Vastag Csaba megmutatta szerelmét
2010. december 23. 18:12
szerintem nem oylan szép, de attól még csak jót kívánok nekik!
legyenek boldogok
2010. december 23. 18:12
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
hát tényleg elég csúnyácska, de sok boldogságot kívánok nekik.
2010. december 23. 18:16
hát a caj nem valami szép zt meg kell mondani de Csabin látszik az hogy nagyon szereti őt
2010. december 23. 18:55
|
|
SellyGomezúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.01. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 137573 offline
|
Hát....ő...????? Nagyon csúnya!!!Bár én nem vártam szebbet hisz Csabi is csúnya!!!!!Ezért nem tudom, hogy mit esznek rajta az a sok csaj!!!!!!
1 felhasználónak tetszik:
gillanyi13
2010. december 23. 18:56
nem is kell egy Angelina Jolienak lennie... ha boldogok együtt akkor hajrá!! mondjuk engem mostmár amúgy sem zavarna mert átpártoltam a Tomira
2010. december 23. 19:00
SellyGomez nagyon kedves vagy mondhatom.... cöcc
2010. december 23. 19:05
|
Honey20új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 137950 offline
|
Én mér régebb óta ismerem Katát.Szerintem nagyon aranyos,kedves lány.Nem mindig a külső számít,szerintem Csabi se azért szeretett bele mert milyen bombázó csaj.Én örülök neki,hogy boldogok,és nagyon aranyosak együtt!
2010. december 23. 19:07
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Ha Csabi boldog vele, akkor örülök.
2010. december 23. 19:25
|
|
anniigirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.16. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 140891 offline
|
Nem hiszem hogy így akarta megnyerni a szavazókat. Teljesen érthető hogy óvja a magánéletét. Ha az X-Faktor elején megmutatta volna a párját, már teljesen szétszedte volna őket a sajtó! Amúgy is ez tényleg teljesen a magánügye és a verseny nem erről szólt!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.