Sziasztok, pont jókor jöttem, ez az én szakterületem
Szóval fél évig össze voltunk veszve a szerelmemmel és a haverjaival, mert a szerelmem elhívott engem randira, de nem vallotta be nekem, hogy szeret engem, és a haverjai ezzel nyaggatták, mikor kint ültünk a játszótéren, ő meg elviharzott, és a haverjai mondták neki, hogy jaaj, én ilyen nyuszival biztos nem fogok barátkozni, mondom miért, mit csinált nektek?
Beléjük fagyott a szó. Mondtam, hogy nem csinált semmi rosszat, és csak mert valamire nem jött el az idő, ne akarják belőle kihúzni
Aztán msnen elkezdtek vigasztalni, mondom nekik hogy nem történt semmi rossz, de hogy a szerelmem egy fszkalap meg minden...
Aztán kibékültek a szerelmemék, mi is jól megvoltunk. Aztán a szerelmem egyik drágalátos haverja azt hazudta a haverjának, hogy egy másik haverja felrakta őt, meg a szerelmemet YouTubera, mikozbe valami félreérthetőt csinálnak

Persze ez nem volt igaz, és megint 2 felé oszlott a csapat: a hazug, és akinek hazudta - a legjobb fiú haverom, szerelmem, barátnőm, én
Dávid mondta (a legjobb haverom) hogy hazudjak úgy, mintha velük lennék, mondom jó
És én meg meg akartam tudni, hogy tényleg fel e rakja bosszúból a YouTubera, azt mondta, hogy igen, erre én mondom, hogy a Dávidékkal vagyok, csak meg akartam tudni, hogy fel-e rakod
Erre lekrvázott, lehordott mindennek... És tulajdonképpen ezért vesztünk össze több, mint fél évig
Aztán annak, aki hazudott, annak kvára tetszett a barátnőm, és a barátnőm mondta neki, hogy marha ronda, és nem akar vele járni se meg minden, és ezért őt krvázták folyamatosan. És az volt a bajuk, hogy nem kértem bocsánatot

Egy rossz szavam se volt rájuk könyörgöm, ők meg napi szinten lekrváztak, és még én kérjek bocsánatot?!
Aztán jött az év eleji kirándulás, Bécsbe. Oda nem jött a barátnőm, mert el volt törve a lába, és a fiúkkal tökre jól elvoltunk, megbeszéltük hogy mit hol rontottunk el, és kibékültünk.
De most Decemberbe voltunk jégkoripályán, erre ellopkodták a sapkám, meg mindegyikünket lekrváztak, ellökdöstek, és az egyik még mindig azon lovagol, hogy "azért löktünk el titeket, hogy visszaadjuk azt, amiket ti csináltatok nekünk"
Aztán most viszonylag megvagyunk velük... De azért szar volt, hogy a 18 fős osztályból 13-man voltak ellenünk, és hogy egész nyáron azért bőgtem éjszakákat, azért álmodtam velük, és azért volt bűntudatom, mert nem csináltam semmit...