A legjótékonyabb hírességek
2010. december 23. 22:22
|
|
TVDfan_The First Ŧσrbєร Doρρeℓgängεr™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 2545 Csatolások: 172 Azonosító: 137894 offline
|
Nem mondanám, hogy ez egy jól, gondosan összeállított lista.Ian miért nincs köztük...Szerintem Ian, nem egy bunkó önző seggfej, és ő rengeteget jótékonykodott...Még az 1. helyet is megérdemelné !
2010. december 23. 22:32
|
|
kismokus303új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 137683 offline
|
kihagytak vagy még 5-öt -.-2
2010. december 23. 22:38
Idézet (TVDfan_ @ 2010.12.23. 22:22)
Nem mondanám, hogy ez egy jól, gondosan összeállított lista.Ian miért nincs köztük...Szerintem Ian, nem egy bu_nkó önző seg_gfej, és ő rengeteget jótékonykodott...Még az 1. helyet is megérdemelné ! 
kedvellek de ennyire ne legyél elfogult.
2010. december 23. 22:43
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
jó hogy gaga lett az 1. ő nagyon sokféleképpen jótékonykodik
pénz gyűjtött haiti katasztrófa áldozataninak ..harcol az emberek egyenjógúságáért és az AIDS es kampányokban is részt vesz
örülök hogy taylor ilyen előre került , Agelina és Brad is bekerülhetett volna az első 10 be
2010. december 23. 22:51
|
|
kispadlizsánúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.19. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 141111 offline
|
amúgy meg szerintem akkora parasztság "rangsorolni" hogy ki ad többet....nem az a lényeg ,hogy mennyit adsz.hanem,hogy adsz!szerintem inkább összekéne írni ki aki segít....nem sorba tenni őket...
nem is tudtam,hogy a Jónás gyerek cukros.
kíváncsi lennék ,hogy inzulinos-e vagy tabis.
nem is tudtam,hogy a Jónás gyerek cukros.
kíváncsi lennék ,hogy inzulinos-e vagy tabis.
2010. december 23. 23:53
|
|
Hesztiaanglomán |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.10.26. Hozzászólás: 4103 Csatolások: 26677 Azonosító: 19294 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2010.12.23. 21:49)
és Alicia Keys kilóg számomra avval, hogy ők összegyűjtötték a pénzt, ingyenkoncertel, reklámmal, bármivel - másoktól - tehát nem az ő pénztárcájuk lett rövidebb, pedig a többszörösét is lazán ki tudnák pengetni.
Bejelentette, hogy ő, és férje, Swizz Beats megvásároltak egy dél-afrikai falut, ahol iskolákat szeretnének építeni.
Azért ez gondolom a családi kasszából ment, ahogy majd az iskolaépítés is. Meg ott az alapítványuk, amibe gondolom én tolnak időnként egy kis lóvét.
De véleményem szerint ugyanolyan fontos a saját pénz odaadása mellett a kezdeményező készség is. Elvégre vették a fáradtságot és a hírnevüket felhasználva sokakat segítésre buzdítottak. Megtehetné ezt az átlagember is, csak könnyebb azt mondani, hogy nekem nincs felesleges, pedig sok esetben elég lenne a szándék is. (Nyilván a világméretű éhezés megoldásához ez nem elég.) De manapság az emberek szemrebbenés nélkül, fejüket elfordítva elmennek a földön fetrengő mellett is, nem hogy még pénzt adjanak másoknak.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: