Eljegyezte barátnőjét Hugh Hefner?
2010. december 25. 12:00
|
|
Stella babavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 305 Csatolások: 0 Azonosító: 133582 offline
|
Még bottal se piszkálnám meg, nem hogy lefeküdjek vele, már 84 éves egyáltalán bírja még az iramot?
2010. december 25. 12:13
Na senki ne akarja beadni nekem, hogy ez a csaj tényleg szerelmes ebbe a pasiba. 'Kit érdekel a korkülönbség' ide vagy oda, ebben sokkal inkább van pénz mint szerelem.
2010. december 25. 12:32
|
|
nemááár |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.03. Hozzászólás: 832 Csatolások: 18 Azonosító: 140026 offline
|
Hát igen, sietni kell az esküvővel, hogy a lány még tudjon örökölni...
Szerintem az előző lányok is csak azért voltak mellette, hogy hírnevet szerezzenek és ezáltal sok-sok pénzt...
Szerintem az előző lányok is csak azért voltak mellette, hogy hírnevet szerezzenek és ezáltal sok-sok pénzt...
2010. december 25. 12:41
|
|
nore<P |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.01. Hozzászólás: 643 Csatolások: 0 Azonosító: 97587 offline
|
jeeeeeeeeeeeeeeeeej
Én imádom Crystalt,tudjátok ő nem az a pénzéhes partyarc,de nem is olyan nyafogós mint az előző elsőszámú barátnő....és róla el tudom képzelni hogy tényleg megszerette ezt a vén rókát:D
Én imádom Crystalt,tudjátok ő nem az a pénzéhes partyarc,de nem is olyan nyafogós mint az előző elsőszámú barátnő....és róla el tudom képzelni hogy tényleg megszerette ezt a vén rókát:D
2010. december 25. 12:57
|
|
niczy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 736 Csatolások: 88 Azonosító: 124067 offline
|
hát persze,h emlékezeted..mert már csak 1-2 évet kell kibírnia Hefner mellett... aztán szegényke meghal majd, és kire száll a villa, a sok-sok pénz, és még ki tudja milyen érték, hát na kire? hát naná h erre a szőke műpicsára-.-" ez a csaj unszimpibb még a Holly-nál is..pff..-.-"
2010. december 25. 13:40
Szerintem Crystal csak azért mondott volna igent, (ha igaz a hír) mert Hugh elég öreg már, lehet hogy nem sok ideje van már, Crystal meg mindent megkap, mint örökös
2010. december 25. 13:48
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
biztos,hogy nem csak a pénzre hajt a nő?!-.-
(már bocsásson meg Hugh)
(már bocsásson meg Hugh)
2010. december 25. 13:59
De hugh Hefner-nek van egy lánya csak szólok szóval ő is kaphat valamit az örökségből
2010. december 25. 15:14
|
|
xBlondiefashionista |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.11.14. Hozzászólás: 2713 Csatolások: 14045 Azonosító: 112254 offline
|
Idézet (Vanessa98 @ 2010.12.25. 13:59)
De hugh Hefner-nek van egy lánya csak szólok szóval ő is kaphat valamit az örökségből
Négy gyereke van (Christie, David, Cooper, Marston).
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.