Az E! csatorna, amely az egész Kardashian-család showját, a K, mint Kardashiant is közvetíti, megerősítette a híreket, miszerint két Kardashian-lány egy új valóságshowban fog szerepelni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kim és Kourtney meghódítja New Yorkot
2010. december 23. 17:41
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
szerintem az emberek többsége magasról szarik rájuk. annyira semmilyenek, hogy az már tényleg gáz.
2010. december 23. 17:53
|
|
AŁmikaGreen98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 430 Csatolások: 0 Azonosító: 134115 offline
|
na még egy valóságshow T.T
2010. december 23. 18:05
De a régi show-juk miért nem lett volna jó?Ja,hát persze,új sorozat több pénzt hoz.. Egyébként szerintem jó lesz.
2010. december 23. 18:14
azt sem tudom egyébként pontosan, h kik ők.. oké, ők a Kardashianok, de amúgy meg semmi extra! letettek vmit az asztalra? nem! csak úgy hirtelen megjelentek a médiában, h sok pénzt kaszáljanak a nagy melleikkel meg a ragyogó fogacskáikkal..:/ -.-"
2010. december 24. 00:08
|
|
Brigiii0913visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 133832 offline
|
jaj mért kell mindig az ilyen kis picsákra figyelni. mindenki tudja h a pénzért csinálják.
2010. december 24. 01:51
|
|
Beliebersvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 137892 offline
|
Istenem, annyira nem tud érdekelni ez a két műfejű p*csa. Az MTV-n is megy a szaruk, de egy percet nem bírtam megnézni belőle... Elkényeztetett amerikai senkik, akik verik magukat a tv előtt. Köszi, ebből nem kérek...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: