OFFTopic VII.
2011. január 02. 19:20
Karina egyet lájkol azt' már az egész off azért sír, hogy beírjon. DISLIKE
2011. január 02. 19:20
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
Mi is a szerelem?Annyiszor meg kérdezzük önmagunkat, vagy a barátainkat hogy ők mit gondolnak erről. De mi van akkor ha a szerelemnek nincs is fogalma, mert mindenki másképpen éli meg. A szerelemet nem lehet szavakba önteni, az egy olyan csodálatos és egyben fájdalmas érzés amit ott bent a szívedben élsz meg. Ott születik meg, és ott is ér véget. A szerelemnek ne a fogalmát próbáljuk leírni, hanem érezzük és éljünk vele. A szerelem lassan olyan számunkra mint a drog... Képtelenek vagyunk nélküle élni... Olyan, mint a levegő, ha nem részese az életünknek, akkor csak holdkórosként éljük az "azt", és minden gondolatunk Körülötte forog... Pedig... ha belegondolunk... Mikor is a legerőteljesebb a szerelem érzete? Pont, amikor a másik nincs mellettünk... Amikor hiányzik, akár egy párt alkotunk, akár nem... Az ábrándjaink, az emlékeink megszínezése tesz minket boldoggá... Ez visz minket előre... Jóérzéssel tölt el, amikor a szerelmünkkel lehetünk, de az érzelmi skálánkon akkor lépünk magasabbra, amikor nélkülöznünk kell... akár szimplán munka miatt, vagy egy szakítás miatt... Amikor Vele vagyunk, könnyebben megy a vita, a veszekedés, nem érezzük, hogy elveszíthetjük... Na de mit is? Valamit csak akkor lehet elveszíteni, ha azt birtokoljuk... Tegye fel a kezét, ha valaki tulajdon szeretne lenni... Az enyém lent maradt... A feltétel nélküli szerelem, az elvárások nélküli szerelem... Ezt nem tanítja senki... A fellángolásban minden gyönyörű és süt a nap... Deee, ha süt a nap... ott árnyéknak is kell lennie... Aztán jönnek a gondok, ... az "árnyékok"... Ahogy enyhül a szerelem érzete, ami voltaképpen, ha egy kis biokémiát nézünk rövid illetve hosszabb távú endorfin... (nem véletlenül van az a mondás, ha szerelmes akarsz lenni, egyél meg három tábla csokit) Egyre inkább észrevesszük a másik hibáit, de ugyanakkor kevesen gondolnak arra, hogy pont tökéletlenségünkben vagyunk tökéletesek... Kevéssé értékeljük a Nagy Ő-t, amikor jelen van az életünkben... Olvastam: duzzogtam, megsértődtem, berágtam, mérges voltam... Vagyis meg lett mérgezve a pillanat, amit Vele tölthetünk... Mert nem mérjük föl, hogy minden egyes pillanat számít, és értékes, hisz soha többé nem jön vissza, az elmúlt... Amint valamiért távozik "végleg", máris magasabbra hág az érzelmi skálánkon a szerelem érzete... és sírunk, hogy nincs többé velünk... Ez a napokban jutott eszembe... És elgondolkodtam... Vagyis... akkor mi voltaképpen a szerelembe vagyunk szerelemesek? Szerény véleményem szerint a Nagy Ő nem létezik... Mi teszünk valakit azzá... És miért vagyok ennyire realista? Csak visszagondolok egy pár elmúlt kapcsolatomra, ahol MINDIG azt hittem, hogy Ő a Nagy Ő... (eleve, mert nem vagyok egy ugráló típus... nem kenyerem a "laza" kapcsolat)Néha olyan jó lenne újból gyereknek lenni. Ha lehorzsolod a térded, az nem fáj annyira, mintha összetörik a szíved
Szeretlek titeket. Köszönöm, hogy tegnap mellettem álltatok, de most egy kis nyugira van szükségem.
Ha néha-néha benézek, és lájkolok, ne foglalkozzatok velem.
Priviben elérhettek.
2011. január 02. 19:34
Sziasztok
Új vagyok, szóval nem tudom nagyon, mi is a téma
Egyébként hogy vagytok, mi van az Offban jelenleg?
Új vagyok, szóval nem tudom nagyon, mi is a téma
Egyébként hogy vagytok, mi van az Offban jelenleg?
2011. január 02. 19:38
Idézet (Blary @ 2011.01.02. 19:36)
Szia Alexis96!
Én is új vagyok...
mi a téma?? hát...szerintem mindig más...
Én is új vagyok...
mi a téma?? hát...szerintem mindig más...
Hát...ha ugyanaz lenne mindig, szerintem unalmas lenne
2011. január 02. 19:52
na én léptem.
Csőcii
Csőcii
2011. január 02. 19:54
|
|
bellsiamQueen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 3245 Csatolások: 30 Azonosító: 132790 offline
|
Idézet (Lucy-chan @ 2011.01.02. 19:51)
Iszonyat hülye kérdés, de ezt muszáj megkérdeznem: Az eljegyzési gyűrűt a jobb, vagy a bal kézre szokták húzni?

Nem tudom.
2011. január 02. 19:56
|
|
Pattii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.28. Hozzászólás: 4097 Csatolások: 36 Azonosító: 123676 offline
|
Idézet (Lucy-chan @ 2011.01.02. 19:51)
Iszonyat hülye kérdés, de ezt muszáj megkérdeznem: Az eljegyzési gyűrűt a jobb, vagy a bal kézre szokták húzni?

Majd ha megkérik a kezem, megmondom.
2011. január 02. 20:04
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
Idézet (Pattii @ 2011.01.02. 20:02)
Hát.. igen.

francba..
Szerk: És mi van, ha ez pasifüggő. Lehet, hogy az egyik a balra, a másik a jobbra húzza
1 felhasználónak tetszik:
Pattii
2011. január 02. 20:35
vádzsook
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.