December végén láthatjuk Debby Ryan filmjét
2010. december 25. 15:34
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
A történet maga nagyon megtetszett ( bár mondjuk tipikus filmsztori, van x kívánság, ami megvalósul, de nem úgy, ahogy a főhős akarja, később pedig ebből lesznek a problémák. Csak a számokat és a körülményeket változtatják), viszont Debby-t egyáltalán nem tartom jó színésznőnek, és számomra szörnyen irritáló személyiség. A trailert megnéztem, és ki is ábrándultam az egészből.
2010. december 25. 15:49
jajj én ezt azóta várom mióta olvastam, hogy lett egy új filmje, aztán keresgéltem hol lehet letölteni de utána megtaláltam hogy még nincs magyarúl, utána régebben láttam a cikket, hogy lesz magyarúl és most a tv.ben is hogy év végén lesz :DDDDDDD már nagyon várom, az előzetese is nagyon jó volt
D
2010. december 25. 16:44
|
|
Mári Renátaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 83 Csatolások: 13 Azonosító: 137920 offline
|
alig várom <3 Debby
2010. december 25. 19:17
|
|
Cukormázas_leguánvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.30. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 139839 offline
|
annyira várom istenem tök jó lehet
2010. december 25. 19:46
Biztos nagyon jó lesz. Jean-Luc Bilodeau az egyik kedvenc színészem.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: