Idézet (saccuss @ 2010.12.30. 15:07)
Amúgy, csak én nem találom itt a helyem? Úgy veszem észre, hogy itt senki nem kiváncsi rám, de ha ezt beírom, akkor a legtöbben azt mondják, hogy szeretnek, de ha nem offolok, akkor nem kerestek, nem írtok sehol, hogy miért nem vagyok. Tudom, erre meg az a válasz, hogy azért nem, mert azt hiszitek, hogy más dolgom van.. Ha meg itt vgyok, akkor elveszek a 'tömegbe'..
Imádtam offolni, de már a fél offot nem ismerem, és félreértés ne essék, semmi bajjom nincs senkivel! Csak régen azt hittem, hogy ez egy 'kis család', ahol szeretjük egymást, őszinték vagyunk egymással, és eltudjuk mondani a problémáinkat. Szeretném tudni, hogy van-e még valaki, aki kíváncsi itt rám, mert ha nincs akkor tényleg törlöm magam, mert már semmi értelmet itt maradnom. Ha meg nem tetszik a megnyilvánulásom tudlak sajnálni.
Imádtam offolni, de már a fél offot nem ismerem, és félreértés ne essék, semmi bajjom nincs senkivel! Csak régen azt hittem, hogy ez egy 'kis család', ahol szeretjük egymást, őszinték vagyunk egymással, és eltudjuk mondani a problémáinkat. Szeretném tudni, hogy van-e még valaki, aki kíváncsi itt rám, mert ha nincs akkor tényleg törlöm magam, mert már semmi értelmet itt maradnom. Ha meg nem tetszik a megnyilvánulásom tudlak sajnálni.
Ez az saccuss, bár nem ismerlek, és szerintem te se engem, de most megkedveltelek !
Szerk.: Én is ezt akartam írni csak nem tudtam megfogalmazni...de nem pontosan így csak..

0 felhasználónak tetszik: