem... Mert ma lett volna, de Becca nem ér rá, úgyhogy holnap lesz... Meg ma itthon alszik a tesóm is
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.