A 84 éves Playboy-alapító vajon elvette már a 60 évvel fiatalabb, éppen 24 éves barátnőjét? Bár megerősíteni még senki sem tudta, a legutóbbi Twitter-üzeneteikből nagyon úgy tűnik...
A teljes cikkhez kattints ide!
Eljegyezte barátnőjét Hugh Hefner?
2010. december 25. 09:58
|
|
cintia11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.14. Hozzászólás: 262 Csatolások: 57 Azonosító: 133217 offline
|
Hugh Hefner
undorito mien emberek vannak jó hogy nem családalapitásrol nem beszélnek azért 60 év külömbség za azért nem lenne sok???????-de csak kérdezem és mert ezek egy perverz álatok hogy mit csinálnak!!!!!!azért mind a ketöjük hülyék de inkáb azért Hugh Hefner egy perverz álat mig Crystal Harris inkáb hülye hogy ilyenbe szerelmes azért nem hiszem ell igazad van azért neked is Alexis96 meg neked is tinkerbell789 mert tényleg hülyék mg durva is meg minden na sziasztok
undorito mien emberek vannak jó hogy nem családalapitásrol nem beszélnek azért 60 év külömbség za azért nem lenne sok???????-de csak kérdezem és mert ezek egy perverz álatok hogy mit csinálnak!!!!!!azért mind a ketöjük hülyék de inkáb azért Hugh Hefner egy perverz álat mig Crystal Harris inkáb hülye hogy ilyenbe szerelmes azért nem hiszem ell igazad van azért neked is Alexis96 meg neked is tinkerbell789 mert tényleg hülyék mg durva is meg minden na sziasztok
2010. december 25. 10:03
Ezt a hisztit minden egyes "barátnőjénél" eljátszák. UNCSI!
2010. december 25. 10:27
|
Regica |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1469 Csatolások: 0 Azonosító: 126437 offline
|
Hát nekem mindegy,úgyis elválnak 5-év múlva.Nem tom miért kell mindig olyan barátnője van aki 50-vagy 60 évvel fiatalabb.Ez perverz.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2010. december 25. 11:05
ezek a lányok csak azért vannak bent a villában,mert pénz,pénz,pénz
60 év van közöttük,nem értem,hogy akik bemennnek,hogy lehetnek ennyire naivak -.-
én 24 évesen nem úgy képzelném el az életemetm,hogy egy 84 éves bácsika mellett fekszem,és se gyerekem,semmi...
de,ha nekik ez jó,akkor hajrá
amúgy meg,nem kell egy gyűrűbl egyből a házasságra gondolni,előbb bizonyítsák be.
60 év van közöttük,nem értem,hogy akik bemennnek,hogy lehetnek ennyire naivak -.-
én 24 évesen nem úgy képzelném el az életemetm,hogy egy 84 éves bácsika mellett fekszem,és se gyerekem,semmi...
de,ha nekik ez jó,akkor hajrá
amúgy meg,nem kell egy gyűrűbl egyből a házasságra gondolni,előbb bizonyítsák be.
2010. december 25. 11:30
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
ez undorító -.-
a csaj tuti nem szereti Hefnert...
a csaj tuti nem szereti Hefnert...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.