Debby Ryan neve azoknak lehet ismerős, akik a The Suite Life on Deck sorozatott nézik, ahol Cole és Dylan Sprouse oldálán játszik főszerepet. Most új filmben mutatta meg tehetségét, amit december végén láthatunk a magyar csatornákon.
A teljes cikkhez kattints ide!
December végén láthatjuk Debby Ryan filmjét
2010. december 25. 11:12
2010. december 25. 11:17
Tuti jo lesz es Debby egy angyal....egy sztar se irt vissza a Facebook-on csak o..O nem anyira bekepzelt mint a tobbi (tisztelet a kivetel)....:X .....
2010. december 25. 11:28
Legalább lesz mitől rosszul lennem szilveszterkor -.-
2010. december 25. 11:34
újabb ilyen tinihülyeség... semmi extra nem lesz benne,valamint a mondanivaló sem. egyetértek itsmilannal
2010. december 25. 12:05
|
|
Stella babavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 305 Csatolások: 0 Azonosító: 133582 offline
|
Sztem tuti jól lezs biztos hogy fogom nézni
2010. december 25. 12:28
|
|
Yennaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.05. Hozzászólás: 35 Csatolások: 7 Azonosító: 86456 offline
|
Valamelyik nap néztem meg angolul a gépemen, és nekem nagyon tetszett. Aranyos film.
Az egyetlen hátránya a dolognak az volt, hogy csak angol felirattal tudtam megnézni, de szerencsére egész jól értettem.
2010. december 25. 12:50
szerintem semmi új nincs benne.én biztos nem fogom megnézni ha meg igen az is csak azért lesz mert a húgom azt fogja nézni de megoldom valahogy.
uncsi a téma,nem szeretem Debby-t sem...
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: