Vastag Csaba egyedi ékszert kapott
2010. december 24. 08:26
|
|
szandy9797új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.09. Hozzászólás: 72 Csatolások: 1 Azonosító: 132875 offline
|
Megérdemelte!
2010. december 24. 08:45
|
|
MissDisneyLadyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.04. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 135652 offline
|
2010. december 24. 09:18
|
|
katicabogár.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 137288 offline
|
mert megérdemelted
2010. december 24. 09:44
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Ezt láttam a Fókuszban is
Olyan aranyosa volt , úgy örült neki
de megérdemelte
Olyan aranyosa volt , úgy örült neki
de megérdemelte
2010. december 24. 09:52
én is láttam fókuszban. 
tényleg nagyon örült neki. <3
megérdemli.♥
tényleg nagyon örült neki. <3
megérdemli.♥
2010. december 24. 10:29
|
|
Fruzsyka11Princess❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 530 Azonosító: 126243 offline
|
Megérdemli!
2010. december 24. 11:36
_ToTo_
tina9612 írta:
_ToTo_
Mi vagy te gyémántkereskedő? És a grafit hogy lehetne ritkább mint a gyémánt, ha tudtommal belőle készítik a grafitceruzát? És ha még igazad is van akkor is gyönyörű a gyémánt, szóval én nagyon örülnék ha lehetne gyémántom. Nem értem miért gondolod hogyha valaki gyémántot visel az már sznob és ostoba, maximum gazdag hogy megengedheti magának, de azért ez egy elég előítéletes mondatnak tűnik a te részedről...
Nem kell gyémántkereskedőnek lenni ahhoz hogy legyen egy kis ismereted a világról és arról, hogy hogyan működik. Miley Cyrus helyett inkább ismeretterjesztő filmeket és műsorokat nézek vagy olvasok. A csillagok a vízesée vagy a virágosrét is gyönyörű - ilyesmit nem akarsz?
Egyébként ezt a gyémántos dolgot konkrétan a Frei Tamás műsorában hallottam, egy egész műsort szólt a gyémántról és a kereskedelméről - és hogy tudd afrikában többen halnak meg a gyémántok miatt, mint egy járvány miatt - ezért is nevezik véres gyémántnak, amiről egy film is készült DiCaprioval.
Sajna Miley nem szerepel benne, de azért megnézheted és utánaolvashatsz dolgoknak.
Most nem értem hogy jön ide Miley Cyrus, tudtommal eddig a gyémántokról volt szó! Ismerem azt a filmet, és csak azért mert nem láttam azt a Frei Tamás-os részt, még nézhetek ismeretterjesztő filmeket! De azért azt a dolgot még mindig durvának tartom, amit legelső kommentetbe leírtál, hogy akinek gyémántja van az ostoba és sznob!
Na mindegy, eléggé eltértünk a cikk témájától, Csabi nagyon megérdemelte az a gyémántot, és attől hogy mostmár van gyémántja nem lett se ostoba, se sznob!
tina9612 írta:
_ToTo_
Mi vagy te gyémántkereskedő? És a grafit hogy lehetne ritkább mint a gyémánt, ha tudtommal belőle készítik a grafitceruzát? És ha még igazad is van akkor is gyönyörű a gyémánt, szóval én nagyon örülnék ha lehetne gyémántom. Nem értem miért gondolod hogyha valaki gyémántot visel az már sznob és ostoba, maximum gazdag hogy megengedheti magának, de azért ez egy elég előítéletes mondatnak tűnik a te részedről...
Nem kell gyémántkereskedőnek lenni ahhoz hogy legyen egy kis ismereted a világról és arról, hogy hogyan működik. Miley Cyrus helyett inkább ismeretterjesztő filmeket és műsorokat nézek vagy olvasok. A csillagok a vízesée vagy a virágosrét is gyönyörű - ilyesmit nem akarsz?
Egyébként ezt a gyémántos dolgot konkrétan a Frei Tamás műsorában hallottam, egy egész műsort szólt a gyémántról és a kereskedelméről - és hogy tudd afrikában többen halnak meg a gyémántok miatt, mint egy járvány miatt - ezért is nevezik véres gyémántnak, amiről egy film is készült DiCaprioval.
Sajna Miley nem szerepel benne, de azért megnézheted és utánaolvashatsz dolgoknak.
Most nem értem hogy jön ide Miley Cyrus, tudtommal eddig a gyémántokról volt szó! Ismerem azt a filmet, és csak azért mert nem láttam azt a Frei Tamás-os részt, még nézhetek ismeretterjesztő filmeket! De azért azt a dolgot még mindig durvának tartom, amit legelső kommentetbe leírtál, hogy akinek gyémántja van az ostoba és sznob!
Na mindegy, eléggé eltértünk a cikk témájától, Csabi nagyon megérdemelte az a gyémántot, és attől hogy mostmár van gyémántja nem lett se ostoba, se sznob!
2010. december 24. 12:04
|
|
rockqueenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.24. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 108446 offline
|
Jól áll neki az a mandzsettagomb. Mondjuk szerintem nagyon sok minden áll jól neki.
Azért megnézném, hogy hogyan nézett ki fiatalabb korában a sok ékszerrel. Kár, hogy nincsen róla fiatalkori kép.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: