Kökény Attila anyagi gondokkal küzd
2010. december 25. 21:28
|
|
sarah22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.07. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 79007 offline
|
Ez most teljesen ugy jön le h reni a hibás és h miért ő nyert különben meg nem pénzt kapott volna hanem lakást 1 évre meg kocsit + lemezszerződést pénzről szó sem volt és nem ő az egyedüli aki ilyen problémákkal küzd.....nem kell sajnálni ugyis kap ajánlatokat amiből igaz h nem jönnek 10 milliók de azért mégis könnyeben megél max nem márkás ruhákat vesz magának meg aranyakat hanem spórol és amikor majd ki tudja fizetni a tartózását akkor költekezhet...
2010. december 27. 15:03
Az biztos,hogy mások is ilyen helyzetben vannak,de sajnálom,mert én neki szurkoltam!
2010. december 30. 16:11
Sokan, rengetegen vannak még így rajta kívül. Róluk személy szerint miért nem írnak?
De attól még szeretem Kökény Attilát, ő volt a kedvencem a Megasztárból.
De attól még szeretem Kökény Attilát, ő volt a kedvencem a Megasztárból.
2010. december 31. 23:27
|
|
teairrafanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.29. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 132238 offline
|
Én azt tartom igazságtalannak, hogy a Megasztárban a nyertes mindent visz, a második helyezett pedig semmit nem kap néhány baráti vállveregetésen kívül.
2011. április 29. 21:06
|
|
wiwieen1998új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.09. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 130899 offline
|
mondja meg nekem valski azt h az előző adásba még a Reni kapta a legkevesebb szavazatot.
Attila meg a legtöbbet de asd. nem ő nyer.:||
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: