A CBS hivatalosan is megerősítette, hogy a nagysikerű Gyilkos elmék spinoffja Criminal Minds: Suspect Behaviour címmel 2011. február 16-án indul hódító útjára.
A teljes cikkhez kattints ide!
Februárban startol a Gyilkos elmék spinoffja
2010. december 23. 21:09
2010. december 23. 21:36
niczy nem te vagy az egyetlen én sem hallottam még, de ha elolvasod benne van, hogy a drámasorozat kistestvére.
Amúgy én is kíváncsi lennék erre folytatásra más szereplőkkel.
Amúgy én is kíváncsi lennék erre folytatásra más szereplőkkel.
2010. december 23. 21:40
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Kíváncsi vagyok rá. Remélem, van olyan jó, mint a rendes Gyilkos elmék.
2010. december 23. 22:45
Idézet (Tatika @ 2010.12.23. 22:06)
és akk most nem lesz GY.E. 6. évad? 
Dehogynem, az USA-ban most tartanak a 6. évad felénél kb. és lesz hetedik is
2010. december 24. 08:26
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Tatika: A Gyilkos Elméknek van 6. évadja, ne aggódj!
A cikkhez hozzászólva...köszönöm a cikket Diabla, de tudod, hogy én azok táborába tartozom, akik csak akkor néznék a spinoffot, ha egy pisztollyal kényszerítenének rá.
Soha nem lesz olyan, mint az eredeti, nekem a szereplők se voltak szimpik. Én az ellentábort erősítem. Csak az eredetit szeretem és ez nem is fog változni, még az én drága Kirstenem miatt sem.
A cikkhez hozzászólva...köszönöm a cikket Diabla, de tudod, hogy én azok táborába tartozom, akik csak akkor néznék a spinoffot, ha egy pisztollyal kényszerítenének rá.
2010. december 24. 13:14
Belenézek egy részbe, utána majd meglátjuk. Bár, én szerintem maradok Gyilkos Elméknél, annál jobb szerintem úgy sem lesz. :x
2010. december 24. 15:01
|
|
cseszt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.18. Hozzászólás: 735 Csatolások: 452 Azonosító: 79973 offline
|
Idézet (Becky @ 2010.12.23. 21:46)
Olvastad ezt Esztikém???
Olvastam, de vhogy nem izgat...ez nem Gyilkos elmék, csak utánzat...és haragszok rá, mert emiatt írtál ki A.J.-t a sorozatból...
2010. december 24. 17:39
Idézet (Barbykaa @ 2010.12.24. 17:16)
morgent mért kellet kiírni?
Senkit nem írtak ki, Morgan ugyanúgy benne lesz a Gyilkos elmékben, mint eddig. Ez egy testvérsorozat lesz, ami párhuzamosan fog futni az eredetivel.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: