X-Faktor koncert az Arénában
2010. december 24. 13:40
|
|
Csaszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.22. Hozzászólás: 395 Csatolások: 70 Azonosító: 129727 offline
|
Nem tudtam elmenni, de egy kicsi részletet leadtak a Fókuszban csak azt láttam 
De biztos forrásból tudom, hogy nagyon jó volt és Csaba kezdte a koncertet a Let me-vel
De biztos forrásból tudom, hogy nagyon jó volt és Csaba kezdte a koncertet a Let me-vel
2010. december 24. 13:42
Biztos nagyon jó lehetett, kár hogy nem tudtam elmenni.
2010. december 24. 14:01
Kár hogy nem lehettem ott
, én is csak a fókuszban láttam azt a pár percet
2010. december 24. 14:23
|
|
MissDisneyLadyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.04. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 135652 offline
|
Biztos nagyon jó volt!
2010. december 24. 14:55
|
|
heni10400visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.12. Hozzászólás: 296 Csatolások: 453 Azonosító: 73966 offline
|
A szerdai koncert eszméletlen volt! Bár a kihangosítást rendesen elrontották :S De az énekesek nagyon jóók voltak!
Veca hangja vmi eszméletlen élőben *-*
Nagyoon jó volt
2010. december 24. 15:03
|
|
Stella babavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 305 Csatolások: 0 Azonosító: 133582 offline
|
Biztos jó lehetett,
2010. december 24. 15:56
|
|
KittyJustinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.14. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 133204 offline
|
Sziasztok!
Nagyon jó volt.Én szerdán vettem jegyet. Nagy show-t csinált: Non Stop,Vastag Csaba és Király L. Norbi.Nagyon jó hangjuk volt: Janicsák Vece,Takács Nikolas,Summer Sisters és Shodeinde Dorka.A többiek átlagosak voltak. Vastag Tamás nagyon béna volt,bocsi a fanoknak,az a rock dal(Kölyköd voltam)borzalmas volt,Pataki Attilát nem bírja lekörözni,és azzal,hogy Janicsák Vecával duettezett,csak nagyon leégette magát,mert Veca ezersze leénekelte.Dorak egyszerűen bájos jelenség,amikor beszél hallatszik a hangján,hogy nagyon fiatal.Énekhangja egyedi.Vecának kellett volna megnyernie a versenyt,mert neki van a legjobb hangja,Nikolas,ha már előtte énekelt Szekeres Adrienn cd-jén,neki már akkor van zenei tapasztalata,úgyanúgy,mint Vastag Csabina,aki feltűnt a Popdarálóban is és régóta musical színész.Vecának kiabálták,hogy imdálak,Vecaés,hogy te nyertél!
Nagyon jó volt.Én szerdán vettem jegyet. Nagy show-t csinált: Non Stop,Vastag Csaba és Király L. Norbi.Nagyon jó hangjuk volt: Janicsák Vece,Takács Nikolas,Summer Sisters és Shodeinde Dorka.A többiek átlagosak voltak. Vastag Tamás nagyon béna volt,bocsi a fanoknak,az a rock dal(Kölyköd voltam)borzalmas volt,Pataki Attilát nem bírja lekörözni,és azzal,hogy Janicsák Vecával duettezett,csak nagyon leégette magát,mert Veca ezersze leénekelte.Dorak egyszerűen bájos jelenség,amikor beszél hallatszik a hangján,hogy nagyon fiatal.Énekhangja egyedi.Vecának kellett volna megnyernie a versenyt,mert neki van a legjobb hangja,Nikolas,ha már előtte énekelt Szekeres Adrienn cd-jén,neki már akkor van zenei tapasztalata,úgyanúgy,mint Vastag Csabina,aki feltűnt a Popdarálóban is és régóta musical színész.Vecának kiabálták,hogy imdálak,Vecaés,hogy te nyertél!
2010. december 24. 15:57
|
|
KittyJustinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.14. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 133204 offline
|
Bocsi,a hosszú vélemény miatt,de még hozzáteszek valamit,megértem,hogy Mimi és Görgő olyan hamar kiestek mert nincs jó hangjuk a többiekhez képest,Domokos Fanni hangja nagyon cuki,Szabó Mariann,meg mint egy boszi,bocs a fanoktól.Görgő meg útálja Mimit,semmi esélyük nem volt.
2010. december 24. 16:18
|
|
furatisvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.23. Hozzászólás: 329 Csatolások: 0 Azonosító: 127873 offline
|
én csütörtökön voltam ott, naon jó volt, sztem mindenki sokkal jobb volt, mint a versenyen. csaba ugyanolyan jó volt, nikolas is, norbi is, tomi sokkal jobban énekelte a kölyköd voltam dalt, veca fantasztikus volt, főleg a most múlik pontosan végét naon jól fejezte be, mimi és gergő jobb volt, de nem nyűgözött le, fanni is jó volt, nem úgy, mint a versenyben, non stop is nagyszerű volt. kati is. mindenki. klassz!
2010. december 24. 16:27
Elmentem volna de Bp 300 km innen ... meg karácsony előtt pont.. hülye egy időpont
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: