Starity

Rupert Grint - Groucho Club London 2010

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. december 24. 00:01 #1
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12071
Csatolások: 195628
Azonosító: 107508
Nem tudom, hogy ki a csaj de nagyon nagyon mázlista!!
Rupert nagyon jól nézett ki wub.gif wub.gif
2010. december 24. 09:51 #2
RoseAnn
RoseAnn
ϟ Death Eater ϟ

StátuszA Mardekárban több a rosszindulat, mint egy orosz bárban, amikor elfogy a vodka.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5216
Csatolások: 18506
Azonosító: 16930
Köszi a képeket!
Olyan édes Rupert mosolya... Én is szívesen sétálnék mellette!
2010. december 24. 13:13 #3
- törölt felhasználó -    
Nem tudom, hogy ő ki, de nem hiszem hogy a barátnője lenne. Persze soha nem lehet tudni biggrin.gif
Az minden esetre bántja a szememet, hogy Rupert nem akarta, hogy lefotózzák és még is megtették. Ezért nem szoktam lesifotós által készített képeket nézni mert fel tudna menni az agyvizem, mikor látom, hogy a sztárok takarják a fejüket és kellemetlen helyzetbe hozzák őket. Jó, persze, Rupert akart színész lenni de a pofátlanságnak akkor is van határa valahol reklamalo.gif reklamalo.gif Annyi celeb van Londonban, miért nem feltünési viszketegségben szenvedőket fényképeznek akiknek édes mindegy hogy fel kerül-e a netre a szétplasztikázott arcuk? dry.gif
2 felhasználónak tetszik: dóóra, Dancsy
2010. december 24. 13:39 #4
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (kateblock @ 2010.12.24. 13:13)
Nem tudom, hogy ő ki, de nem hiszem hogy a barátnője lenne. Persze soha nem lehet tudni  biggrin.gif 
Az minden esetre bántja a szememet, hogy Rupert nem akarta, hogy lefotózzák és még is megtették. Ezért nem szoktam lesifotós által készített képeket nézni mert fel tudna menni az agyvizem, mikor látom, hogy a sztárok takarják a fejüket és kellemetlen helyzetbe hozzák őket. Jó, persze, Rupert akart színész lenni de a pofátlanságnak akkor is van határa valahol  reklamalo.gif  reklamalo.gif Annyi celeb van Londonban, miért nem feltünési viszketegségben szenvedőket fényképeznek akiknek édes mindegy hogy fel kerül-e a netre a szétplasztikázott arcuk?  dry.gif

Teljesen igazad van. Ez volt az első és utolsó eset, hogy ilyen képet rakok fel.
Annyira édes volt Rupert a képeken, hogy gondoltam felrakom. A csajnak pedig tök jó a szerelése!
2010. december 24. 13:43 #5
- törölt felhasználó -    
Idézet (funny18 @ 2010.12.24. 13:39)
Teljesen igazad van. Ez volt az első és utolsó eset, hogy ilyen képet rakok fel. 
Annyira édes volt Rupert a képeken, hogy gondoltam felrakom. A csajnak pedig tök jó a szerelése!

Ajajjj, nem bántásnak szántam ám, félre ne érts. smileeee.gif smileeee.gif Nekem a lesifotósokkal van bajom, ha a képek elkészültek, akkor már teljesen mindegy. Nincs bajom vele bár én nem csinálok ilyet. Ez a legtöbb, amit tehetek azért, hogy tiszteletben tartsam a magánéletét. Nem terjesztem ha már egyszer nem akarom látni, de más úgy is felteszi, szóval ilyen szempontból teljesen mindegy.
Szerintem Rupert inkább azt bánja, hogy lefényképezték, nem azt, hogy a fanok nézik a képeit. Szerintem. unsure.gif
2010. december 24. 13:51 #6
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (kateblock @ 2010.12.24. 13:43)
Ajajjj, nem bántásnak szántam ám, félre ne érts.  smileeee.gif  smileeee.gif Nekem a lesifotósokkal van bajom, ha a képek elkészültek, akkor már teljesen mindegy. Nincs bajom vele bár én nem csinálok ilyet. Ez a legtöbb, amit tehetek azért, hogy tiszteletben tartsam a magánéletét. Nem terjesztem ha már egyszer nem akarom látni, de más úgy is felteszi, szóval ilyen szempontból teljesen mindegy.
Szerintem Rupert inkább azt bánja, hogy lefényképezték, nem azt, hogy a fanok nézik a képeit. Szerintem.  unsure.gif

Nem értettem félre wink.gif
A képeket elnézve nekem az jön le, hogy Rupert egy ideig jól tűrte, hogy fényképezik de amikor már a kocsiba is követni akarták akkor ott telt be a pohár nála szerintem.
De amúgy én sem szeretem az ilyen stílusú képeket és ezért mondtam, hogy először és utoljára raktam fel ilyen képeket.
Én is inkább a stúdiófotózásokat vagy a megjelenésein készült képeket preferálom. laugh.gif
2010. december 24. 14:09 #7
- törölt felhasználó -    
Idézet (funny18 @ 2010.12.24. 13:51)
Nem értettem félre wink.gif 
A képeket elnézve nekem az jön le, hogy Rupert egy ideig jól tűrte, hogy fényképezik de amikor már a kocsiba is követni akarták akkor ott telt be a pohár nála szerintem. 
De amúgy én sem szeretem az ilyen stílusú képeket és ezért mondtam, hogy először és utoljára raktam fel ilyen képeket.
Én is inkább a stúdiófotózásokat vagy a megjelenésein készült képeket preferálom. laugh.gif

Rupert nem szereti, ha lesifotósok fényképezik. Nyilvánvalóan, próbált mosolyogni meg minden de nekem az arcán lévő mosoly akkor is kissé erőltetettnek tűnik, lehet csak én gondolom így.
1 felhasználónak tetszik: Dancsy
2010. december 24. 16:11 #8
- törölt felhasználó -    
Ha a barátnője, akkor nem túl jó az ízlése... laugh.gif
A paparazzis dologhoz meg nem nagyon tudok hozzászólni. Ez van, a hírnévvel ez jár. A lesifotósok sajnos olyanok, mint a szúnyogok nyáron... Úgyse lehet megszabadulni az összestől, ráadásul nem is törvénytelen, amit csinálnak. Hozzá kell szokni.
Bár én se szeretek olyan képeket nézegetni, főleg róla, amin látszik, hogy a mosolya erőltetett... Az ilyen Kim Kardashianról meg ezekről jobb a paparazzi képeket nézegetni, mert látszik rajtuk, hogy vidámak voltak, mikor elkészültek. Szerintem ezt én sem tűrném, valahogy nem vagyok az a típus... rolleyes.gif
2011. június 15. 19:45 #9
- törölt felhasználó -    
de nagy mázlista az a csaj,lennék a helyében
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok