Anne Hathaway a filmvásznon is ledobta melltartóját. Először nagyon szégyenlős volt, ám partnere, Jake Gyllenhaal sok segítséget nyújtott neki.
A teljes cikkhez kattints ide!
Anne Hathaway már nem fél levetkőzni
2010. december 23. 17:09
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
2010. december 23. 17:13
Megnéztem a film trailerét és valljuk be eszméletlen jóra sikeredett. Már alig várom.
2010. december 23. 17:18
|
|
TVDfan_The First Ŧσrbєร Doρρeℓgängεr™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 2545 Csatolások: 172 Azonosító: 137894 offline
|
Idézet
A szexjelenetekben vigyázott rám, és láttam rajta, nagyon fontos neki, hogy ellazuljak. Ő volt az én védelmezőm!
Ez érdekes kijelentés...
2010. december 23. 17:19
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
Már nagyon várom a filmet!!
2010. december 23. 17:33
Örülök, hogy végül sikerült levetkőzni a gátlásait
2010. december 23. 17:40
|
|
Strawberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.19. Hozzászólás: 227 Csatolások: 207 Azonosító: 129539 offline
|
Kíváncsi vagyok erre a filmre, bár őszintén szólva Jake jobban érdekel mint Anne Hathaway...
2010. december 23. 18:03
csinos csaj nincs mit szégyellnie.Formás mellei vannak,és szép a bőre is.És gyönyörű a mosolya.
2010. december 23. 18:09
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: