Vastag Csaba megmutatta szerelmét
2010. december 24. 17:08
Akit eddig is érdekelt Csaba az már régen tisztában volt az úgymond családi állapotával, és szinte biztos voltam benne, hogy amint vége a műsornak, akkor jönnek majd a hírek sorban erről is. Legyenek együtt nagyon boldogok, de a lényeg Csaba énekelj nekünk továbbra is!
2010. december 25. 18:06
|
|
Nikicicuka16új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.20. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 129577 offline
|
nagyon csúja barátnője van ahoz képest egy álompasi:)
2010. december 26. 14:24
|
|
katikaaa16új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.26. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 141671 offline
|
hat nem csodalkozok azon hogy eddig titokban tartota a baratnojet Csaba olyan aranyos es szep fiu:) de a baratnoje egyszeruen RONDA nem illenek ossze:(szebbet erdemel Csaba
2010. december 26. 19:20
|
|
gorellannaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 139085 offline
|
nem illik a csabihoz a kiscsaj... csabi túl ari,a csaj meg rondaa...
am szerintem ez nem fog sokáig tartani,mert még csak 1 hete nyerte meg az x-faktort,de már mindent tudnak róla az emberek...
igy fogja hamar elveszíteni a népszerűségét... amit én nem szeretnék
egy szóval a csabi jobbat érdemel...
2010. december 27. 12:45
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Fogadjátok el...
Helyes pasinak mindig csúnya barátnője van...
Gyönyörű nőnek pedig...mindig ronda fiúja...
Így műxik a világ:D:D
És vannak a kivételek...Egy évtizedben egy:D:D
Helyes pasinak mindig csúnya barátnője van...
Gyönyörű nőnek pedig...mindig ronda fiúja...
Így műxik a világ:D:D
És vannak a kivételek...Egy évtizedben egy:D:D
2010. december 27. 16:38
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
nem valami szép
2010. december 28. 17:12
|
Reniiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.30. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 139856 offline
|
nem egy szépség az biztos,de ha Csabinak ő kell akkor legyenek boldogok megérdemli hogy boldog legyen!!
bár lennék Kata helyében 
Csabi: "Nekem ő a legszebb" hát elhiszem mert másnak nem valami szép xD
Jah és Csabi sztem megkaphatná a legszebb lányt is ha akkarná! bár miég mindig jobb Kata minthogyha valami agyon plasztikáztatot ribanc lenne!! jah és az össze illésről sztem se nagyon illenek
Csabi: "Nekem ő a legszebb" hát elhiszem mert másnak nem valami szép xD
Jah és Csabi sztem megkaphatná a legszebb lányt is ha akkarná! bár miég mindig jobb Kata minthogyha valami agyon plasztikáztatot ribanc lenne!! jah és az össze illésről sztem se nagyon illenek
2010. december 28. 23:04
|
|
Georginaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.17. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 138914 offline
|
Tényleg nem a legszebb a Kata.De a Csabi lát benne valamit,és ha neki ő kell akkor legyenek boldogok.És azért nem kellene lerondázni,mert nem csak a külső számít és ha már 8 éve együtt vannak (állítólag) akkor biztosan lát benne valami a Csabi.
2010. december 28. 23:18
|
|
Walakyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 134141 offline
|
Ez tényleg szerelem,és úgy tűnik,hogy Csaba nem az a férfi,akit a külsőségek érdekelnek.Csaba kb. egy Adonisz,a barátnője meg elé csúnyácska.De aranyos,hogy ezt mondta róla.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

2 felhasználónak tetszik: